Κρίκοι & γαντζάκια κουρτίνας

Θυμηθείτε ότι για να κρεμάσετε τις κουρτίνες σας θα χρειαστείτε ένα κουρτινόξυλο και γαντζάκια κουρτίνας. Για να μην ψάχνετε αλλού, στη JYSK διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από κρίκους κουρτίνας, κλιπ με γάντζο, άγκιστρα κουρτίνας, αλλά και ειδικές γλύστρες για ράγα οροφής. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα, όπως λευκό, ασημί ή στο χρώμα του ορείχαλκου, και διάφορα υλικά, όπως πλαστικό ή μέταλλο. Επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στο δικό σας κουρτινόξυλο, τη ράγα ή τον σιδηρόδρομο κουρτίνας που έχετε.

13 προϊόν(τα)
    13 προϊόν(τα)

    Μεταλλικό κλιπ κουρτίνας ή κλιπ memo; 

    Σκεφτείτε δημιουργικά, σκεφτείτε "out of the box"... Όταν βλέπετε ένα κλιπ για το κρέμασμα της κουρτίνας σας, τι άλλο σκέφτεστε; Μήπως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα κλιπ κουρτίνας για να δημιουργήσετε τη δική σας βάση σημειώσεων; Και όταν λέμε βάση, μπορεί απλά με το γαντζάκι που διαθέτουν να τα περάσετε σε ένα σύρμα πάνω από το γραφείο σας και να κρεμάτε εκεί χαρτάκια με σημειώσεις. Ακόμα, μπορείτε να κάνετε κάτι αντίστοιχο στην κουζίνα για να έχετε τη λίστα με τα ψώνια, συνταγές ή τους λογαριασμούς.
    Μην περιοριστείτε με τα κλιπ κουρτίνας, ενδεχομένως να μπορείτε να αξιοποιήσετε και τους κρίκους της κουρτίνας με άλλους τρόπους. Τι θα λέγατε να κρεμάσετε τα φουλάρια σας στους κρίκους;