Μοντέρνα κουρτινόξυλα & αξεσουάρ κουρτίνας

Διαθέτετε ήδη κάποιο κουρτινόξυλο ή μήπως ράγα οροφής; Αν όχι, τότε, ανακαλύψτε στη μεγάλη συλλογή της JYSK μοντέρνα κουρτινόξυλα, ράγες, σιδηρόδρομους κουρτίνας, αλλά και αξεσουάρ κουρτινών, όπως πόρπες, δέστρες, κρίκους και κλιπ κουρτίνας. Έτσι, θα δημιουργήσετε ένα μοναδικό στυλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας και θα τοποθετήσετε εύκολα τις νέες σας κουρτίνες.
Επιλέξτε ένα μεταλλικό, διπλό κουρτινόξυλο σε inox απόχρωση και τοποθετήστε δύο κουρτίνες στο καθιστικό ή το υπνοδωμάτιο, μία συσκότισης και μία ελαφριά, διαφανή κουρτίνα, για να πετύχετε διπλό φωτισμό στον χώρο.
Θυμηθείτε να μετρήσετε τόσο το φάρδος του παραθύρου σας, για να πάρετε κουρτινόξυλα στις σωστές διαστάσεις, αλλά και το ύψος, για να επιλέξετε τις κατάλληλες κουρτίνες. Στη συλλογή μας θα βρείτε και επεκτεινόμενα κουρτινόξυλα.

  Κουρτινόξυλα - Κουρτινόξυλα

  Σιδηρόδρομος κουρτίνας FLEXILINE 350cm
  12,50€/τμχ
  19,99€ /τμχ
  Κέρδος 37%
  Μόνο στο κατάστημα

  Κρεμάστε τις κουρτίνες σας

  Στη συλλογή της JYSK θα βρείτε τις κουρτίνες που ψάχνετε, για τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες σας, αλλά και τα απαραίτητα αξεσουάρ για να τις κρεμάσετε εύκολα και γρήγορα. Εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα εργαλεία τοποθέτησης κουρτινών και αγοράστε κρίκους και άγκιστρα για να τις κρεμάσετε. Αν οι κουρτίνες σας έχουν τρέσα, τότε, θα χρειαστείτε κρίκους, κλιπ με γάντζους και ειδικές γλύστρες ράγας. Αν δεν διαθέτουν τρέσα, αλλά έχουν ήδη ενσωματωμένους στρογγυλούς κρίκους, τότε, επιλέξτε ένα κουρτινόξυλο με την κατάλληλη διάμετρο.
  Επιπλέον, χρειάζεται να λάβετε υπόψη τη μπαλκονόπορτα του σπιτιού σας, αλλά και το κούφωμα του παραθύρου σας. Κάποιες μπαλκονόπορτες διαθέτουν μετόπες, ενώ άλλες όχι. Στην περίπτωση που υπάρχει μετόπη με κρυφό χώρο για την τοποθέτηση της κουρτίνας, τότε χρειάζεται να αγοράσετε ράγα οροφής ή κουρτινόξυλο μετόπης. Ακόμα, αν δεν μπορείτε να τοποθετήσετε κουρτινόξυλο στον τοίχο επειδή δεν υπάρχει αρκετός χώρος ή επειδή το κούφωμα δεν μπορεί να τρυπηθεί, τότε στη συλλογή μας θα βρείτε ράβδους κουρτινών, αλλά και ειδικό σύρμα κουρτίνας, τα οποία τοποθετούνται με ειδικό μηχανισμό πάνω στο κούφωμα. Θυμηθείτε ότι σε μια τέτοια περίπτωση χρειάζεται να βεβαιωθείτε για το βάρος που μπορεί να αντέξει η ράβδος, αλλά και το κούφωμα.

  Χρώματα & υλικά κουρτινόξυλων 

  Κάποιοι δεν προσέχουν καν τα κουρτινόξυλα, το χρώμα ή το υλικό τους, ενώ άλλοι τα θεωρούν στοιχείο διακόσμησης για το σπίτι και δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα χαρακτηριστικά τους. Ανάλογα με το χώρο και το χρώμα της κουρτίνας, επιλέξτε τα κατάλληλα κουρτινόξυλα, και απογειώστε το οπτικό αποτέλεσμα. Στη JYSK θα βρείτε μοντέρνα και διαχρονικά κουρτινόξυλα, από ανθεκτικά υλικά, όπως ατσάλι. Επιλέξτε ένα μεταλλικό κουρτινόξυλο στο χρώμα του ορείχαλκου, αν θέλετε να δώσετε μια κλασική όψη στα παράθυρά σας, ή ένα κουρτινόξυλο σε ασημί χρώμα, αν θέλετε ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.
  Συνδυάστε τα με κρίκους στο ίδιο χρώμα για ένα ομοιόμορφο οπτικό αποτέλεσμα. Τέλος, προσθέστε πόρπες ή δέστρες με μαγνήτη, για να μαζεύετε τις κουρτίνες στο πλάι με κομψό τρόπο.