Χριστουγεννιάτικα στολίδια & χριστουγεννιάτικες μπάλες

Έφτασε η ώρα να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας με πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια και λαμπερές διακοσμητικές χριστουγεννιάτικες μπάλες. 
Βρείτε στη συλλογή χριστουγεννιάτικων ειδών της JYSK γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες, σε διάφορα χρώματα, με χρυσόσκονη ή χωρίς, και δώστε λάμψη στα φετινά Χριστούγεννα. Ακόμη, θα βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια σε διάφορα σχέδια, όπως διακοσμητικές καρδιές, για να κάνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να ξεχωρίσει.

  Χριστούγεννα - Στόλ. του Χρ. Δέντρ.

  Χριστουγ.διακοσμητικά LAUFEY 3τμχ/πκ δ.
  1,50€/πκ
  3€ /πκ
  Κέρδος 50%
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Μόνο στο κατάστημα
  Χριστουγ.διακοσμητικά JULESANG 6τμχ/πκ
  4€/πκ
  6€ /πκ
  Κέρδος 33%
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Μόνο στο κατάστημα

  Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες δεν είναι μόνο για το δέντρο

  Τοποθετήστε χριστουγεννιάτικες μπάλες σε βάζα και διακοσμήστε το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι ή τον μπουφέ. Προσθέτοντας μερικά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια θα κάνετε τις γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες να ακτινοβολούν και να δημιουργούν μοναδικές διαθλάσεις, ειδικά αν είναι καλυμμένες με χρυσόσκονη. Μπορείτε, ακόμα, να βάλετε χριστουγεννιάτικες μπάλες σε διακοσμητικούς δίσκους και να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού ή το έπιπλο εισόδου δίπλα στην πόρτα. Έτσι, θα υποδέχεστε τους καλεσμένους σας σε έναν υπέροχο χώρο και θα δημιουργείτε μια χριστουγεννιάτικη αίσθηση ζεστασιάς.