Μοντέρνα & απορροφητικά πατάκια μπάνιου

Δώστε ζεστασιά και στυλ στο μπάνιο με υπέροχα, απορροφητικά και αντιολισθητικά πατάκια μπάνιου, σε διάφορα χρώματα και υφές. Επιλέξτε ένα βαμβακερό, αντιολισθητικό πατάκι μπάνιου, με ενίσχυση από λάτεξ, και πατήστε στο απαλό πέλος του μόλις βγείτε από το ντους. Έτσι, θα πατάτε στο ζεστό χαλάκι μπάνιου και όχι στα κρύα πλακάκια, ενώ δεν θα χρειάζεται να φοβάστε μήπως γλιστρήσετε. 
Ανακαλύψτε πατάκια μπάνιου σε διάφορες διαστάσεις, στρογγυλά, ορθογώνια ή ειδικά για μπροστά από τη λεκάνη, βρείτε σετ πατάκια μπάνιου ή μεμονωμένα και δημιουργήστε τους δικούς σας χρωματικούς συνδυασμούς. Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων θα σας βοηθήσει να τα συνδυάσετε με τις αποχρώσεις του μπάνιου σας, τις πετσέτες ή άλλα αξεσουάρ που διαθέτετε, όπως το πιγκάλ ή το καλαθάκι, για ένα ομοιόμορφο, κομψό αποτέλεσμα.
Στη συλλογή μας θα βρείτε πατάκια μπάνιου από βαμβάκι, οργανικό βαμβάκι, μικροΐνες, μπαμπού, ή ειδικά πατάκια από καουτσούκ για την μπανιέρα ή τη ντουζιέρα σας.

Ανανεώστε οικονομικά το μπάνιο σας 

Το μπάνιο αποτελεί μέρος της διακόσμησης του υπόλοιπου σπιτιού, αλλά πολύ συχνά το παραμελούμε. Δώστε στυλ στο μπάνιο σας με μια όμορφη κουρτίνα μπάνιου, μοντέρνα πιγκάλ και αξεσουάρ μπάνιου, αλλά και υπέροχα πατάκια μπάνιου. Ένα πατάκι μπάνιου προσθέτει χρώμα και ζεστασιά στο μπάνιο σας, ενώ είναι μια οικονομική πρόταση ανανέωσης.
Ακόμα, επειδή πρόκειται για μια φθηνή επιλογή, μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα από ένα πατάκια μπάνιου και να τα αλλάζετε. Έτσι, θα εξασφαλίσετε και την καθαριότητα του χώρου, καθώς συχνά τα πατάκια του μπάνιου αποτελούν εστία ακαθαρσιών.

Διαβάστε στο blog μας προτάσεις για να ανανεώσετε το μπάνιο σας οικονομικά.

Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων & διαστάσεων

Στη συλλογή μας θα βρείτε πατάκια μπάνιου σε διάφορα χρώματα, όπως γκρι, μπεζ, φυσικό, μπλε, τριανταφυλλί, μεντί, αλλά και με σχέδια. Ακόμα, θα τα βρείτε σε διαφορετικά μεγέθη, στρογγυλά, ορθογώνια ή τετράγωνα.
Οι πιο συνηθισμένες διαστάσεις είναι: 50x75 cm, 50x80 cm & στρογγυλά διαμέτρου 60 ή 70 cm. Ενώ, θα βρείτε και αντιολισθητικά πατάκια μπανιέρας που κόβονται στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Ελέγξτε τις πληροφορίες των προϊόντων για να βεβαιωθείτε ποια μπορούν να τροποποιηθούν, αλλά και για να μάθετε τις οδηγίες πλυσίματος.