Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Ιδανικά χρώματα για την προσωπικότητα του Αιγόκερου

Αστρολογία και τα χρώματα των ζωδίων: Αιγόκερος

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση, Διακόσμηση

Ετικέτες: Καναπές, Διακόσμηση, Ζώδια και Διακόσμηση

Μπορεί να είναι μακρά και ανιαρή διαδικασία να αποφασίσετε ποια χρώματα θα χρησιμοποιήσετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Για μερικούς ανθρώπους είναι μια συνεχής διαδικασία έρευνας και πειραματισμού, ενώ κάποιοι άλλοι το κάνουν να φαίνεται πολύ εύκολο. Εάν πιστεύετε στην επιρροή των άστρων, μια επιλογή είναι να κοιτάξετε το ωροσκόπιο σας για έμπνευση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, κάθε ζώδιο έχει ένα χρώμα κατατεθέν ή ένα "χρώμα ισχύος" που αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό τους. Με λίγα λόγια, το ζώδιο σας καθορίζει ποιο χρώμα θα σας κάνει να λάμψετε.

Τέλεια χρώματα για την προσωπικότητα του Αιγόκερου

Εάν έχετε γεννηθεί μεταξύ 21 Δεκεμβρίου και 20 Ιανουαρίου, τότε ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερου. Οι Αιγόκεροι είναι συνήθως λίγο επιφυλακτικοί, αρκετά χαλαροί και πολύ εργατικοί. Ως Αιγόκεροι, είστε υπομονετικοί και πιστεύετε ότι συμβαίνουν καλά πράγματα σε εκείνους που ξέρουν να περιμένουν. Είστε πειθαρχημένοι και σας αρέσει να έχετε ένα πλάνο για την αυριανή μέρα – ε, ίσως και για τα επόμενα πέντε χρόνια. Οι αποχρώσεις του γκρι και του φυσικού καφέ είναι τέλειες για τους Αιγόκερους και σαν έξτρα μπόνους, δεν είναι ποτέ εκτός μόδας. Μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε τις τέλειες αποχρώσεις, αλλά αν κάποιος είναι σε θέση να το κάνει, αυτός είναι ο Αιγόκερος.

Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ο Σκανδιναβικός σχεδιασμός είναι αποτέλεσμα Αιγόκερων για Αιγόκερους. Με κυριάρχους τους γκρι τόνους αναμεμειγμένους με αποχρώσεις του ξύλου, τίποτα δε θα σας αποσπάσει την προσοχή από πιο σημαντικά ερωτήματα που έχετε στο μυαλό σας. Τα έπιπλα με Σκανδιναβικό στυλ είναι λειτουργικά, χωρίς βαριά σχέδια, και τις περισσότερες φορές μίνιμαλ. Ο καναπές LIMHAMN είναι ένα τέλειο παράδειγμα και μπορεί να ταιριάξει άψογα στο σπίτι του Αιγόκερου.


Μην αμελήσετε να ελαφρύνετε λίγο τη διακόσμηση με πιο απαλά χρώματα και πολλά είδη υφάσματος. Εάν κλίνετε περισσότερο προς τις αποχρώσεις του φυσικού ξύλου, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε μερικά έπιπλα από ξύλο όπως καρυδιά, δρυ ή ρατάν, όπως η πολυθρόνα LISELEJE.


Μπορείτε ακόμα να ανακαλύψετε την επίδραση που έχουν τα χρώματα στον Αιγόκερω, με μικρότερης κλίμακας παρεμβάσεις στο χώρο. Μπορείτε να το ελέγξετε παίρνοντας λίγα διακοσμητικά, όπως τα κηροπήγια GERMUND σε γκρι απόχρωση, τα οποία να ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητά σας.


Ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γλυκό σκηνικό με το γυάλινο βάζο FRANK, σε αποχρώσεις του καφέ. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και είναι πανεύκολο – και οικονομικά προσιτό –  με μικρά αξεσουάρ διακόσμησης να αλλάζετε κάθε τόσο το χώρο σας.


Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας για περισσότερες δημοσιεύσεις σχετικές με τα ζώδια και τα χρώματα ενέργειάς τους.