Απορροφητικές πετσέτες κουζίνας JYSK

Η κουζίνα αποκτά τις πετσέτες της. Πιστεύετε και εσείς ότι οι πετσέτες κουζίνας ποτέ δεν είναι αρκετές; Για να έχετε όσες χρειάζεστε στη JYSK διαθέτουμε σετ πετσετών, τα οποία αποτελούνται από 3 ή 2 τεμάχια πετσετών ανά σετ, πάντα σε χαμηλές τιμές. 
Επιλέξτε βαμβακερές πετσέτες κουζίνας, οι οποίες είναι έξτρα απορροφητικές και ανθεκτικές στα πλυσίματα. Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στα προϊόντα.

14 προϊόν(τα)
    14 προϊόν(τα)

    Πετσέτες κουζίνας με στυλ

    Στη συλλογή μας θα βρείτε πετσέτες κουζίνας ριγέ, καρό ή με σχέδια σε διάφορα χρώματα. Θα ταιριάξουν σίγουρα με τα ντουλάπια της κουζίνας σας! Ή μήπως δεν σας είχε περάσει από το μυαλό να τα συνδυάσετε; Το στυλ και το γούστο δεν σταματά στα κλασικά διακοσμητικά, αλλά αντίθετα βρίσκεται στις μικρές λεπτομέρειες. Γι' αυτό επιλέξτε και τις πετσέτες της κουζίνας με γνώμονα το στυλ και την εξαιρετική τους ποιότητα.

    Περισσότερα είδη κουζίνας;

    Στη JYSK συγκεντρώσαμε μερικά χρήσιμα προϊόντα για την κουζίνα σας, όπως πιάτα, μπολ ή ποτήρια. Βρείτε εδώ τα οικιακά είδη και τα είδη σπιτιού, όπως σφουγγαράκια για τα πιάτα ή πανιά για το στέγνωμα τους, και εξοπλίστε την κουζίνα σας.