Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Χριστουγεννιάτικος φωτισμός εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Δημιουργήστε ένα μαγικό σκηνικό με Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Τα λαμπάκια εξωτερικού χώρου δεν προορίζονται μόνο για τα καλοκαιρινά πάρτυ. Φανταστείτε να σας υποδεχτούν σε ένα πάρτυ τον χειμώνα, όπου στο χώρο θα υπάρχουν λαμπάκια να αναβοσβήνουν ή κεράκια με τη φλόγα τους να τρεμοπαίζει και να δημιουργεί ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα στο μπαλκόνι, στην είσοδο του σπιτιού ή στα παράθυρα. Αυτή την εποχή του χρόνου, όπου οι μέρες είναι μικρότερες και το φυσικό φως διαρκεί λιγότερες ώρες, τα λαμπάκια μπορούν να δημιουργήσουν ένα μαγικό σκηνικό για μια ιδιαίτερη νύχτα, όπως αυτή των Χριστουγέννων ή μιας επετείου. 

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με λαμπάκια εσωτερικού & εξωτερικού χώρου & φαναράκια


Τα λαμπάκια εξωτερικού χώρου είναι συνυφασμένα με τα Χριστούγεννα, αλλά στην πραγματικότητα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όλο τον χρόνο. Ειδικά την περίοδο που σκοτεινιάζει νωρίτερα μπορούν να σας αλλάξουν τη διάθεση και να σας χαρίσουν ευθυμία. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι ένα μεγάλο διάστημα του έτους είναι πιο σκοτεινό, βραδιάζει νωρίτερα και ξημερώνει πιο αργά. Το φως είναι σύμβολο της ελπίδας και της καλοσύνης στον κόσμο. Έτσι, τα λαμπάκια είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξορκίσετε το σκοτάδι και να φωτίσετε τα χειμωνιάτικα απογεύματά σας. Διακοσμητικά φαναράκια, λαμπάκια σε γιρλάντες, χριστουγεννιάτικα δέντρα με φωτάκια,  χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, και κεριά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια συναρπαστική ατμόσφαιρα και την περίοδο των Χριστουγέννων, προσθέτοντας μερικά διακοσμητικά ξωτικά μπορείτε να έχετε το τέλειο εορταστικό σκηνικό.

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια


Οργανώστε ένα αξέχαστο χειμερινό πάρτυ 

Προσκαλέστε τους φίλους και τους συγγενείς σε μια αξέχαστη εμπειρία. Πείτε στους καλεσμένους σας να φέρουν μαζί τους κάτι ζεστό, όπως μια ζακέτα, και ετοιμάστε τόσο τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, όσο και τον εσωτερικό για πάρτυ.

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν μερικά ζεστά κουβερτάκια φλις και χριστουγεννιάτικα ριχτάρια, μια σόμπα και ζεστά ροφήματα και δημιουργήστε ένα αξέχαστο event. Μην ξεχάσετε να φωτίσετε το τραπέζι και τον μπουφέ με φαναράκια και λαμπάκια.

Όταν κοιτάζοντας από το τζάμι σας, βλέπετε ένα ζεστό, φιλόξενο μέρος, τότε θα έχετε πετύχει το στόχο σας.

Πολυθρόνα με υποπόδιο σε καθιστικό με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Σκαρφιστείτε κάθε δικαιολογία για να μην ανάψετε το φως. Αντ' αυτού, ανάψτε κεράκια και πολλά λαμπάκια σε κάθε γωνιά. Βάλτε λαμπάκια σε γιρλάντες στα βάζα ή σε ένα κουτί ή μέσα στα φαναράκια και δώστε μια υπέροχη πνοή στη διακόσμησή σας.


Επωφεληθείτε από τις "εύκολες" λύσεις χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, όπως είναι τα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουν ενσωματωμένα λαμπάκια. Έτσι, δε χρειάζεται να στριφογυρίζετε γύρω από το δέντρο για να βάλετε σωστά τα λαμπάκια. Ή αγοράστε ένα δέντρο, όπως το EILAT, το οποίο τονίζει το περίγραμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου με έναν χαριτωμένο, απλό τρόπο.

Οι διαφορετικοί τύποι δέντρων, δίνουν διαφορετική έκφραση και στυλ στο χώρο. Μπορείτε να πάρετε δέντρα που μοιάζουν με φυσικά ή δέντρα τεχνητά από λαμπάκια, τα οποία θα φωτίσουν εξαιρετικά τον χώρο σας. Χρησιμοποιήστε τα για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σκηνικό αυτή την κρύα και σκοτεινή περίοδο του χρόνου. 


 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood