Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

DREAMZONE - Ο καλύτερος ύπνος ξεκινά από εδώ

Η DREAMZONE® είναι αφοσιωμένη στη βελτίωση του ύπνου σας με εξατομικευμένες λύσεις στρωμάτων και κρεβατιών. Η ποιότητα και η λειτουργικότητα αποτελούν ουσιαστικά χαρακτηριστικά και υπάρχουν από την ίδρυση της εταιρείας στη Δανία το 2003. Η DREAMZONE αναπτύχθηκε στη Σκανδιναβία και παρέχει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.  

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε την ιδανική λύση από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών. Η DREAMZONE προσφέρει στρώματα ελατηρίων και αφρού που ταιριάζουν στο σκελετό κρεβατιού της επιλογής σας, βάσεις στρωμάτων για πιο απλή και ανάλαφρη όψη, κρεβάτια ευρωπαϊκού τύπου που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με τη σχεδίαση, καθώς και ρυθμιζόμενα κρεβάτια που παρέχουν προσαρμοστικότητα και ευελιξία. Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και προστασία του στρώματός σας, η DREAMZONE προσφέρει επίσης μια σειρά από ανωστρώματα και προστατευτικά στρωμάτων. 

Η πλειονότητα των στρωμάτων έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο OEKO-TEX® Standard 100, το οποίο είναι το κορυφαίο σήμα υγείας στον κόσμο για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Επιπλέον, τα προϊόντα με την επωνυμία DREAMZONE συνοδεύονται με εγγύηση έως 25 χρόνια.