Πατάκια εισόδου: Στυλ στην υποδοχή

"Σκούπισε τα πόδια σου πριν μπεις"... Οι περισσότεροι το έχουμε ακούσει από τις μανούλες μας, καθώς γυρνώντας από το παιχνίδι, γεμάτοι σκόνες και νερά, ήμασταν έτοιμοι να μπούμε στο σπίτι και να πατήσουμε στα χαλιά ή το πάτωμα που έλαμπε από καθαριότητα. Τώρα, ξέρουμε ότι το πατάκι στην εξώπορτα δεν είναι μόνο για λόγους διακοσμητικούς, αλλά είναι σημαντικό ώστε να διατηρήσουμε το σπίτι μας καθαρό, χωρίς ίχνη παπουτσιών στο σαλόνι, αλλά και για να μη μεταφέρουμε τα μικρόβια ή άλλες ακαθαρσίες στο εσωτερικό του σπιτιού.
Υποδεχτείτε τους φίλους σας και τους μικρούς σας ήρωες με πατάκια εισόδου, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, από τη συλλογή της JYSK.

11 προϊόν(τα)
  11 προϊόν(τα)

  Πατάκια εισόδου από καουτσούκ & ίνες κοκοφοίνικα

  Επιλέξτε πατάκια από ίνες κοκοφοίνικα, οι οποίες είναι έξτρα απορροφητικές, και θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση των νερών από τις σόλες των παπουτσιών. Επίσης, λόγω της τραχιάς επιφάνειας τους είναι αποτελεσματικότερα με τα φύλλα ή τις λάσπες που φέρνουμε μαζί κατά την επιστροφή μας στο σπίτι. Ακόμα, βεβαιωθείτε ότι το πίσω μέρος από τα χαλάκια έχει αντιολισθητικό καουτσούκ για να μην γλιστράει.

  Επιλέξτε πατάκια για την εξώπορτα σε γκρι ή καφέ χρώμα, τα οποία βοηθούν στο να μη φαίνονται βρώμικα. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να πλύνετε τα χαλάκια, συνήθως στο χέρι, αλλά μπορείτε να βρείτε ανά προϊόν τις σχετικές πληροφορίες πλυσίματος.

  Χαλιά & πατάκια για όλο το σπίτι

  Ανακαλύψτε στη JYSK χαλιά για όλο το σπίτι, ακόμα και για τους εξωτερικούς χώρους του. Στη συλλογή μας θα βρείτε χαλιά, διαδρόμους, πατάκια τύπου απομίμηση δέρματος αρνιού, πατάκια εισόδου, αλλά και πατάκια μπάνιου. Χρησιμοποιήστε σε όλους τους χώρους του σπιτιού για να κρατάτε το χώρο ζεστό και φιλόξενο. 
  Ακόμα, τοποθετήστε αντιολισθητικά χαλάκια πόρτας από καουτσούκ, μπροστά στις μπαλκονόπορτες σας για να σκουπίζετε τα πόδια σας όταν μπαίνετε από το μπαλκόνι.