Αποκτήστε τα νέα σας είδη κουζίνας

Ανακαλύψτε τα είδη κουζίνας που διαθέτουμε στη JYSK σε εξαιρετικά προσιτές, φθηνές τιμές! Τα ανανεωμένα σας είδη κουζίνας θα σας εμπνεύσουν για νέες δημιουργικές ιδέες και μαγειρέματα, ενώ θα βοηθήσουν στην οργάνωση της κουζίνας σας. Πώς; Σκεφτείτε ένα απλό παράδειγμα, όπως το να πρέπει να ψάχνετε τα κουτάκια με το τσάι στο ντουλάπι. Ένα ξύλινο κουτί για τσάι με θήκες θα σας διευκολύνει να τα έχετε όλα συγκεντρωμένα, ενώ μπορείτε να σερβίρετε στους καλεσμένους σας το τσάι και να τους επιτρέψετε να διαλέξουν εκείνοι τη γεύση που επιθυμούν μέσα από το κουτί. Θυμηθείτε, να πάρετε κοντά σας το χαρτί κουζίνας, μαζί με την ξύλινη βάση ρολού κουζίνας που θα βρείτε στη συλλογή μας, για να είστε έτοιμοι σε περίπτωση ατυχήματος. Μην παραλείψετε να πάρετε από τη JYSK τις κούπες που θα σερβίρετε.

Γευστικές τάσεις & μαγειρική δημιουργικότητα

Σας αρέσει να πειραματίζεστε με νέες συνταγές; Στη συλλογή μας ειδών κουζίνας θα βρείτε το ξύλο κοπής KJELL για να τεμαχίζετε τις πρώτες ύλες, όπως το κρεμμύδι, τα λαχανικά ή τα φρέσκα μυρωδικά. Ειδικά για το κρεμμύδι σας έχουμε και το πήλινο δοχείο κρεμμυδιών για να τα φυλλάσσετε. Αν η δημιουργικότητα σας δεν περιορίζεται στις συνταγές, τότε, χρησιμοποιήστε την επιφάνεια κοπής ως δίσκο σερβιρίσματος. Σερβίρετε το κρέας πάνω στο ξύλο κοπής και βάλτε τις συνοδευτικές σάλτσες στα πήλινα μπολ της συλλογής μας, τα οποία διαθέτουν ένα χειροποίητο look, που τα κάνει μοναδικά. Έτσι θα δώσετε μια εξεζητημένη εμφάνιση στο σερβίρισμα.

Ψάχνετε μπουκάλι θερμός ή μπουκάλι νερού;

Είστε προνοητικοί και πριν ξεκινήσετε για το γυμναστήριο έχετε ήδη γεμίσει το μπουκάλι νερού σας; Ή μήπως σας αρέσει να απολαμβάνετε ζεστό τον καφέ σας και τον βάζετε εξ αρχής σε ένα μπουκάλι θερμός; Βρείτε στη συλλογή μας τα νέα σας μπουκάλια για τα ροφήματά σας και το νερό και πάρτε τα παντού μαζί σας. Το μέγεθός τους είναι ιδανικό για να τα τοποθετείτε στο εξωτερικό της τσάντας σας, ενώ η ποσότητα που χωράνε είναι ικανοποιητική. Θυμηθείτε, ότι παίρνοντας το νερό ή τον καφέ σας από το σπίτι στο δικό σας μπουκάλι πολλαπλών χρήσεων κάνετε οικονομία, ενώ παράλληλα προστατεύεται το περιβάλλον.