Ο Άγιος Βασίλης & τα ξωτικά του είναι στη JYSK

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με χριστουγεννιάτικα αρκουδάκια, διακοσμητικούς Άη Βασίληδες, ταράνδους, καλικάντζαρους και ξωτικά ή μια έξυπνη και οικονομική λύση για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας; Βρείτε στη συλλογή μας διακοσμητικά με διάφορες παραλλαγές του Άγιου Βασίλη και χριστουγεννιάτικα στολίδια για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού σας.
Τα αρκουδάκια της συλλογής μας με μορφές του Άγιου Βασίλη, διατίθενται σε διάφορα μεγέθη για να τα τοποθετήσετε μπροστά από το δέντρο, πάνω στον μπουφέ ή δίπλα στην πόρτα. Ανακαλύψτε εκείνους που διαθέτουν ρυθμιζόμενα πόδια και μπορείτε να επιλέξετε σε τι ύψος θα φτάνουν.

"Santa Claus is coming to town"

Ο Άγιος Βασίλης είναι μια μαγική μορφή για όλους μας. Οι μικροί τον λατρεύουν και τρέχουν να φωτογραφηθούν με τους σωσίες του, κρατώντας τη λευκή γενειάδα τους. Οι γονείς σκαρφίζονται ιστορίες και αφήνουν γάλα και μπισκότα μαζί με τα παιδιά τους για να βρει ο γεράκος να φάει, πριν συνεχίσει το ταξίδι του. Έχουν υπάρξει αμέτρητες ταινίες και τραγούδια που μιλούν για τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, όπως το "Santa Claus is coming to town" γραμμένο από τους J. Fred Coots και Haven Gillespie.
Στη JYSK θα βρείτε χριστουγεννιάτικες φιγούρες του Άι Βασίλη και της παρέας του για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να προσθέσετε έναν δίπλα στο παιδικό κρεβάτι και να εξιστορείτε υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιστορίες στους μικρούς σας φίλους όλη την περίοδο των Χριστουγέννων.

Γιρλάντες & χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Βρείτε στη JYSK χριστουγεννιάτικες γιρλάντες για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας ή τα υπόλοιπα δωμάτια. Τοποθετήστε γιρλάντες με ξωτικά στο δέντρο, κρεμάστε μια διακοσμητική σκάλα με ξωτικά από την κουρτίνα σας ή βάλτε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο φιγούρες του Άι Βασίλη και των ξωτικών του και απογειώστε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Μην ξεχάσετε να δώσετε στα φετινά Χριστούγεννα τη λάμψη που τους αξίζει με χριστουγεννιάτικα φωτάκια που θα βρείτε στη γκάμα μας.