Κομψά τραπέζια κήπου από τεχνητό ξύλο

Στη JYSK διαθέτουμε μεγάλη γκάμα τραπεζιών κήπου κατασκευασμένα να αντέχουν στις καιρικές μεταβολές. Αποκτήστε σήμερα αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, στον χώρο σας και φυσικά στο στυλ σας.
Τα τραπέζια κήπου της JYSK από τεχνητό ξύλο είναι ιδανικά, καθώς συνδυάζουν εμφάνιση και ανθεκτικότητα. Ενισχυμένα από ατσάλι, διακοσμημένα από συνθετικό ρατάν, διατίθενται σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις, ώστε να είναι η επιλογή σας για φέτος το καλοκαίρι. Αγοράστε ένα στρογγυλό, ένα τετράγωνο ή ένα ορθογώνιο τραπέζι κήπου, μικρό ή μεγάλο, και απολαύστε το φαγητό στη βεράντα. Τα τραπέζια κήπου από τεχνητό ξύλο διαθέτουν μια επίστρωση βαφής σκόνης, η οποία προστατεύει το μεταλλικό σκελετό τους από τη φθορά και τη σκουριά.
Συνδυάστε το νέο σας τραπέζι με οικονομικές και κομψές καρέκλες κήπου από τη συλλογή JYSK.

    Ξύλινα τραπέζια κήπου ή σαν ξύλινα;

    Σας αρέσει η όψη του ξύλου στα έπιπλα κήπου, αλλά δεν είστε από εκείνους που τους αρέσει να ξοδεύουν ώρες για να τα περιποιηθούν; Τότε, τα τραπέζια κήπου από τεχνητό ξύλο, που μοιάζουν με τα ξύλινα τραπέζια κήπου, είναι η ιδανική λύση για εσάς. Ανακαλύψτε τα σε διάφορες διαστάσεις και μεγέθη, στρογγυλά ή τετράγωνα. Επιλέξτε ένα τραπέζι κήπου διακοσμημένο με πλεκτό συνθετικό ρατάν και ενισχυμένο με σκελετό αλουμινίου, και δώστε στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας μια αίσθηση πολυτέλειας. Είναι ιδιαίτερα μοντέρνα, αλλά και διαχρονικά. Μην διστάσετε να προσθέσετε καρέκλες κήπου από άλλο υλικό για να δημιουργήσετε μια μοναδική αντίθεση.
    Θυμηθείτε ότι τα τραπέζια κήπου από τεχνητό ξύλο είναι ανθεκτικά στον χρόνο και δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση. Απολαύστε ένα ξεκούραστο καλοκαίρι.