Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-50%*

Δύο μικρά, επιτραπέζια φωτιστικά τοποθετημένα σε τραπέζι τραπεζαρίας και σε κονσόλα αντίστοιχα

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση, Διακόσμηση

Ετικέτες: Μοντέρνος φωτισμός, Φωτιστικά δαπέδου, Μοντέρνα φωτιστικά οροφής, Επιτραπέζια φωτιστικά

Προστέθηκαν στη συλλογή μας καινούργια φωτιστικά, στα οποία αξίζει μια ιδιαίτερη αναφορά. Ζητήσαμε από την Tina Nymann, μία από τους ειδικούς μας στην επίπλωση και στη διακόσμηση, να μας μιλήσει για τους λόγους που είναι ιδιαίτερα και πώς θα τα χρησιμοποιούσε στο σπίτι της. "Ο φωτισμός είναι σημαντικός για την ατμόσφαιρα κάθε σπιτιού. Για το λόγο αυτό, επέλεξα να επισημάνω δύο επιτραπέζια φωτιστικά, τα οποία θα προσθέσουν έναν απαλό, ζεστό φωτισμό στο σπίτι σας. Ακόμα, τα νέα μας επαναφορτιζόμενα LED ρεσό της συλλογής μας αξίζουν μια ιδιαίτερη αναφορά", μας λέει η Tina πριν ξεκινήσει να μας περιγράφει αναλυτικά τι τα κάνει να ξεχωρίζουν.

HELMER – πορτατίφ από ρατάν 

Επιτραπέζιο πορτατίφ με βάση από ρατάν και μπεζ καπέλο


"Το επιτραπέζιο φωτιστικό HELMER είναι κατασκευασμένο από ρατάν και έχει καπέλο από ύφασμα, το οποίο ταιριάζει απόλυτα. Η απλότητα των υλικών αναδεικνύει υπέροχα τον σχεδιασμό του. Το HELMER έχει μια ελαφρότητα και μια κομψότητα που το καθιστούν κατάλληλο για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Το φως του HELMER είναι απαλό και θα είναι τέλειο ως μια επιπλέον πηγή φωτισμού στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι", μας λέει η Tina. 

Ρίξτε επίσης μια ματιά στα αγαπημένα διακοσμητικά της Tina για τη σεζόν.

GERLUF – γυάλινο επιτραπέζιο φωτιστικό

Επιτραπέζιο φωτιστικό από γυαλί με πτυχές πάνω σε ξύλινη τραπεζαρία


"Το επιτραπέζιο φωτιστικό GERLUF είναι κατασκευασμένο από λευκό γυαλί, το οποίο είναι σούπερ μοντέρνο αυτή τη σεζόν. Η ματ επιφάνεια του με τις κομψές καμπύλες του σχεδίου, το καθιστούν πολύ φινετσάτη επιλογή. Με το μικρό άνοιγμα στο πάνω μέρος το GERLUF θα προσθέσει ένα λεπτό και απαλό φως. Τοποθετήστε το εκεί που χρειάζεται να προσθέσετε λίγη επιπλέον ζεστασιά ή χρησιμοποιήστε το για να φωτίσετε τις γωνιές του σπιτιού σας και απολαύστε έναν όμορφο, απαλό φωτισμό", μας λέει η Tina.

IVAN – επαναφορτιζόμενα ρεσό

Επαναφορτιζόμενα LED ρεσό σε μικρά γυάλινα μπολ


"Αυτή τη σεζόν, θέλω επίσης να επισημάνω τα επαναφορτιζόμενα ρεσό της συλλογής μας, IVAN. Διατίθενται σε συσκευασία των τεσσάρων με φορτιστή και τηλεχειριστήριο. Τα ρεσό IVAN είναι μια πιο βιώσιμη επιλογή, καθώς μπορείτε να τα επαναχρησιμοποιείτε. 7 ώρες φόρτισης δίνουν περίπου 30 ώρες φωτισμού. Με το τηλεχειριστήριο μπορείτε να ελέγξετε τη λειτουργία του χρονοδιακόπτη και να αλλάξετε ανάμεσα σε διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού. Επιλέξτε είτε να τρεμοπαίζουν, είτε να έχουν σταθερό φως. Αυτά τα χαρακτηριστικά σας βοηθούν να δημιουργήσετε το τέλειο επίπεδο ζεστασιάς στην ατμόσφαιρα. Τα ρεσό IVAN είναι πραγματικά μια πολυτελής επιλογή όσον αφορά τα ρεσό", μας λέει η Tina ενθουσιασμένη.