Η JYSK ανοίγει νέο κατάστημα στις Αχαρνές

16.07.2024


Την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, στις 9 το πρωί, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το πέμπτο της κατάστημα στην Ελλάδα, στις Αχαρνές, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Οι κάτοικοι των Αχαρνών θα έχουν πλέον ένα νέο κατάστημα JYSK στην πόλη τους καθώς η Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει το πέμπτο της κατάστημα στην Ελλάδα συνεχίζοντας σταθερά τα πλάνα επέκτασής της.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2015 και μέχρι το τέλος του έτους ακολούθησαν άλλα 3 καταστήματα (σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ελληνικό) καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr. Ενάντια στο ρεύμα των αποχωρήσεων πολυεθνικών εταιρειών από την χώρα μας η JYSK αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα και στο πλάνο της εταιρείας είναι το άνοιγμα αρκετών νέων καταστημάτων μέσα στο επόμενο οικονομικό της έτος που ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στα πλαίσια αυτά βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα» αναφέρει ο κος Γιώργος Τσιρώνης, Περιφερειακός Διευθυντής της JYSK.

Η JYSK εδώ και καιρό ήθελε να ανοίξει ένα κατάστημα στα Βορειοδυτικά προάστια της Αθήνας και έψαχνε για το κατάλληλο σημείο. Αυτό το σημείο πλέον έχει βρεθεί και ο Περιφερειακός Διευθυντής κος Τσιρώνης ανυπομονεί να καλωσορίσει τους πελάτες με μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα, παπλώματα, λευκά είδη, έπιπλα, είδη διακόσμησης αλλά και πολλά άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης για το σπίτι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Τσιρώνης «Οι πελάτες στο νέο μας κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένα για όλο το σπίτι και την εξοχή.

Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το website JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία  μας Click & Collect».

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στις Αχαρνές

  • Το κατάστημα έχει 10 υπαλλήλους.
  • Διευθυντής του καταστήματος είναι ο κύριος Βαγγέλης Πλιούμπης.
  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 950 τετραγωνικά μέτρα.
  • Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, στις 9 το πρωί και την κορδέλα θα κόψει ο Δήμαρχος Αχαρνών κος Γιάννης Κασσαβός.
  • Το κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Καραμανλή & Θρακομακεδόνων


Σχετικά με τη
JYSKGROUP

H JYSK GROUP έχει τις ρίζες της στη Σκανδιναβία: το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979. Σήμερα, η JYSK GROUP έχει πάνω από 2300 καταστήματα και 20000 υπαλλήλους σε 43 χώρες. Στη Γερμανία και την Αυστρία το όνομά της είναι Dänisches Bettenlager και JYSK στον υπόλοιπο κόσμο. Στόχος της JYSK GROUP είναι να αποκτήσει παρουσία σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας σπουδαίες προσφορές σε όλους. Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της JYSK είναι ο Lars Larsen o οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης των αλυσίδων επίπλου Bolia.com, IDEmøbler και ILVA καθώς και άλλων επιχειρήσεων. Ο τζίρος της LARS LARSEN GROUP είναι 3.4 δις ευρώ.
www.JYSK.com

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Κώστας Δημόπουλος, Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας
kdi@jysk.com

Γεώργιος Τσιρώνης,  Περιφερειακός Διευθυντής JYSK Ελλάδας
gts@jysk.com