Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
THE THINKER

Δημιουργήστε χώρο για περισυλλογή με την τάση The Thinker

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση, Διακόσμηση

Καλώς ήρθατε στην ήρεμη και γαλήνεια τάση, που ονομάσαμε THE THINKER.

Αναζητώντας την απλότητα και την αρμονία, η τάση THE THINKER βασίζεται στον κλασικό μινιμαλισμό του Σκανδιναβικού τρόπου ζωής. Δημιουργούμε ήρεμους χώρους και ήσυχες γωνιές για περισυλλογή και εναρμονισμό με το τώρα. Ακουμπήστε πίσω την πλάτη σας στην πολυθρόνα POMOSE απολαμβάνοντας την ανάγνωση ενός μυθιστορήματος ή απλά βυθιστείτε στις σκέψεις σας.


Τα κυρίαρχα χρώματα που χαρακτηρίζουν την τάση THE THINKER είναι το μπλε, το γκρι και το μαύρο, χωρίς έντονες αντιθέσεις που αποσπούν την προσοχή. Οι διαχρονικές και κομψές αποχρώσεις συνδυάζουν το παλιό με το μοντέρνο, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σκέψη.

Διακοσμήστε τον τοίχο σας με το ράφι HEJLSMINDE και μη φοβηθείτε να αφήσετε κάποιους χώρους κενούς, ώστε να ξεκουράζεται το βλέμμα σας. Φωτίστε μια σκοτεινή γωνιά με το φωτιστικό HELGI, σε λευκό μέταλλο.


Εστιάζοντας σε καθαρά και γεωμετρικά στοιχεία, η τάση αυτή προσφέρει χώρο για σκέψη με μια σύγχρονη Σκανδιναβική οπτική. Μέταλλο, γυαλί, κεραμικά και ξύλινα υλικά συνδυάζονται για να συνθέσουν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Τοποθετήστε τον πάγκο AALBORG στο χωλ ή το καθιστικό. Δεν αποτελεί μόνο ένα χώρο ξεκούρασης, αλλά δημιουργεί ένα σημείο αποθήκευσης – όπου μπορείτε στα όμορφα κουτιά HAAGEN να κρύψετε μικρά αντικείμενα.


Δημιουργήστε ένα χώρο χαλάρωσης στο υπνοδωμάτιο, τόσο όμορφο και άνετο που θα μπορούσατε να περάσετε όλη την ημέρα σας εκεί. Απολαύστε το αρμονικό οπτικό αποτέλεσμα που έχουν το σετ παπλωματοθήκης KATJA και το κρεβάτι KONGSBERG σε αυτό το σκηνικό:


Η τάση THE THINKER είναι μία από τις τρεις νέες τάσεις διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων της JYSK αυτή τη σεζόν. Η εξειδικευμένη ομάδα του τμήματος Range and Design επέλεξε προσεκτικά τα προϊόντα ώστε να ταιριάζουν σε κάθε τάση.