Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΗΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-50%*

Άτομο που ρίχνει ζάρια

Διασκεδάζουμε με Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Χριστούγεννα

Ετικέτες: Χριστούγεννα, Ιδέες δώρων

Ο πιο σύντομος μήνας του χρόνου είναι ο Φεβρουάριος και ο μακρύτερος θα πρέπει σίγουρα να είναι ο Δεκέμβριος. Ειδικά για τα παιδιά, αλλά και για μερικούς ενήλικες, η αναμονή μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση.

Μια τέλεια ιδέα για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος είναι τα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια. Πολλοί Δανοί παίζουν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι δώρων στα Χριστουγεννιάτικα πάρτυ - δοκιμάστε το κι εσείς!
 

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι με δώρα

Στα Δανέζικα το παιχνίδι λέγεται 'pakkeleg', αλλά δεν το παίζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Γενικά, οι κανόνες έχουν ως εξής: Κάθε καλεσμένος φέρνει μαζί του ένα μικρό, τυλιγμένο δώρο και το τοποθετεί στο τραπέζι. Στη συνέχεια, ρυθμίζεται ένα χρονόμετρο σε τυχαίο αριθμό λεπτών – κανείς δεν πρέπει να γνωρίζει πόσο. Τώρα, όσοι συμμετέχουν ρίχνουν με τη σειρά τα ζάρια. Αν φέρετε έξι, τότε διαλέγετε ένα δώρο από το τραπέζι. Αν φέρετε άσσο, μπορείτε να πάρετε ένα δώρο από κάποιο άτομο και να το δώσετε σε κάποιο άλλο. Μπορείτε ακόμα να φτιάξετε τους δικούς σας κανόνες – γυρίστε ένα δεντράκι μετακινώντας όλα τα δώρα στον επόμενο, έτσι ώστε να σας μείνουν τα δώρα του διπλανού σας. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα ζάρια. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ανεβάσετε τον πήχη της διασκέδασης. Όταν τελειώσει ο χρόνος, το δώρο ή τα δώρα που βρίσκονται μπροστά σας - αν σταθήκατε τυχεροί - είναι δικά σας και μπορείτε να τα ξετυλίξετε.
 

Δώρα για το παιχνίδι

Μπορεί να είναι πραγματικά μια πρόκληση να επιλέξετε δώρα για το παιχνίδι. Συνήθως, δε χρειάζεται να είναι ακριβά και καθώς δεν ξέρετε σε ποιον θα καταλήξει το δώρο σας, θα πρέπει να επιλέξετε κάτι που να ταιριάζει σε όλους. Ίσως, ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό, όπως Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σε γιρλάντα ή ένα κηροπήγιο είναι ιδανικά δώρα για αυτό το παιχνίδι.

Ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας

 

Ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας


Εάν θέλετε να κάνετε δώρα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο, τότε ένα πορτατίφ είναι πάντα μια ωραία ιδέα. Διαλέξτε κάτι κλασικό, που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε διακόσμηση. Επίσης, ένας πίνακας με γράμματα είναι μια έξυπνη λύση δώρου, στον οποίο μάλιστα μπορείτε να γράψετε διαφορετικά μηνύματα ανάλογα με την περίοδο του χρόνου.

Ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας


Ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Τα Χριστούγεννα περνάμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ας μαζευτούμε όλοι γύρω από το τραπέζι για να απολαύσουμε ατελείωτες ώρες συζητήσεων και καλό φαγητό, με την οικογένεια και τους φίλους μας. Με λαμπάκια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και κορδέλες μπορείτε να δημιουργήσετε κι εσείς ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι - από αυτά που δημιουργούν το τέλειο πλαίσιο για μοναδικές Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, γεμάτες διασκεδαστικά παιχνίδια και νόστιμα δείπνα.

Ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του τραπεζιού