Βρείτε διάφορα χριστουγεννιάτικα είδη

Φέτος, διαλέξτε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας από τη JYSK, επιλέξτε το χαρτί περιτυλίγματος που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και φτιάξτε μοναδικές συσκευασίες δώρων για τον καθένα. Ή επιλέξτε μια χριστουγεννιάτικα κάλτσα ή σακούλες δώρου με χριστουγεννιάτικα σχέδια από τη συλλογή μας. Τοποθετήστε τα δώρα σας κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή κρεμάστε τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες στο τζάκι και ετοιμαστείτε να μοιράσετε χαμόγελα χαράς. Μην παραλείψετε δίπλα στο δέντρο να αφήσετε μια κούπα γάλα και μερικά μπισκότα για τον Άι Βασίλη και τα ξωτικά του. Δείτε τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες κούπες και τα μεταλλικά κουτιά μπισκότων της συλλογής μας, για να τα σερβίρετε με σκανδιναβικό στυλ!

Θαλπωρή Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα είναι για να απολαμβάνουμε μικρές στιγμές ζεστασιάς με τα οικεία μας πρόσωπα. Καλέστε τους αγαπημένους σας και φτιάξτε τους ζεστά ροφήματα, σερβίρετε σε πήλινες κούπες με χριστουγεννιάτικα σχέδια και αισθανθείτε την θαλπωρή των γιορτών. Τα κουταλάκια της συλλογής μας με σχέδιο καρδιάς στο τελείωμα και σε χρυσή απόχρωση θα δώσουν λάμψη και πολυτέλεια στη στιγμή, γι' αυτό μην ξεχάσετε να τα προσθέσετε στο καλάθι σας.

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν & διακόσμηση

Τη βραδιά του χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν διακοσμήστε τις καρέκλες της τραπεζαρίας με καλύμματα σε σχήμα "αγιοβασιλιάτικου" σκούφου, σερβίρετε σε μπολ με χριστουγεννιάτικα σχέδια και βάλτε γύρω από τις πιατέλες ή μέσα σε δίσκους διακοσμητικά κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Για ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σουπλά, τραπεζομάντηλα μέσης ή τραπεζομάντηλα με χριστουγεννιάτικα σχέδια, που θα βρείτε στη συλλογή μας.