Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Χριστουγεννιάτικα ξωτικά και στολίδια σε κόκκινα χρώματα

Διακοσμήστε το σπίτι σας σε παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα χρώματα

Με τα πολλά φωτάκια, τη νοσταλγική μουσική και πολλές οικογενειακές παραδόσεις, τα Χριστούγεννα είναι μια από τις πιο μαγικές εποχές του χρόνου. Μόλις πλησιάζει ο Δεκέμβριος, τα Χριστούγεννα είναι παντού - στο σπίτι, στους δρόμους, στη δουλειά και σε όλα τα μαγαζιά. Αν είστε από αυτούς που λατρεύουν τα Χριστούγεννα, είναι πιθανό να μην μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Δεκέμβριο για να στολίσετε.

Κεριά σε γυάλινα δοχεία με χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις

Παραδοσιακό κόκκινο - με μια συστροφή

Στη φετινή χριστουγεννιάτικη συλλογή μας, δώσαμε έμφαση σε μια ζεστή και Σκανδιναβική ατμόσφαιρα που είναι τόσο κλασική, όσο και μοντέρνα. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη χριστουγεννιάτικη κούπα STJERNESTEN με το χαριτωμένο χριστουγεννιάτικο τύπωμα.

Κούπα με χριστουγεννιάτικο τύπωμα

 
Είναι υπέροχη για εκείνες τις στιγμές ζεστασιάς με την οικογένεια και τους φίλους, όπου μαζεύεστε για μια κούπα ζεστής σοκολάτας ή μερικές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια για μια αίσθηση ζεστασιάς

Στη JYSK λατρεύουμε τα ξωτικά και αυτά ταιριάζουν υπέροχα με την κλασική, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινες αποχρώσεις. Αλλά και το χριστουγεννιάτικο ποντίκι GYLVE θα προσθέσει αμέσως λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι σας.

Ξωτικά και χριστουγεννιάτικα στολίδια


Κάντε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση οικογενειακή υπόθεση, προσθέστε ξωτικά τριγύρω στο σπίτι και δώστε τους ονόματα παρέα με τα παιδιά σας. Που ξέρετε; Μπορεί το πνεύμα των Χριστουγέννων να τα ζωντανεύει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ξωτικά σε κόκκινο και γκρι χρώμα πάνω σε ράφι και πάνω σε χριστουγεννιάτικο δέντρο


Τοποθετήστε τις βάσεις ρεσό SKINFAXE ή το φαναράκι HARMOND στην κουζίνα, στο σαλόνι ή στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι και ρίξτε λίγο φως στις σκοτεινές νύχτες του Δεκέμβρη.

Κόκκινο χριστουγεννιάτικο φανάρι και βάσεις ρεσό με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Γίνονται Χριστούγεννα χωρίς δώρα;

Μία από τις μεγαλύτερες χαρές των Χριστουγέννων είναι να κακομαθαίνουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε με δώρα. Μικρά ή μεγάλα, δεν έχει σημασία, αλλά όμορφα συσκευασμένα δώρα πάντα φέρνουν χαρά.

Δώρα με υπέροχο περιτύλιγμα κάτω από χριστουγεννιάτικο δέντρο


Χρησιμοποιήστε το χαρτί περιτυλίγματος KARDUS και προσθέστε ένα μικρό κλαδί πεύκου ή ένα κουκουνάρι για το κάτι παραπάνω. Τα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι εξαιρετικά διακοσμητικά, γι' αυτό τυλίξτε τα δώρα σας νωρίς και βάλτε τα σας διακοσμητικά μέχρι τον Δεκέμβριο. Αλλιώς, μπορείτε να τυλίξετε αποθηκευτικά κουτιά και να τα τοποθετήσετε τριγύρω στο σπίτι.

Χριστουγεννιάτικες κάλτσες κρεμασμένες σε ράφι με χριστουγεννιάτικα σχέδια


Αν απολαμβάνετε να μοιράζετε χαρά όλο τον Δεκέμβρη, τότε, χρησιμοποιήστε τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες HIMINROD για αυτά τα μικρά δώρα και τις καθημερινές εκπλήξεις.

Δημιουργήστε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο τραπέζι

Το νόστιμο φαγητό βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή την περίοδο του χρόνου για τις περισσότερες οικογένειες. Είτε θα καλέσετε την οικογένεια για το χριστουγεννιάτικο δείπνο, είτε τους φίλους, ένα ωραία διακοσμημένο τραπέζι θα σας βοηθήσει να κλέψετε τις εντυπώσεις και να φτιάξετε τη διάθεση των καλεσμένων σας.

Μεταλλικό κουτί με χριστουγεννιάτικο σχέδιο για τα μπισκότα πάνω σε σουπλά


Δημιουργήστε ένα υπέροχο σκηνικό σε κόκκινες αποχρώσεις και στοιχεία της φύσης. Είναι πανεύκολο και θα δείχνει υπέροχο. Χρησιμοποιήστε ένα σουπλά, όπως το CELESTIT, και βρείτε μερικά κουκουνάρια και διακοσμητικά κλαδιά, για να διακοσμήσετε τριγύρω. Μην παραλείψετε να προσθέσετε το κουτί LABRADORIT με μερικές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

Διαβάστε για τη συλλογή μας Nordic Mood Χριστούγεννα.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων