Προσαρμόστε τη ντουλάπα στις ανάγκες σας

Φτιάξτε τον εσωτερικό χώρο της ντουλάπας στα μέτρα σας. Προσθέστε επιπλέον ράφια και τοποθετήστε ένθετες συρταριέρες, ώστε να οργανώσετε τα ρούχα, τα εσώρουχα και τα λευκά είδη. Ακόμα, για εσάς που χρειάζεστε μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, στη JYSK διαθέτουμε ντουλάπες στις οποίες μπορεί να προστεθεί ντουλάπι στο άνω τμήμα. 
Θυμηθείτε να ελέγξετε τις διαστάσεις για να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος ραφιών και συρταριών. Για να σας διευκολύνουμε, βρείτε στην περιγραφή των προϊόντων τις διαστάσεις ή την ονομασία της ντουλάπας για την οποία έχουν σχεδιαστεί τα εξαρτήματα. 

Πώς να επιλέξετε τη σωστή ντουλάπα

Είστε μεγάλη οικογένεια ή ένα άτομο που λατρεύει τη μόδα και το αποδεικνύει; Τα ρούχα των παιδιών πλέον καταλαμβάνουν κάθε γωνιά ή δεν θέλετε να στριμώξετε τα σακάκια σας; Χρειάζεστε μια ντουλάπα με πολλά ένθετα συρτάρια και ράφια ή μια μονόφυλλη ντουλάπα για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας παπούτσια; Αγοράστε σήμερα τη ντουλάπα σας από τη συλλογή της JYSK και προσθέστε όσα ράφια ή συρτάρια θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σας.

Διαβάστε στο blog μας έξυπνες συμβουλές επιλογής της κατάλληλης ντουλάπας για εσάς. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε προτείνοντας σας ιδανικές λύσεις αποθήκευσης.