Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
NORDSTRAND ξαπλώστρα και ευτυχισμένος μπαμπάς

Φροντίστε τον μπαμπά σας την Ημέρα του Πατέρα

Στις 21 Ιουνίου είναι η ημέρα της Γιορτής του Πατέρα. Αυτή τη μέρα, φροντίστε τον μπαμπά σας, πείτε του όμορφα λόγια, δώστε του αγάπη και φυσικά κάντε του δώρα για να του δείξετε πόσο τον νοιάζεστε. "Για μισό λεπτό," μπορεί να σκεφτείτε, "Δεν είναι δύσκολο να βρεις κάτι για τον μπαμπά;". Και θα έχετε δίκιο, για τους περισσότερους πατεράδες είναι δύσκολο να βρεις δώρο. Ίσως, ένα ζευγάρι κάλτσες ή ένα μπουκάλι aftershave για μετά το ξύρισμα να είναι κλασικά δώρα, αλλά είναι και λίγο βαρετά. Φέτος, σκεφτείτε το τέλειο δώρο για να βεβαιωθείτε ότι ο πατέρας σας αισθάνεται την αγάπη σας. Εδώ θα βρείτε μια λίστα δώρων για τέσσερις διαφορετικούς τύπους μπαμπάδων: τους χαλαρούς, τους κομψούς, τους δραστήριους και τους κουρασμένους.

Δώρα για τον Χαλαρό μπαμπάκα

Ποιος άντρας δεν λατρεύει να χαλαρώνει βλέποντας τηλεόραση όταν έχει ειδήσεις ή ένα καλό παιχνίδι; Βεβαιωθείτε ότι ο μπαμπάς νιώθει άνετα με μια όμορφη πολυθρόνα, όπου μπορεί να ξεκουράσει τα πόδια του μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά.

Δώρα για τον Κομψό μπαμπά

Αρέσει στον μπαμπά σας να περιποιείται τον εαυτό του; Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας δεν είναι μόνο για τη μαμά! Βεβαιωθείτε ότι ο μπαμπάς σας διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό προσωπικής περιποίησης, ώστε να είναι πάντα σε φόρμα και να δείχνει περιποιημένος.

Δώρα για τον Δραστήριο πατέρα

Εάν ο μπαμπάς σας λατρεύει την ενασχόληση με τον κήπο και τα φυτά, βεβαιωθείτε ότι θα απολαύσει τους καρπούς του κόπου του, πίνοντας ένα δροσερό αναψυκτικό σε μια αναπαυτική καρέκλα.


Δώρα για τον Κουρασμένο πατερούλη

Αξίζει ο μπαμπάκας σας έναν καλό ύπνο ή θέλετε να ξεπληρώσετε όλα εκείνα τα βράδια που τον κρατήσατε ξύπνιο ως αργά, είτε όταν ήσασταν μωρό είτε όταν ενήλικοι πια γυρνούσατε σπίτι αργά; Τότε, πάρτε του ένα αφράτο μαξιλάρι και ένα πάπλωμα, ώστε να κοιμηθεί σαν πουλάκι.

Σχετικά με τη Γιορτή του Πατέρα 

Η Ημέρα του Πατέρα είναι μια γιορτή για την πατρότητα και τη σημασία του πατέρα στην κοινωνία. Τη μέρα αυτή τιμούμε τους μπαμπάδες όλου του κόσμου και τους σερβίρουμε το πρωινό στο κρεβάτι, τους δίνουμε δώρα και αυτοσχέδιες κάρτες ευχών.

Η ακριβής προέλευση της Ημέρας του Πατέρα αμφισβητείται, αλλά ο εορτασμός της πατρότητας πιθανότατα ξεκίνησε πριν από περίπου 100 χρόνια και ήρθε να συμπληρώσει τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας. Η Γιορτή του Πατέρα γιορτάζεται σε διαφορετικές ημερομηνίες ανά τον κόσμο. Συνήθως τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Ιούνιο. Στην Καθολική Ευρώπη, γιορτάζεται στις 19 Μαρτίου (Ημέρα του Αγίου Ιωσήφ). Σε άλλες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής γιορτάζεται την τρίτη Κυριακή του Ιούνη. 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων