Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΚΕΡΔΟΣ 20-60% ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΗΠΟΥ*
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€

Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου

Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου 

Καθώς οι μέρες μικραίνουν και οι θερμοκρασίες πέφτουν, θέλουμε να ρίξουμε φως στο σκοτάδι. Από την προϊστορική εποχή, το ανθρώπινο είδος είχε την επιθυμία να φωτίσει το σκοτάδι. Πλέον δεν χρειάζεται να ανάψετε φωτιά – και δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τον Δεκέμβρη για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ένα ζεστό σκηνικό με υποβλητικά φωτάκια στον κήπο και το μπαλκόνι. Μόλις αρχίσει να νυχτώνει, κοιτάξτε έξω από το παράθυρο και απολαύστε το θέαμα από τα λαμπάκια που κρέμονται γύρω από το δέντρο, τα κάγκελα ή την υδρορροή.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με LED φωτάκια εξωτερικού χώρου


Μπορείτε ακόμα να τυλίξετε το αστέρι του δέντρου σας με μερικά εορταστικά, λαμπερά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ή να βάλετε στο μπαλκόνι σας το δέντρο YGGDRASIL από φωτάκια led.

Μην ξεχάσετε το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και τους γείτονές σας, όταν αρχίσετε να τοποθετείτε τα φωτάκια στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας. Δεν θα θέλατε να ενοχλήσετε κανέναν, φωτίζοντας, για παράδειγμα, το υπνοδωμάτιο τους. Ωστόσο, σε ορισμένες γειτονιές παρατηρείται ένας μικρός χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός για το ποιος θα έχει την πιο φωτισμένη πρόσοψη. Ακόμα και αν δεν ανταγωνίζεστε κάποιον, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των εξωτερικών χώρων είναι η τέλεια υποδοχή για τους καλεσμένους σας.

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού χώρου

Μόλις τελειώσετε με το στολισμό του εξωτερικού σας χώρου, είναι ώρα να προχωρήσετε με τη διακόσμηση του καθιστικού και της τραπεζαρίας σας. Καθώς πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, πλησιάζουμε προς την πιο μαγευτική περίοδο του χρόνου, και τίποτα δεν μπορεί να δημιουργήσει πιο εορταστική ατμόσφαιρα από ότι τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια.

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σε σχήμα καρδιάς και αστεριού


Δημιουργήστε μια φωτεινή και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια, όπως το HEULANDIT σε σχήμα αστεριού και το AURVANDIL σε σχήμα καρδιάς.

Χρησιμοποιήστε λαμπάκια και δημιουργήστε ένα γλυκό, λαμπερό σχέδιο στην πόρτα ή στα παράθυρά σας. Και μην ξεχάσετε όταν θα διαβάζετε το βιβλίο σας, ανάψτε μερικά κεράκια και βάλτε χριστουγεννιάτικη μουσική να ακούγεται στο βάθος.

Αρωματικά κεριά σε γυάλινο δοχείο

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προϋπαντήστε την άνοιξη με απαλές, πράσινο-μπλε αποχρώσεις

Χρώμα της χρονιάς

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.