Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Fossflakes

Fossflakes – Royal Nordic

Τα Fossflakes είναι μία σειρά μαξιλαριών και παπλωμάτων με μοναδικό γέμισμα που διασφαλίζει υψηλή άνεση και είναι φιλικό προς τα άτομα με αλλεργίες.

Από το ξεκίνημά τους το 2005, τα Fossflakes συνδυάζουν τη Σκανδιναβική ποιότητα και το σχεδιασμό με ένα μοναδικό συνθετικό γέμισμα. Το υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται για τη δημιουργία τεχνητού χιονιού για ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές, έχει εξαιρετική ικανότητα να παγιδεύει αέρα μεταξύ των νιφάδων, διασφαλίζοντας ότι δε θα ισοπεδωθεί – ακόμα και μετά από συχνή χρήση και πλύσεις. 

Με την ικανότητα να διατηρεί τη θερμότητα, αφήνοντας την υγρασία να διαφύγει, το γέμισμα με Fossflakes μειώνει το ρίσκο ανάπτυξης ακάρεων σκόνης και διασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες για έναν καλό ύπνο. Επιπλέον, το υλικό μεγάλης διάρκειας είναι πλενόμενο σε υψηλές θερμοκρασίες ώστε να απομακρυνθούν όλα τα ίχνη ακάρεων, πράγμα το οποίο το καθιστά κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες και άσθμα.

Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το OEKO-TEX® STANDARD 100, το οποίο είναι το κορυφαίο σήμα υγείας για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.