Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΚΕΡΔΟΣ 20-50% ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ*
ΚΕΡΔΟΣ 20-50% ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΗΠΟΥ*

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Επιτραπέζιο φωτιστικό, λάμπα δαπέδου και κρεμαστό φωτιστικό και ένθετη φωτογραφία της Tina Nymann

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση, Διακόσμηση

Ετικέτες: Μοντέρνος φωτισμός, Φωτιστικά δαπέδου, Μοντέρνα φωτιστικά οροφής, Επιτραπέζια φωτιστικά

Προστέθηκαν στη συλλογή μας καινούργια φωτιστικά, στα οποία αξίζει μια ιδιαίτερη αναφορά. Ζητήσαμε από την Tina Nymann, μία από τους ειδικούς μας στην επίπλωση και στη διακόσμηση, να μας μιλήσει για τους λόγους που είναι ιδιαίτερα και πώς θα τα χρησιμοποιούσε στο σπίτι της. "Αν αυτά τα φωτιστικά έχουν κάτι κοινό, τότε, αυτό είναι σίγουρα η κομψότητά τους", μας λέει η Tina πριν ξεκινήσει να μας περιγράφει αναλυτικά τι τα κάνει να ξεχωρίζουν.

KARLSSON – μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό 

Μαύρο μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό από μπαμπού & βάζο


"Το κρεμαστό φωτιστικό KARLSSON είναι κατασκευασμένο από μπαμπού, βαμμένο σε μαύρο χρώμα. Τα φυσικά υλικά σε συνδυασμό με τον έντονο σχεδιασμό, καθιστούν το KARLSSON πόλο έλξης για τα βλέμματα. Ο σχεδιασμός είναι ένας συνδυασμός καμπυλών και αιχμηρών γραμμών, που δίνουν στη λάμπα μια απαλή έκφραση και το καθιστούν τέλειο για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Το φωτιστικό KARLSSON ταιριάζει απόλυτα πάνω από το τραπέζι στην τραπεζαρία ή απλά κρεμασμένο σε μια γωνιά. Κρεμάστε δύο φωτιστικά πάνω από την τραπεζαρία και κάντε την να ξεχωρίζει, ενώ θα έχετε άπλετο φωτισμό. Ο λαμπτήρας TORE ταιριάζει ιδανικά στο φωτιστικό KARLSSON και θα δώσει ένα ωραίο, απαλό φως", μας λέει η Tina. 

ISAK – σύγχρονο επιτραπέζιο φωτιστικό

Επιτραπέζιο φωτιστικό σε χρώμα χρωμίου και μικρά διακοσμητικά πάνω σε λευκό τραπέζι


"Το επιτραπέζιο φωτιστικό ISAK είναι κατασκευασμένο από γυαλιστερό μέταλλο, σε απόχρωση χρωμίου, το οποίο είναι εξαιρετικά μοντέρνο αυτή τη σεζόν. Το λαμπερό χρώμα του και ο κομψός σχεδιασμός του, το καθιστούν μια πολύ σικάτη επιλογή. Ένα επιτραπέζιο φωτιστικό μπορεί να τοποθετηθεί στο γραφείο σας, σε ένα ράφι ή σε ένα τραπεζάκι σαλονιού. Το ISAK με ρυθμιζόμενη κεφαλή και βραχίονα είναι εξίσου διακοσμητικό, όσο και λειτουργικό. Χρησιμοποιήστε το για να φωτίσετε τις γωνιές του σπιτιού σας και απολαύστε έναν όμορφο, δυναμικό φωτισμό", μας λέει η Tina ενθουσιασμένη.

KRISTOF – retro λευκό φωτιστικό δαπέδου

Λευκή λάμπα δαπέδου δίπλα από μαύρο βοηθητικό τραπεζάκι με διακοσμητικά


"Η λάμπα δαπέδου KRISTOF είναι σε απόχρωση χρωμίου, ενώ το αμπαζούρ έχει μπεζ απόχρωση και όψη λινού. Η απλότητα των υλικών ταιριάζει απόλυτα με το σχέδιο. Το φωτιστικό δαπέδου KRISTOF έχει κλασική εμφάνιση και ρετρό αίσθηση, κατάλληλο για τα περισσότερα σπίτια και στυλ διακόσμησης", μας λέει η Tina.

Δείτε, επίσης, τα αγαπημένα διακοσμητικά της Tina για τη σεζόν