Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Παγκάκι κήπου από ξύλο τικ, τραπέζι κήπου και καρέκλα κήπου από τικ σε βεράντα με γλάστρες και φαναράκια

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με έπιπλα κήπου από τικ

Το ξύλο teak είναι το ιδανικό φυσικό υλικό για τα έπιπλα κήπου. Είναι ανθεκτικό, δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση, είναι ευχάριστο στην αφή και, κυρίως, διαθέτει μια υπέροχη εμφάνιση.

Το τικ είναι ότι πιο κοντά σε ανθεκτικά σε καιρικές συνθήκες έπιπλα κήπου. Έχει φυσικές ιδιότητες στεγανοποίησης, το οποίο το καθιστά ανθεκτικό ενάντια στη μούχλα και τα παράσιτα. Θα διατηρηθεί για χρόνια μόνο με την ελάχιστη συμβολή σας σε θέματα συντήρησης, και με την πάροδο του χρόνου αποκτά ένα όμορφο ασημί γκρι χρώμα.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με έπιπλα κήπου από αυτό το εξαιρετικό υλικό, φέτος το καλοκαίρι. Σας προτείνουμε τη νέα συλλογή μας επίπλων κήπου, VESTERHAVET, η οποία αποτελείται από τραπέζι κήπου σε δύο διαφορετικά μεγέθη, ένα μπιστρό τραπέζι, αναδιπλούμενες καρέκλες κήπου, κλασικές καρέκλες κήπου και ένα παγκάκι κήπου.

Βεράντα με σετ κήπου από ξύλο τικ, το οποίο αποτελείται από καρέκλες κήπου, παγκάκι κήπου και τραπέζι κήπου


Όλα τα είδη της συλλογής VESTERHAVET έχουν μια κλασική εμφάνιση επίπλων κήπου, η οποία ταιριάζει τόσο σε έναν ρομαντικό κήπο, όσο και σε μία αστική ταράτσα. 

Δύο διαφορετικά σετ τραπεζαρίας κήπου από ξύλο τικ, όπου το τραπέζι κήπου συνδυάζεται είτε με κλασικές, στοιβαζόμενες καρέκλες κήπου, είτε με αναδιπλούμενες καρέκλες κήπου


Οι καρέκλες κήπου VESTERHAVET διαθέτουν μια στιβαρή και σταθερή εμφάνιση, ενώ οι αναδιπλούμενες καρέκλες κήπου έχουν μια πιο ανάλαφρη διάθεση.

Μπιστρό σετ κήπου από μικρό τραπέζι κήπου & δύο αναδιπλούμενες καρέκλες κήπου


Η συλλογή VESTERHAVET διαθέτει ακόμα ένα όμορφο μπιστρό σετ, ιδανικό για ένα μικρό μπαλκόνι ή μια cozy βεράντα.

Μπορούν τα έπιπλα κήπου από teak να μείνουν έξω όλο τον χρόνο; 

Τα έπιπλα κήπου από ξύλο τικ μπορούν να μείνουν έξω όλο τον χρόνο. Οι φυσικές ιδιότητες του τικ το καθιστούν ανθεκτικό στη βροχή, στη UV ακτινοβολία και γενικά στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Περιποιηθείτε τα έπιπλα κήπου σας από τικ αφαιρώντας τη βρωμιά, τις άλγες, κ.ο.κ. μία φορά τον χρόνο. Εάν επιλέξετε να καλύψετε τα τικ έπιπλα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, βεβαιωθείτε ότι το προστατευτικό επιτρέπει στο ξύλο να "αναπνέει". Όταν αφήνετε έξω τα έπιπλα κήπου από τικ, αποκτούν ένα ασημί-γκρι χρώμα εντός 9-12 μηνών.

FSC πιστοποιημένο ξύλο

Όλα τα έπιπλα κήπου της JYSK φέρουν την πιστοποίηση FSC (FSC® N001715). Αυτό σημαίνει ότι η ξυλεία προέρχεται από υπεύθυνη υλοτομία, όπου δεν κόβονται περισσότερα ξύλα από αυτά που το ίδιο το δάσος μπορεί να αναδημιουργήσει. Υπάρχουν αυστηρές προϋποθέσεις για τη χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών, και οι εργαζόμενοι αμείβονται με αξιοπρεπή μισθό υπό αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. 

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα FSC πιστοποιημένα έπιπλα κήπου της συλλογής μας.

Η συλλογή VESTERHAVET θα είναι διαθέσιμη στη JYSK από τις αρχές Απριλίου.  

Ανακαλύψτε περισσότερα

Ένας διεξοδικός οδηγός για τα υλικά των επίπλων κήπου

Ένας διεξοδικός οδηγός για τα υλικά των επίπλων κήπου

Αιώρα ή κρεμαστή πολυθρόνα; Κάντε τη σωστή επιλογή

Αιώρα ή κρεμαστή πολυθρόνα; Κάντε τη σωστή επιλογή

Οδηγός για έπιπλα κήπου που στεγνώνουν γρήγορα και έπιπλα παντός καιρού

Οδηγός για έπιπλα κήπου που στεγνώνουν γρήγορα και έπιπλα παντός καιρού

Η ετικέτα FSC® είναι η διασφάλισή σας για ξύλο από υπεύθυνες πηγές

Η ετικέτα FSC® είναι η διασφάλισή σας για ξύλο από υπεύθυνες πηγές