Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΩΣ ΚΑΙ 60%

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καθιστικό με μαύρο φωτιστικό δαπέδου, μικρή λάμπα με λειτουργία μπαταρίας, λευκό κρεμαστό φωτιστικό οροφής & ένθετη φωτογραφία της Tina Nymann

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση, Διακόσμηση

Ετικέτες: Μοντέρνος φωτισμός, Φωτιστικά δαπέδου, Μοντέρνα φωτιστικά οροφής, Λάμπες μπαταρίας

Προστέθηκαν στη συλλογή μας καινούργια φωτιστικά, στα οποία αξίζει μια ιδιαίτερη αναφορά. Ζητήσαμε από την Tina Nymann, μία από τους ειδικούς μας στην επίπλωση και στη διακόσμηση, να μας μιλήσει για τους λόγους που είναι ιδιαίτερα και πώς θα τα χρησιμοποιούσε στο σπίτι της. "Αν αυτά τα φωτιστικά έχουν κάτι κοινό, τότε, αυτό είναι σίγουρα η κομψότητά τους", μας λέει η Tina πριν ξεκινήσει να μας περιγράφει αναλυτικά τι τα κάνει να ξεχωρίζουν.

ADRIAN – μαύρη λάμπα δαπέδου 

Μια ζεστή γωνιά στο καθιστικό με ένα φωτιστικό δαπέδου σε μαύρο χρώμα & μια βιβλιοθήκη με διακοσμητικά είδη


"Η λάμπα δαπέδου ADRIAN έχει μαύρο μεταλλικό σκελετό και γυάλινη λάμπα. Η απλότητα των υλικών ταιριάζει υπέροχα στον σχεδιασμό της. Το φωτιστικό δαπέδου ADRIAN έχει μια ελαφρότητα και μια κομψότητα που το καθιστά τέλειο για κάθε δωμάτιο στο σπίτι. Αν το σπίτι σας έχει ένα ρομαντικό στυλ θα προσθέσει σίγουρα μια ανεπαίσθητη, όμορφη νότα απλότητας. Αν ακολουθείτε ένα πιο μινιμαλιστικό ύφος διακόσμησης, θα ταιριάξει απόλυτα η απλή γραμμή του", μας λέει η Tina. 

VALDER – λευκό κρεμαστό φωτιστικό οροφής

Λευκό κρεμαστό φωτιστικό οροφής πάνω από το τραπέζι τραπεζαρίας


"Το κρεμαστό φωτιστικό VALDER είναι κατασκευασμένο από χαρτί και κρέμεται από ασπρόμαυρο υφασμάτινο κορδόνι, και ενώ έχει πιο περίπλοκο σχεδιασμό από τη φωτιστικό δαπέδου ADRIAN, θεωρώ ότι και τα δύο είναι διαχρονικά και έχουν μια αριστοκρατική εμφάνιση. Πιστεύω ότι είναι ένα έργο τέχνης από χαρτί, το οποίο φαίνεται απλά υπέροχο. Και αμέσως μόλις το ανάψετε θα εκτιμήσετε το λεπτό χαρτί και τον σχεδιασμό του. Το αποτέλεσμα είναι ένας όμορφος, δυναμικός φωτισμός που δεν είναι ποτέ ο ίδιος", μας λέει η Tina ενθουσιασμένη.

ARNOLD – λάμπα μπαταρίας

Πορτατίφ μπαταρίας με μεγάλη λάμπα πάνω σε τραπέζι


"Η ARNOLD είναι μια στυλάτη λάμπα με κεραμική βάση σε nude χρώμα και μεγάλο λαμπτήρα", μας λέει η Tina. "Οι λάμπες μπαταρίας είναι εξαιρετικά πρακτικές και έχουν τόσο προτερήματα: μπορείτε να τις μετακινήσετε εύκολα, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε αντί για κεριά αποφεύγοντας τα ατυχήματα, δεν υπερθερμαίνονται, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε αν τα παιδιά το πάρουν στο δωμάτιο τους και μπορείτε να τις τοποθετήσετε παντού, ανεξάρτητα αν υπάρχει πρίζα κοντά", και ολοκληρώνει λέγοντας: "Επιπλέον, η λάμπα ARNOLD έχει έναν χρυσαφένιο λαμπτήρα που θα δημιουργήσει έναν ζεστό φωτισμό. Πώς γίνεται να μην την λατρέψεις;"

Δείτε ακόμα τα αγαπημένα διακοσμητικά της Tina για αυτή τη σεζόν.