Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Η JYSK ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η κατάσταση στην Ουκρανία αλλάζει ώρα με την ώρα, και ο πρωταρχικός στόχος της JYSK παραμένει η προστασία των εργαζομένων μας και των αγαπημένων τους, καθώς επίσης και η παροχή βοήθειας στους πρόσφυγες εντός και εκτός Ουκρανίας.
Για την προστασία των εργαζομένων μας, αποφασίσαμε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 24 Φεβρουαρίου 2022, να κλείσουμε προσωρινά και τα 86 καταστήματά μας στην Ουκρανία.
Έκτοτε, ένας αριθμός καταστημάτων άνοιξαν ξανά, καθώς οι Ουκρανοί εργαζόμενοί μας εξέφρασαν την επιθυμία τους να μπορούν να κάνουν μια θετική διαφορά σε τοπικό επίπεδο.
Ακολουθεί μια επισκόπηση ορισμένων από τις κύριες δράσεις που κάνει η JYSK αυτή τη στιγμή:

  • Για να βοηθήσουμε του ανθρώπους στην Ουκρανία, συνεργαζόμαστε – από τα κεντρικά γραφεία της JYSK στη Δανία – με το Υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας και την Ουκρανική Πρεσβεία στην Κοπεγχάγη, για να δωρίσουμε συναφή προϊόντα στους ανθρώπους που εκτοπίστηκαν. Η διανομή των προϊόντων γίνεται μέσω της Υπηρεσίας Προσφύγων του ΟΗΕ, την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες.
  • Στις γειτονικές χώρες, Πολωνία, Σλοβακία, Ρουμανία και Ουγγαρία, οι ομάδες διοίκησης μας των χωρών εργάζονται για να εξασφαλίσουν δωρεές σχετικών προϊόντων στους μεγάλους ανθρωπιστικούς οργανισμούς, οι οποίοι διαθέτουν τη γνώση και την τεχνογνωσία για να παρέχουν βοήθεια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο σε όσο το δυνατόν περισσότερους.
  • Ειδικές ομάδες της JYSK στις γειτονικές χώρες βοηθούν του συναδέλφους, που φεύγουν από την Ουκρανία, στην εύρεση στέγης και απασχόλησης.
  • Η JYSK βρίσκεται ήδη στη διαδικασία δημιουργίας ταμείου, στο οποίο όλοι οι εργαζόμενοι στη JYSK θα μπορούν να πραγματοποιούν δωρεές, τις οποίες θα διαχειριστεί η ομάδα διοίκησης στην Ουκρανία. Η JYSK έχει δωρίσει ως αρχικό ποσό 1 εκατομμύριο DKK.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε ως πελάτης; 

Είμαστε ευγνώμονες για τον αριθμό των πελατών μας, οι οποίοι επικοινωνούν μαζί μας και μας ρωτούν εάν μπορούν να κάνουν δωρεές μέσω της JYSK.
Επιπρόσθετα στις προαναφερθείσες δράσεις μας, προτρέπουμε όλο τον κόσμο να πραγματοποιήσει τις δωρεές τους σε μεγάλους ανθρωπιστικούς οργανισμούς. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσετε επί της παρούσης την Ουκρανία.
Οι μεγάλοι ανθρωπιστικοί φορείς διαθέτουν τη γνώση και την τεχνογνωσία να διανείμουν τους πόρους και τη βοήθεια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο σε όσο το δυνατόν περισσότερους.


ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ