Μοντέρνα κουρτινόξυλα & αξεσουάρ κουρτίνας

Ψάχνετε κουρτινόξυλο ή μήπως ράγα οροφής; Τότε, ανακαλύψτε στη μεγάλη συλλογή της JYSK μοντέρνα κουρτινόξυλα, ράγες, σιδηρόδρομους κουρτίνας, αλλά και αξεσουάρ κουρτινών, όπως πόρπες, δέστρες, κρίκους και κρίκους κουρτίνας. Έτσι, θα δημιουργήσετε ένα μοναδικό στυλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας και θα τοποθετήσετε εύκολα τις νέες σας κουρτίνες.

41 προϊόν(τα)
  41 προϊόν(τα)

  Κουρτινόξυλα

  Αξεσ. Κουρτινόξυλων

  Κρεμάστε τις κουρτίνες σας

  Στη συλλογή της JYSK θα βρείτε τις κουρτίνες που ψάχνετε, για τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες σας, αλλά και τα απαραίτητα αξεσουάρ για να τις κρεμάσετε εύκολα και γρήγορα. Εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα εργαλεία τοποθέτησης κουρτινών και αγοράστε κρίκους και άγκιστρα για να τις κρεμάσετε. Αν οι κουρτίνες σας έχουν τρέσα, τότε, θα χρειαστείτε κρίκους κουρτίνας, κλιπ με γάντζους και ειδικές γλύστρες ράγας. Αν δεν διαθέτουν τρέσα, αλλά έχουν ήδη ενσωματωμένους στρογγυλούς κρίκους, τότε, επιλέξτε ένα κουρτινόξυλο με την κατάλληλη διάμετρο.

  Βρείτε στη JYSK κουρτινόξυλα διπλά ή μονά

  Επιλέξτε από τη συλλογή μας τα νέα σας κουρτινόξυλα διπλά ή μονά. Πριν προβείτε στην ολοκλήρωση της αγοράς σας, θυμηθείτε να μετρήσετε τόσο το φάρδος του παραθύρου σας, για να πάρετε κουρτινόξυλα στις σωστές διαστάσεις, αλλά και το ύψος, για να επιλέξετε τις κατάλληλες κουρτίνες. Τα επεκτεινόμενα κουρτινόξυλα της συλλογής μας είναι ιδανικά για να τα ρυθμίσετε εσείς ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιήστε ένα μεταλλικό, διπλό κουρτινόξυλο σε inox απόχρωση και τοποθετήστε δύο κουρτίνες στο καθιστικό ή στο υπνοδωμάτιο, μία συσκότισης και μία ελαφριά, διαφανή κουρτίνα, για να πετύχετε διπλό φωτισμό στον χώρο, ή ένα μονό κουρτινόξυλο, ανάλογα με το στυλ που επιθυμείτε.

  Χρώματα & υλικά κουρτινόξυλων 

  Κάποιοι δεν προσέχουν καν τα κουρτινόξυλα, το χρώμα ή το υλικό τους, ενώ άλλοι τα θεωρούν στοιχείο διακόσμησης για το σπίτι και δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα χαρακτηριστικά τους. Ανάλογα με το χώρο και το χρώμα της κουρτίνας, επιλέξτε τα κατάλληλα κουρτινόξυλα, και απογειώστε το οπτικό αποτέλεσμα. Στη JYSK θα βρείτε μοντέρνα και διαχρονικά κουρτινόξυλα, από ανθεκτικά υλικά, όπως ατσάλι. Επιλέξτε ένα μεταλλικό κουρτινόξυλο στο χρώμα του ορείχαλκου, αν θέλετε να δώσετε μια κλασική όψη στα παράθυρά σας, ή ένα κουρτινόξυλο σε ασημί χρώμα, αν θέλετε ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.
  Συνδυάστε τα με κρίκους στο ίδιο χρώμα για ένα ομοιόμορφο οπτικό αποτέλεσμα. Τέλος, προσθέστε πόρπες ή δέστρες με μαγνήτη, για να μαζεύετε τις κουρτίνες στο πλάι με κομψό τρόπο.