Βρείτε τις απορροφητικές πετσέτες κουζίνας JYSK

Τώρα η κουζίνα σας βρίσκει τις πετσέτες της στη συλλογή της JYSK. Πιστεύετε και εσείς ότι οι πετσέτες κουζίνας ποτέ δεν είναι αρκετές; Συνήθως όταν μαγειρεύετε έχετε μια πετσέτα κουζίνας συνεχώς δίπλα σας για να σκουπίζετε τα χέρια σας ή τον πάγκο; Θέλετε αμέσως μετά να τραβήξετε μια άλλη πετσέτα από το συρτάρι και να ρίξετε αυτή στο καλάθι απλύτων; Για να έχετε όσες περισσότερεςς πετσέτες κουζίνας μπορείτε, στη JYSK διαθέτουμε σετ πετσετών, τα οποία αποτελούνται από 3 ή 2 τεμάχια πετσετών ανά σετ, πάντα σε χαμηλές τιμές. Επιλέξτε βαμβακερές πετσέτες κουζίνας, οι οποίες είναι έξτρα απορροφητικές και ανθεκτικές στα πλυσίματα. Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στα προϊόντα.

Πετσέτες κουζίνας με κομψά σχέδια και υφές

Στη JYSK ο όρος στυλ αποτελεί τη βασική προϋπόθεση επιλογής των προϊόντων που σας διαθέτουμε. Γι' αυτό επιλέγουμε ακόμα και οι πετσέτες κουζίνας, πέρα από ποιοτικές, να διαθέτουν όμορφα μοτίβα και υφές. Βρείτε στη συλλογή μας πετσέτες κουζίνας ριγέ, καρό ή με σχέδια σε διάφορα χρώματα. Θα ταιριάξουν σίγουρα με τα ντουλάπια της κουζίνας σας! Ή μήπως δεν σας είχε περάσει από το μυαλό να τα συνδυάσετε; Το στυλ βρίσκεται στις μικρές λεπτομέρειες. Γι' αυτό επιλέξτε και τις πετσέτες της κουζίνας με γνώμονα το στυλ και την εξαιρετική τους ποιότητα.

Ψάχνετε περισσότερα είδη για την κουζίνα;

Στη JYSK συγκεντρώσαμε μερικά χρήσιμα και πρακτικά προϊόντα για την κουζίνα σας. Πέρα από τις πετσέτες κουζίνας, μπορείτε να βρείτε και το υφασμάτινο καλάθι ψωμιού, το οποίο πλένεται για να τοποθετείτε το ψωμί χωρίς να σκέφτεστε αν είναι καθαρό. Φυσικά, από τη συλλογή μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τραπεζομάντηλα και οι πετσέτες φαγητού, αλλά και τα είδη σερβιρίσματος, όπως πιάτα και ποτήρια. Θέλετε μερικά μπολ ή ιδιαίτερα κουζινικά είδη; Μην χάνετε λεπτό! Ανακαλύψτε τα online ή στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα JYSK. Κάντε την κουζίνα σας μοναδική!