Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Υφαντά φαναράκια και γλάστρες

Δημιουργήστε ένα όμορφο σκηνικό με γλάστρες και φανάρια κήπου

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Κήπος

Ετικέτες: Γλάστρες, Υφαντές γλάστρες μπλακονιού, Φαναράκια κήπου

Βρίσκονται παντού, στα σαλόνια μας, στις τραπεζαρίες, και τώρα και στα μπαλκόνια μας. Χαρίζουν μια ανεπιτήδευτη κομψότητα και προσθέτουν μια οργανική αίσθηση στη διακόσμηση. Φυσικά, μιλάμε για τη νέα τάση των χειροποίητων, υφαντών προϊόντων που πλέον κατακλύζουν και τους εξωτερικούς χώρους. Υπάρχει κάτι το όμορφο σε αυτά τα φυσικά πλεγμένα κομμάτια που διαθέτουν μια αίσθηση χειροποίητου. Δίνουν ζωή στο μπαλκόνι μας με τη μοναδική τους όψη, ενώ παράλληλα αποδεικνύονται τόσο χρηστικά, όσο και διακοσμητικά.

Οι υφαντές γλάστρες ταιριάζουν απόλυτα με διαφορετικούς τύπους υλικών, όπως για παράδειγμα με το υλικό του που είναι φτιαγμένο το παγκάκι BEDER, αλλά και το μαύρο μεταλλικό φαναράκι IBISHUSE.


Η λέξη "υφαντό" δε σημαίνει προϊόντα ψάθινα ή από ρατάν, μπορείτε να αναμίξετε αντικείμενα από διαφορετικά υφαντά υλικά και χρώματα, και να έχετε και πάλι ένα όμορφο αποτέλεσμα. Δείτε πώς συνδυάσαμε τις γλάστρες SVANE, από αδιάβροχο συνθετικό ρατάν, με τις γλάστρες SANSEBIE, από kubu σε γκρι απόχρωση, και το μπαμπού φαναράκι EGEHJORT.


Μετατρέψτε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας στο τέλειο μέρος με τη νέα τάση για υφαντά προϊόντα. Οι ζαρντινιέρες με αυτή τη φυσική όψη δημιουργούν μια συνέπεια στο χώρο, σε συνδυασμό με τα βότανα και τα λουλούδια που θα φυτέψετε σε αυτές. Σας συνιστούμε να φυτέψετε βασιλικό, ρίγανη, θυμάρι και δεντρολίβανο, ώστε να έχετε φρέσκα μυρωδικά για το μαγείρεμα, και φυτά, όπως λεβάντα, για το ευχάριστο άρωμά της, αλλά και άλλα λουλούδια. Επιπλέον, είναι αρκετά ανθεκτικά.


Τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες που όλοι ονειρευόμαστε, μπορείτε να απολαμβάνετε το παιχνίδι των σκιών που δημιουργείται με το φαναράκι BRUSHANE. Καθίστε αναπαυτικά και αφεθείτε σε όμορφες σκέψεις κάνοντας σχέδια για το μέλλον.

Όλοι εμείς από τη JYSK σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Displaying 0 - 0 of 0