Προστατεύστε το στρώμα σας με ένα επίστρωμα JYSK

Εξασφαλίστε στο στρώμα σας καθαριότητα, υγιεινή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χρησιμοποιώντας ένα ποιοτικό επιστρώμα από τη συλλογή της JYSK. Αγοράστε τα νέα σας επιστρώματα, στις αντίστοιχες διαστάσεις με αυτές των στρωμάτων σας, και προστατεύεστε τα από ανεπιθύμητους λεκέδες, υγρασία, όπως αυτή του σωματικού ιδρώτα, σκόνη και μικροοργανισμούς. Τα επιστρώματα είναι μόλις λίγων εκατοστών και τοποθετούνται στην επιφάνεια του στρώματος, ανάμεσα στο στρώμα και στο σεντόνι. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα και ανάμεσα στις τάβλες και το στρώμα. Είναι ιδανικά να διατηρήσουν το στρώμα σας καθαρό, καθώς αφαιρούνται εύκολα και πλένονται, σε αντίθεση με τα καλύμματα των στρωμάτων που η επανατοποθέτησή τους μπορεί να αποβεί δύσκολη. Ανακαλύψτε τη συλλογή επιστρωμάτων της JYSK σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Διαβάστε για τα οφέλη ενός επιστρώματος

Ένα επίστρωμα ή ένα προστατευτικό κάλυμμα στρώματος μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα βοηθητικό. Προστατεύει το στρώμα σας από λεκέδες, όπως αυτούς που δημιουργεί ο ιδρώτας, ενώ δεν επιτρέπει σε νεκρά κύτταρα ή μικροοργανισμούς να περάσουν το στρώμα σας, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του. Επιπλέον, αφαιρείται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο, δημιουργώντας έτσι ένα καθαρότερο περιβάλλον ύπνου. Θυμηθείτε να ακολουθείτε τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στα προϊόντα. Επιπλέον συμβουλή: αγοράστε δύο ή περισσότερα επιστρώματα, αρχικά για να μην αφήνετε εκτεθειμένο το στρώμα σας κατά τη διαδικασία του πλυσίματος, αλλά και για να τοποθετήσετε ένα ανάμεσα στο στρώμα και τις τάβλες του κρεβατιού. 

Επιτρέψτε στο στρώμα σας να "αναπνέει"

Η καθαριότητα ενός στρώματος είναι σημαντική για την συνολική ποιότητα του ύπνου μας. Ένα στρώμα χρειάζεται να "αναπνέει" και να αερίζεται. Σε αυτή τη λογική, τα επιστρώματα JYSK καλύπτουν μόνο την επιφάνεια του στρώματος, αφήνοντας το στρώμα να "αναπνέει" στο πλάι. Θυμηθείτε ότι το πλαϊνό τμήμα του στρώματος είναι καλό να παραμένει ανοιχτό, ώστε να μην αναπτύσσεται υγρασία και να μην εισχωρεί στο εσωτερικό του, καθώς δημιουργείται ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μικροοργανισμών, όπως τα ακάρεα. Τα επιστρώματα και τα προστατευτικά καλύμματα έχουν ελαστικούς ιμάντες στις τέσσερις γωνίες για την καλύτερη τοποθέτησή τους.

Είδη ύπνου & προστασία από τις αλλεργίες

Εσείς γνωρίζατε ότι τα νεκρά κύτταρα του σώματος, αποτελούν "τροφή" για τους μικροοργανισμούς, όπως τα ακάρεα, που αναπτύσσονται κατά την διάρκεια των χρόνων στα στρώματα; Χρησιμοποιήστε ένα επίστρωμα το οποίο αφαιρείται και πλένεται, ώστε να διατηρήσετε το περιβάλλον του ύπνου σας καθαρότερο για μεγαλύτερο διάστημα. Είναι καλό να χρησιμοποιείται επίστρωμα τόσο στην επάνω όψη του στρώματος, όσο και σε αυτή που ακουμπάει στις τάβλες ή τη βάση του κρεβατιού ώστε να επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής του στρώματος. Τα καλύμματα των στρωμάτων και ανωστρωμάτων, στην πλειονότητα τους έχουν λάβει αντιβακτηριακή επεξεργασία, ή είναι αντι-αλλεργικά.

Διαφορές ανωστρωμάτων και επιστρωμάτων

Συχνά τα μπερδεύουμε μεταξύ τους, όμως ένα ανώστρωμα διαφέρει από ένα επίστρωμα. Είναι δύο τελείως διαφορετικά προϊόντα κατασκευασμένα για τον ίδιο σκοπό: να βελτιώσουν την ποιότητα και την αίσθηση του ύπνου μας, προστατεύοντας παράλληλα το στρώμα μας. Διαφέρουν στα υλικά, στο ύψος και τη λειτουργία τους, καθώς ένα ανώστρωμα συνήθως προστίθεται για να βελτιώσει την άνεση σε ένα στρώμα, ενώ ένα επίστρωμα για την προστασία από λεκέδες. Άλλωστε ένα επίστρωμα μπορεί να τοποθετηθεί και πάνω από το ανώστρωμά σας για τον ίδιο λόγο. Διαβάστε στον οδηγό μας γιατί να επιλέξετε ένα ανώστρωμα και γιατί να επιλέξετε ένα επίστρωμα.