Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Κομψό, μπεζ πορτατίφ και ρετρό επιτραπέζιο φωτστικό με ιδιαίτερο βερνίκι και ένθετη φωτογραφία της Tina Nymann

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Με την πρόσφατα ανανεωμένη συλλογή μας ειδών φωτισμού, η Category Manager και ειδική σε θέματα διακόσμησης εσωτερικής διακόσμησης, Tina Nymann, παρουσιάζει τα τρία αγαπημένα της για τη σεζόν. Μοιράζεται επίσης μαζί μας τους λόγους που τα ξεχωρίζει και τις ιδιαιτερότητές τους που θα αναδείξουν μια διακόσμηση ενός ήρεμου και χαλαρωτικού σπιτιού.

MARKUS Το επιτραπέζιο φωτιστικό

Το πρώτο από τα τρία αγαπημένα της, είναι το επιτραπέζιο φωτιστικό MARKUS. Με μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση και ένα υπέροχο, θερμό λευκό χρώμα, το επιτραπέζιο φωτιστικό προσθέτει έναν απαλό και χαλαρωτικό φωτισμό στο σπίτι σας. Έχει μια μικρή ορειχάλκινη λεπτομέρεια στο άνω τμήμα, που του δίνει μια αποκλειστική αίσθηση. Το επιτραπέζιο φωτιστικό MARKUS είναι ιδανικό για το τραπεζάκι σαλονιού, το κομοδίνο, τον μπουφέ στην είσοδο του σπιτιού, ή οπουδήποτε θέλετε να προσθέσετε μια όμορφη λάμπα που θα σκορπίσει στον χώρο ένα θερμό, απαλό φως.

KENT Λάμπα με λειτουργία μπαταρίας

Το δεύτερο αγαπημένο προϊόν της Tina είναι η λάμπα μπαταρίας KENT, η οποία δεν διαθέτει καλώδιο λόγω της λειτουργίας της με μπαταρία. Όπως το MARKUS, η λάμπα KENT είναι επίσης κομψή και διατίθεται σε ένα ζεστό λευκό χρώμα. Αντί για την ορειχάλκινη λεπτομέρεια, η λάμπα μπαταρίας διαθέτει ένα μπρούτζινο διακόπτη.

Εκτός από το προφανές, να ανάψετε και να σβήσετε τη λάμπα, ο διακόπτης σας επιτρέπει επίσης να μειώσετε ή να αυξήσετε τον φωτισμό της λάμπας, αλλά και να ορίσετε χρόνο που θα κλείσει αυτόματα. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, η λάμπα KENT είναι ιδανική ως μικρό φωτιστικό στο κομοδίνο, καθώς σας επιτρέπει να κοιμηθείτε χωρίς να ανησυχείτε. Με τη λειτουργία που διαθέτει για να χαμηλώνει το φως, αλλά και αυτή του χρονοδιακόπτη, η λάμπα KENT είναι βολική και όμορφη προσθήκη σε όποιο σημείο του σπιτιού επιλέξετε.

VIGGO Το επιτραπέζιο φωτιστικό

Το τρίτο αγαπημένο της Tina είναι ένα ρετρό επιτραπέζιο φωτιστικό με αποκλειστική εμφάνιση, το VIGGO. Το επιτραπέζιο φωτιστικό VIGGO διαθέτει μια εμφάνιση σαν χειροποίητο και ένα όμορφο λούστρο σε θολές αποχρώσεις γκρι, καφέ και μαύρο. Το λούστρο είναι ελαφρώς διαφορετικό σε κάθε φωτιστικό και έτσι κάθε ένα από αυτά είναι μοναδικό. Το καπέλο του πορτατίφ VIGGO είναι κατασκευσμένο 50% από βαμβάκι και 50% από λινό, δίνοντας του μια ανάγλυφη και οργανική εμφάνιση. Χρησιμοποιήστε το VIGGO ως έκθεμα των πιο δημοφιλών τάσεων του παρελθόντος. 

Βρείτε περισσότερο υλικό έμπνευσης για τη διακόσμηση του σπιτιού σας στα άρθρα με τα αγαπημένα είδη των αγοραστών μας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι