Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Υφαντά φαναράκια και υφαντές γλάστρες μέρος της διακόσμησης του εξωτερικού χώρου

Δημιουργήστε ένα όμορφο σκηνικό με γλάστρες και φανάρια κήπου

Βρίσκονται παντού: στα σαλόνια μας, στις τραπεζαρίες, και τώρα και στα μπαλκόνια μας. Χαρίζουν μια ανεπιτήδευτη κομψότητα και προσθέτουν μια οργανική αίσθηση στη διακόσμηση. Φυσικά, μιλάμε για τη νέα τάση των χειροποίητων, υφαντών προϊόντων που πλέον κατακλύζουν και τους εξωτερικούς χώρους. Υπάρχει κάτι το όμορφο σε αυτά τα φυσικά πλεγμένα κομμάτια που διαθέτουν μια αίσθηση χειροποίητου. Δίνουν ζωή στο μπαλκόνι μας με τη μοναδική τους όψη, ενώ παράλληλα αποδεικνύονται τόσο χρηστικά, όσο και διακοσμητικά.

Οι υφαντές γλάστρες ταιριάζουν απόλυτα με διαφορετικούς τύπους υλικών, όπως για παράδειγμα με το συνθετικό ρατάν σε μαύρο χρώμα της καρέκλας κήπου ILDERHUSE, αλλά και με φυσικό ξύλο.


Η λέξη "υφαντό" δεν σημαίνει προϊόντα ψάθινα ή από ρατάν, μπορείτε να αναμίξετε αντικείμενα από διαφορετικά υφαντά υλικά και χρώματα και να έχετε και πάλι ένα όμορφο αποτέλεσμα. Δείτε πώς συνδυάσαμε τις γλάστρες STORSKARV, από συνθετικό ρατάν, με τις γλάστρες SANSEBIE, από kubu σε γκρι απόχρωση, και το φαναράκι STRAND από ιτιά.


Μετατρέψτε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας στο τέλειο μέρος με τη νέα τάση για υφαντά προϊόντα. Οι ζαρντινιέρες με αυτή τη φυσική όψη δημιουργούν μια συνέπεια στο χώρο, σε συνδυασμό με τα βότανα και τα λουλούδια που θα φυτέψετε σε αυτές. Σας συνιστούμε να φυτέψετε βασιλικό, ρίγανη, θυμάρι και δεντρολίβανο, ώστε να έχετε φρέσκα μυρωδικά για το μαγείρεμα, και φυτά, όπως λεβάντα, για το ευχάριστο άρωμά της, αλλά και άλλα λουλούδια. Επιπλέον, είναι αρκετά ανθεκτικά.

Πλεκτές γλάστρες κήπου σε διάφορα σχέδια και μεγέθη
Καλάθι SVARTBAK Ø42xΥ36 φυσικό
30€/τμχ
καμπάνια
Μόνο στο κατάστημα


Όλοι εμείς από τη JYSK σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Ανακαλύψτε περισσότερα

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου