Ζεστά χαλιά για κάθε δωμάτιο

Αναζητάτε χαλί για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο; Στη JYSK θα βρείτε ποιοτικά, χειμερινά χαλιά σε εξαιρετικές τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χαλί με ψηλό πέλος, όπου τα πόδια σας θα βυθίζονται ευχάριστα, ή ένα με κανονικό πέλος και ιδιαίτερο σχέδιο. Επίσης, τα χαλιά shaggy ταιριάζουν σε κάθε χώρο, είτε ψάχνετε χαλιά σαλονιού είτε χαλιά κρεβατοκάμαρας. Μετρήστε τις διαστάσεις που χρειάζεστε και ελάτε να βρούμε το χαλί, που θα κάνει το χώρο σας ξεχωριστό και ζεστό.
.

Φθηνά χαλιά σε διάφορες διαστάσεις

Ψάχνετε φθηνά χαλιά για το σπίτι; Στη JYSK έχουμε εξαιρετικές προσφορές, γι' αυτό θα βρείτε φθηνά χειμερινά χαλιά όλο τον χρόνο. Βρείτε στρογγυλά χαλιά ή χαλιά σε ορθογώνιο σχήμα σε αποχρώσεις του γκρι, του υπόλευκου ή του φυσικού. Ξέρετε τι διάσταση χρειάζεστε; Βρείτε στη συλλογή μας τις ακόλουθες διαστάσεις μεγάλων χαλιών ή εξερευνήστε την κατηγορία μικρών χαλιών, που περιλαμβάνουν διαδρόμους, χαλάκια και κουρελούδες.

  • 130x193 cm, 135x190 cm
  • 140x200 cm
  • 160x230 cm

Βρείτε στη JYSK ψάθινα χαλιά

Είναι διακοσμητική τάση ή τα ψάθινα χαλιά είναι πρακτικά στη χρήση τους; Η απάντηση βρίσκεται και στα δύο. Ένα ψάθινο χαλί, από γιούτα, δίνει μια φυσική αίσθηση στον χώρο και προσδίδει μια ρουστίκ νότα. Ανάμεσα στα ψάθινα χαλιά της συλλογής μας θα βρείτε χειροποίητα χαλιά, για να δώσετε μια μοναδικότητα στο δωμάτιο που θα επιλέξετε να τα χρησιμοποιήσετε. Κι ενώ μπορεί να μπορούν να καθαριστούν τοπικά, να αναφέρουμε ότι συνήθως είναι πιο ελαφριά από τα μάλλινα χαλιά.

Χαλιά & μόνωση

Είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε ότι ένα χαλί μονώνει την επιφάνεια που θα τοποθετηθεί, δηλαδή το πάτωμα, μειώνοντας έτσι το κρύο στον χώρο. Αλλά γνωρίζατε ότι ένα χαλί μπορεί να περιορίσει σημαντικά και τους ήχους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον ή το υπόλοιπο σπίτι; Διαβάστε στο blog μας έξυπνες συμβουλές για το πώς να περιορίσετε τους εξωτερικούς θορύβους