Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Cyber Monday στη JYSK

Cyber Monday: Το μεγαλύτερο event στις διαδικτυακές αγορές

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Σχετικά με τη JYSK, Χριστούγεννα

Ετικέτες: Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικες αγορές

Η Cyber Monday προέρχεται από τις Η.Π.Α., αλλά τα τελευταία χρόνια έχει "εξαπλωθεί" σε πολλές χώρες. Η Cyber Monday είναι τη Δευτέρα μετά την Αμερικάνικη γιορτή των Ευχαριστιών. Οι Αμερικανοί γιορτάζουν την ημέρα των Ευχαριστιών την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου, και η ημέρα προβλέπει οικογενειακές συγκεντρώσεις, δείπνο με γαλοπούλα και αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Cyber Monday σημαίνει εξαιρετικές online προσφορές

Η Cyber Monday δημιουργήθηκε από τις εταιρείες προώθησης προϊόντων, οι οποίες επιθυμούσαν να αυξήσουν τις διαδικτυακές πωλήσεις του καταναλωτικού κοινού. Η επιχειρηματίας Ellen Davis χρησιμοποίησε τον όρο "Cyber Monday" για πρώτη φορά το 2005.

Χαρακτηριστικό των προσφορών της Cyber Monday είναι ότι αφορούν μόνο τις online αγορές και τα προϊόντα που διατίθενται διαδικτυακά, όπως ακριβώς φαίνεται και από την ονομασία της.

Το ψηφιακό αυτό event έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό, και μάλιστα υπολογίζεται ότι η διαδικτυακή αγοραστική κίνηση στην Αμερική ξεπερνά ακόμα και αυτή της Black Friday.

Άτομο που πραγματοποιεί διαδικτυακές αγορές

Στη JYSK ανυπομονούμε για τη Cyber Monday

Στη JYSK γιορτάζουμε και εμείς τη Cyber Monday, όπου θα βρείτε εξαιρετικές προσφορές στα προϊόντα που διατίθενται μόνο διαδικτυακά.
Μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε μοναδικές προσφορές.

Ως τότε ανακαλύψτε όλες τις τρέχουσες προσφορές εδώ.