Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΚΕΡΔΟΣ 20-50% ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ*
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€

Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου

Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου 

Καθώς οι μέρες μικραίνουν και οι θερμοκρασίες πέφτουν, θέλουμε να ρίξουμε φως στο σκοτάδι. Από την προϊστορική εποχή, το ανθρώπινο είδος είχε την επιθυμία να φωτίσει το σκοτάδι. Πλέον δε χρειάζεται να ανάψετε φωτιά – και δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τον Δεκέμβρη για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ένα ζεστό σκηνικό με υποβλητικά φωτάκια στον κήπο και το μπαλκόνι. Μόλις αρχίσει να νυχτώνει, κοιτάξτε έξω από το παράθυρο και απολαύστε το θέαμα από τα λαμπάκια που κρέμονται γύρω από το δέντρο, τα κάγκελα ή την υδρορροή.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με φωτάκια & χριστουγεννιάτικη γιρλάντα


Μπορείτε ακόμα να τυλίξετε το αστέρι του δέντρου σας με μερικά εορταστικά, λαμπερά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ή να βάλετε στο μπαλκόνι σας το δέντρο ALBIT από φωτάκια led.

Μην ξεχάσετε το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και τους γείτονές σας, όταν αρχίσετε να τοποθετείτε τα φωτάκια στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας. Δεν θα θέλατε να ενοχλήσετε κανένα, φωτίζοντας, για παράδειγμα, το υπνοδωμάτιο τους. Ωστόσο, σε ορισμένες γειτονιές παρατηρείται ένας μικρός χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός για το ποιος θα έχει την πιο φωτισμένη πρόσοψη. Ακόμα και αν δεν ανταγωνίζεστε κάποιον, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των εξωτερικών χώρων είναι η τέλεια υποδοχή για τους καλεσμένους σας.

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού χώρου

Μόλις τελειώσετε με το στολισμό του εξωτερικού σας χώρου, είναι ώρα να προχωρήσετε με τη διακόσμηση του καθιστικού και της τραπεζαρίας σας. Καθώς πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, πλησιάζουμε προς την πιο μαγευτική περίοδο του χρόνου, και τίποτα δεν μπορεί να δημιουργήσει πιο εορταστική ατμόσφαιρα από ότι τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια.

Διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα δέντρα με χρυσόσκονη & ασημόσκονη με φωτάκια

 

Δημιουργήστε μια φωτεινή και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια, όπως το GERI.

Χρησιμοποιήστε λαμπάκια και δημιουργήστε ένα γλυκό, λαμπερό σχέδιο στην πόρτα ή στα παράθυρά σας. Και μην ξεχάσετε όταν θα διαβάζετε το βιβλίο σας, ανάψτε μερικά κεράκια και βάλτε χριστουγεννιάτικη μουσική να ακούγεται στο βάθος.

Κηροπήγιο για 4 κεριά με διακοσμητικά κουκουνάρια

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με κουρτίνες για κάθε στυλ

Επιλογή και εγκατάσταση κουρτινών και ρολών

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Αποκτήστε τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη γκαρσονιέρα σας