Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-50%*

Νέα συλλογή Nordic Mood για το υπνοδωμάτιο σας

Διακοσμήστε το υπνοδωμάτιο σας σύμφωνα με την τάση Nordic Mood

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Υπνοδωμάτιο, Έμπνευση, Διακόσμηση

Ετικέτες: Ιδέες διακόσμησης, Διακόσμηση, Nordic Mood

Αυτή την περίοδο του χρόνου, κάποιοι από εμάς αναζητούμε μια δροσερή ανανέωση, καθώς το θερμό καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του. Με τη νέα μας συλλογή της τάσης Nordic Mood, η JYSK είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου, με προϊόντα που δημιουργούν μια γαλήνια ατμόσφαιρα, χαλάρωσης και περισυλλογής, στο υπνοδωμάτιο σας.  Η νέα Nordic Mood συλλογή σάς ενθαρρύνει να μείνετε στο κρεβάτι και να αφήσετε ελεύθερο το μυαλό σας να περιπλανηθεί.

Σε αυτή την έκδοση, η συλλογή εστιάζει σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, όπως απαλά κλινοσκεπάσματα, μαλακά χαλιά, όμορφα μαξιλαράκια και ζεστά ριχτάρια. 
 

 


Ωστόσο, θα βρείτε ακόμα ένα μοντέρνο τραπεζάκι και ένα υπέροχο κουτί φωτός. Τα χρώματα είναι αποχρώσεις του μπλε και του γκρι, που δημιουργούν αίσθηση αρμονίας στη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου, και σας καλούν να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική ημέρα ή μια σκληρή εβδομάδα.
 


Τα προϊόντα ταιριάζουν υπέροχα μεταξύ τους αλλά μπορείτε επιλέγοντας απλά ένα ή δύο προϊόντα να ανανεώσετε την υπάρχουσα διακόσμησή σας.

Τα προϊόντα της νέας Nordic Mood συλλογής εκτίθενται στα καταστήματά μας σε ειδικές προβολές, ώστε να μπορούν να σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τους δικούς σας τέλειους συνδυασμούς. Εμείς απλά λατρεύουμε τον τρόπο με τον οποίο το ένα προϊόν συμπληρώνει το άλλο! 

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα διαδικτυακά και στα καταστήματα JYSK από 29 Αυγούστου 2018.
 

Τάση Nordic Mood

Τέσσερις φορές τον χρόνο, η εξειδικευμένη μας ομάδα από το τμήμα Range and Design επιλέγει προϊόντα για μια μοδάτη συλλογή υπό το πρίσμα της τάσης Nordic Mood.

Η συλλογή Nordic Mood διατίθεται για περιορισμένη χρονική περίοδο.