Ο Άγιος Βασίλης & τα ξωτικά του είναι στη JYSK

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με χριστουγεννιάτικα αρκουδάκια, διακοσμητικούς Άη Βασίληδες και ξωτικά ή μια έξυπνη ιδέα δώρου;
Βρείτε στη συλλογή μας διακοσμητικά με διάφορες παραλλαγές του Άγιου Βασίλη και χριστουγεννιάτικα στολίδια για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού σας. Σκεφτείτε ότι πρόκειται για μια έξυπνη και οικονομική λύση για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας.
Τα αρκουδάκια της συλλογής μας, με μορφές του Άγιου Βασίλη, διατίθενται σε διάφορα μεγέθη για να τα τοποθετήσετε μπροστά από το δέντρο, πάνω στον μπουφέ ή δίπλα στην πόρτα. Ανακαλύψτε εκείνους που διαθέτουν ρυθμιζόμενα πόδια και μπορείτε να επιλέξετε σε τι ύψος θα φτάνουν.
Επιπλέον, θα βρείτε χριστουγεννιάτικες γιρλάντες για να διακοσμήσετε το χώρο σας. Τοποθετήστε γιρλάντες με ξωτικά στο δέντρο, κρεμάστε μια διακοσμητική σκάλα με ξωτικά από την κουρτίνα σας ή βάλτε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο φιγούρες του Άι Βασίλη και των ξωτικών του!
Μην ξεχάσετε να δώσετε στα φετινά Χριστούγεννα τη λάμψη που τους αξίζει με χριστουγεννιάτικα φωτάκια που θα βρείτε στη γκάμα μας.

Χριστούγεννα - Ξωτικά & Άγ.Βασίλ.