Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Παράδοση πριν τα Χριστούγεννα

Παράδοση πριν τα Χριστούγεννα

Λόγω του ότι δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την παράδοση των προϊόντων κατά την εορταστική περίοδο.

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας πριν:

  • τις 07.12 για φορτία με παράδοση στον χώρο σας
  • τις 10.12 για online παραγγελία με παράδοση στο κατάστημα*
  • τις 12.12 για δέματα με παράδοση στον χώρο σας

και παραλάβετε πριν τα Χριστούγεννα.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας μέσω της υπηρεσίας μας Click&Collect όλη την περίοδο των Χριστουγέννων (εξαιρουμένων των αργιών).

Click & Collect - Αγοράστε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας με αγάπη από τη JYSK.gr

Στη JYSK.gr με το πάτημα απλά ενός κουμπιού, επωφελείστε τις εξαιρετικές προσφορές μας. Με την υπηρεσία Click&Collect, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση των προϊόντων που επιθυμείτε, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα, και να παραλάβετε από το κατάστημα της επιλογής σας. Η υπηρεσία Click&Collect διατίθεται δωρεάν και δεν χρειάζεται να πληρώσετε μέχρι να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημα της επιλογής σας.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία Click & Collect;

  • Βρείτε το προϊόν που επιθυμείτε
  • Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στα καταστήματα (Πατήστε το κουμπί: Ελέγξτε διαθεσιμότητα καταστήματος - Εισαγωγή Τ.Κ. για την ενημέρωση του αποθέματος στο πλησιέστερο κατάστημα)
  • Κάντε online κράτηση στο κατάστημα της επιλογής σας (Πατήστε το κουμπί: Κράτηση online - Παραλαβή από ένα κατάστημα - Επιλέξτε το κατάστημα)
  • Επιβεβαιώστε την κράτηση στο "καλάθι", ακολουθώντας τα βήματα ολοκλήρωσης 
  • Αμέσως μόλις παραληφθεί η Click&Collect παραγγελία από το κατάστημα θα λάβετε ενημερωτικό sms. 

*Online παραγγελία - παραλαβή από κατάστημα χωρίς χρέωση

Στη JYSK διαθέτουμε μια διευρυμένη συλλογή προϊόντων που διατίθενται διαδικτυακά. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας online πριν τις 10.12, εξοφλείστε την παραγγελία σας διαδικτυακά και παραλάβετε δωρεάν από το κατάστημα της επιλογής σας πριν τα Χριστούγεννα.

Μόλις τα προϊόντα σας φτάσουν στο κατάστημα και είναι έτοιμα για παραλαβή θα ειδοποιηθείτε σχετικά με την παράδοσή τους.