Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Δημιούργησε τον ιδανικό χώρο για διάβασμα & gaming

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα σχολεία και οι σχολές ετοιμάστε το χώρο του γραφείου με μοντέρνα γραφεία, άνετες καρέκλες και πρακτικές βιβλιοθήκες. Δημιουργήστε ένα μοναδικό χώρο για να διαβάζουν τα παιδιά και να χαλαρώνουν στον ελεύθερο χρόνο τους ή για εσάς που δουλεύετε από το σπίτι. 

Γραφείο HALSTED - Για ατελείωτο gaming 

Ανακαλύψτε στη JYSK γραφεία με μεγάλη επιφάνεια εργασίας, ώστε να έχετε επαρκή χώρο, γραφεία που διαθέτουν συρτάρια για να οργανώνετε τη γραφική ύλη ή πιο σύγχρονα γραφεία gaming, με ειδικές θέσεις για τα καλώδια και τα ακουστικά, ιδανικά για τους λάτρεις των games, όπως το γραφείο HALSTED. 

Gaming γραφείο & καρέκλα gaming


Καρέκλες GAMING - Η απόλυτη εμπειρία

Περνάτε αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή στο γραφείο; Τότε, χρειάζεστε μια αναπαυτική καρέκλα, με επιπλέον υποστήριξη στη μέση και τον αυχένα, και δυνατότητα ανάκλισης, ώστε να μπορείτε να τεντωθείτε όταν αισθάνεστε πιασμένοι ή σε ένταση. Όταν επιλέγετε μια νέα καρέκλα για το γραφείο σας θυμηθείτε να ελέγξετε πρώτα μερικά πράγματα, όπως αν έχουν ρυθμιζόμενο ύψος, μηχανισμό ανάκλισης, ενίσχυση στους βραχίονες της καρέκλας και αναπαυτικό γέμισμα στο κάθισμα και την πλάτη. 

Καρέκλες gaming


Βιβλιοθήκες & Ράφια - Έξυπνες λύσεις οργάνωσης

Βάλτε σε τάξη το γραφείο σας με έξυπνες αποθηκευτικές προτάσεις από τη JYSK. Χρησιμοποιήστε μοντέρνα κουτιά αποθήκευσης και ψάθινα καλάθια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, και οργανώστε με στυλ το χώρο του γραφείου σας. 


Καλή σχολική χρονιά!