Κομψά χαλιά διάδρομοι

Βρισκόμαστε στη JYSK για να επιλέξουμε τα νέα μας μικρά χαλιά και τους διαδρόμους για το σπίτι μας! Ένα μακρόστενο χαλί διάδρομος είναι ιδανικό για κάθε μέρος του σπιτιού. Προστατέψτε το χαλί μπροστά από το τζάκι βάζοντας ένα χαλάκι ή τοποθετήστε το για διακόσμηση κάτω από τη μεγάλη πολυθρόνα του σαλονιού. Βρείτε το διάδρομο που ταιριάζει στο υπνοδωμάτιο σας και τοποθετήστε έναν σε κάθε μεριά του κρεβατιού για να πατάτε στα ζεστά.
Το ξέρετε ότι οι χρωματιστές κουρελούδες είναι η νέα τάση διακόσμησης για το πάτωμά μας; Επιλέξτε τη νέα σας πολύχρωμη, ποιοτική κουρελού από τη συλλογή μας.
 

Μοντέρνα μικρά χαλιά

Αν ψάχνετε ένα μικρό χαλί ή έναν διάδρομο, τότε, ανακαλύψτε τη μεγάλη συλλογή μας από μικρά χαλιά σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρό χαλί, από βαμβάκι, βισκόζη ή πολυεστέρα, για τον διάδρομο που ενώνει τα υπνοδωμάτιο ή ένα χαλάκι από γιούτα για το αίθριο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χαλάκι κουρελού, για να το βάλετε μπροστά από τον νεροχύτη ή στη μπαλκονόπορτα, ώστε να μη μεταφέρετε στα χαλιά χώματα ή νερά. Θυμηθείτε να μετρήσετε το χώρο σας ή βρείτε ακολούθως τις διαστάσεις που διατίθενται τα χαλάκια της συλλογής μας.

  • 60x90 cm, 65x120 cm, 65x140 cm, 65x160 cm, 65x200 cm
  • 67x140 cm
  • 70x140 cm, 70x160 cm, 70x180 cm
  • 80x200 cm

Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά χαλάκια δημιουργώντας ένα μοντέρνο κολάζ στο πάτωμα.

Χρειάζονται τα χαλιά καθαριστήριο;

Τα χαλάκια της συλλογής μας μπορούν στην πλειοψηφία τους να πλυθούν τοπικά με ένα πανί, αλλά συνήθως δεν συνίσταται το πλύσιμο στο πλυντήριο. Ελέγξτε τις προδιαγραφές του προϊόντος για περισσότερες πληροφορίες ή απευθυνθείτε σε ειδικούς για τον καθαρισμό τους, ώστε να τα διατηρήσετε για περισσότερα χρόνια, χωρίς φθορές ή ξεθώριασμα.