Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Αποθηκευτικά κουτιά, μαξιλαράκια και μικρά έπιπλα με παιχνιδιάρικη διάθεση

Έντονη διακόσμηση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση, Διακόσμηση

Ετικέτες: Ιδέες διακόσμησης, Nordic Mood

Γεωμετρικά και παιχνιδιάρικα σχήματα σε συνδυασμό με γήινες αποχρώσεις – αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας συλλογής προϊόντων της τάσης Nordic Mood, τα οποία θα διατίθενται προς πώληση από τις 16 Ιουλίου. Η συλλογή αποτελείται από μια σειρά προϊόντων που παιχνιδίζουν τόσο με τα χρώματα, όσο και με τα σχήματα. 

Όπως για παράδειγμα, το νέο σκαμπό WAVE, το οποίο, εκτός του ότι διαθέτει κάλυμμα με μια κοτλέ, βελουτέ υφή, παγιδεύει τη ματιά με τα ιδιαίτερα πόδια του. Το σκαμπό διατίθεται σε δύο χρώματα: σκούρο πορτοκαλί και σκούρο μπλε. 


Η ανάλαφρη μορφή του ρολογιού τοίχου KJETIL ξεχωρίζει με το κυρτό σχήμα του. 

Έτσι και στα υφάσματα, η παιχνιδιάρικη έκφραση παίρνει ζωή. 

Όπως, στο διακοσμητικό μαξιλάρι RYNKEVIER, το οποίο έχει μια ιδιαίτερα καλλιτεχνική αποτύπωση ενός προσώπου. 

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης πολύχρωμα και πτυσσόμενα αποθηκευτικά κουτιά από πλαστικό. Τα κουτιά θα είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά χρώματα και δύο σχήματα. 


Όλα τα προϊόντα της συλλογής θα είναι διαθέσιμα στη JYSK.gr από τις 16 Ιουλίου και στα καταστήματα JYSK το αργότερο ως τις 7 Αυγούστου.


Τα προϊόντα της νέας Nordic Mood συλλογής θα εκτίθενται στα καταστήματά μας σε ειδικές προβολές, ώστε να μπορούν να σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς. Εμείς, απλά, λατρεύουμε τον τρόπο με τον οποίο το ένα προϊόν συμπληρώνει το άλλο.

Τάση Nordic Mood

Τέσσερις φορές το χρόνο, η εξειδικευμένη μας ομάδας από το Τμήμα Αγορών επιλέγει προϊόντα για μια μοδάτη συλλογή υπό το πρίσμα της τάσης Nordic Mood.