Μοντέρνα κουρτινόξυλα & αξεσουάρ κουρτίνας

Ψάχνετε κουρτινόξυλο ή μήπως ράγα οροφής; Τότε, ανακαλύψτε στη μεγάλη συλλογή της JYSK μοντέρνα κουρτινόξυλα σε μεταλλικές αποχρώσεις, διπλά κουρτινόξυλα για να βάζετε μαζί διαφορετικές κουρτίνες, όπως μια λεπτή κουρτίνα και μια βαριά, κουρτινόβεργες και ράγες κουρτινών σε λευκό χρώμα και σιδηρόδρομους κουρτίνας για κρυφή τοποθέτηση κάτω από το γείσο των παραθύρων. Ακόμα, βρείτε αξεσουάρ κουρτινών, όπως πόρπες, δέστρες και κρίκους κουρτίνας, για να τοποθετήσετε αμέσως και με στυλ τις νέες σας κουρτίνες. Έτσι, θα δημιουργήσετε ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας και θα τοποθετήσετε εύκολα τις νέες σας κουρτίνες.

41 προϊόν(τα)
  41 προϊόν(τα)

  Αξεσουάρ Κουρτίνας

  Κουρτινόξυλα

  Αξεσ. Κουρτινόξυλων

  Κρεμάστε εύκολα και γρήγορα τις κουρτίνες σας

  Στη συλλογή της JYSK θα βρείτε τις κουρτίνες που ψάχνετε, για τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες σας, αλλά και τα απαραίτητα αξεσουάρ για να τις κρεμάσετε εύκολα και γρήγορα. Εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα εργαλεία τοποθέτησης κουρτινών και αγοράστε κρίκους και άγκιστρα για να τις κρεμάσετε. Αν οι κουρτίνες σας έχουν τρέσα, τότε, θα χρειαστείτε κρίκους κουρτίνας, κλιπ με γάντζους και ειδικές γλύστρες ράγας. Αν δεν διαθέτουν τρέσα, αλλά έχουν ήδη ενσωματωμένους στρογγυλούς κρίκους, τότε, επιλέξτε ένα κουρτινόξυλο με την κατάλληλη διάμετρο.

  Βρείτε στη JYSK κουρτινόξυλα διπλά ή μονά

  Επιλέξτε από τη συλλογή μας τα νέα σας κουρτινόξυλα διπλά ή μονά κουρτινόξυλα. Πριν προβείτε στην ολοκλήρωση της αγοράς σας, θυμηθείτε να μετρήσετε τόσο το φάρδος του παραθύρου σας, για να πάρετε κουρτινόξυλα στις σωστές διαστάσεις, αλλά και το ύψος, για να επιλέξετε τις κατάλληλες κουρτίνες. Τα επεκτεινόμενα κουρτινόξυλα της συλλογής μας είναι ιδανικά για να τα ρυθμίσετε εσείς ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιήστε ένα μεταλλικό, διπλό κουρτινόξυλο σε inox απόχρωση και τοποθετήστε δύο κουρτίνες στο καθιστικό, μία συσκότισης και μία ελαφριά, διαφανή κουρτίνα, για να πετύχετε διπλό φωτισμό στον χώρο, ή ένα μονό κουρτινόξυλο, ανάλογα με το στυλ που επιθυμείτε.

  Χρώματα, χαρακτηριστικά & υλικά κουρτινόξυλων 

  Κάποιοι δεν προσέχουν καν τα κουρτινόξυλα, το χρώμα ή το υλικό τους, ενώ άλλοι τα θεωρούν στοιχείο διακόσμησης για το σπίτι και δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα χαρακτηριστικά τους. Ανάλογα με το χώρο και το χρώμα της κουρτίνας, επιλέξτε τα κατάλληλα κουρτινόξυλα, και απογειώστε το οπτικό αποτέλεσμα. Στη JYSK θα βρείτε μοντέρνα και διαχρονικά κουρτινόξυλα, από ανθεκτικά υλικά, όπως ατσάλι. Επιλέξτε ένα μεταλλικό κουρτινόξυλο στο χρώμα του ορείχαλκου, αν θέλετε να δώσετε μια κλασική όψη στα παράθυρά σας, ή ένα κουρτινόξυλο σε ασημί χρώμα, αν θέλετε ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

  Δέστρες κουρτινών και αξεσουάρ

  Μιλήσαμε ήδη για τη σημασία των κουρτινόξυλων και την αναγκαιότητά τους στο κρέμασμα των νέων σας κουρτινών. Τώρα είναι η ώρα να συνδυάσετε τα νέα σας κουρτινόξυλα με κρίκους στο ίδιο χρώμα για ένα ομοιόμορφο οπτικό αποτέλεσμα. Κι ενώ θα μπορούσατε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας κάπου εδώ, ίσως, μια καλή σκέψη είναι πώς μπορείτε να μαζεύετε τις κουρτίνες στο πλάι με κομψό τρόπο, αντί να τις σφηνώνετε πίσω από την πολυθρόνα. Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μας από δέστρες και πόρπες, για να είστε πλήρως εξοπλισμένοι.