Εξοπλιστείτε με ισοθερμικούς σάκους & τσάντες

Αγοράστε από τη JYSK τη δική σας ισοθερμική τσάντα μεταφοράς φαγητού και μεταφέρετε το φαγητό σας στο γραφείο ή σε κάθε άλλη δραστηριότητα. Αν επιθυμείτε να διατηρήσετε κάτι παγωμένο μην παραλείψετε να ρίξετε στην ισοθερμική τσάντα μερικές παγοκύστες, αφότου τις έχετε παγώσει πρώτα στην κατάψυξή σας.

2 προϊόν(τα)
    2 προϊόν(τα)

    Προγραμματίζετε εκδρομή;

    Αν προγραμματίζετε μια εκδρομή ή ένα πικνίκ στην ύπαιθρο, θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας μερικά από τα αγαπημένα σας σνακ και δροσιστικά αναψυκτικά. Για να διατηρήσετε τα αναψυκτικά δροσερά και να μην επηρεαστεί η ποιότητα των σνακ σας από τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες, τότε, φροντίστε να έχετε προμηθευτεί από τη JYSK ισοθερμικές τσάντες μεταφοράς. Έτσι, μπορείτε να βάλετε μία παγοκύστη ή περισσότερες σε ένα φορητό ψυγείο ή σε μια ισοθερμική τσάντα και να διατηρήσετε για περισσότερη ώρα τη θερμοκρασία από τα φαγητά και τα ροφήματα που σκοπεύετε να πάρετε μαζί.

    Θυμηθείτε να πάρετε μαζί μερικές καρέκλες camping, οι οποίες μεταφέρονται εύκολα, για να καθίσετε για περισσότερο χρόνο στην εξοχή.