Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Σετ μπάνιου και ρόλερ προσώπου μασάζ πάνω σε πετσέτα μπάνιου

Μπάνιο: Ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων για εκείνη και εκείνον

Δυσκολεύεστε να σκεφτείτε ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας για εκείνους που αγαπάτε; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε καθώς τα Χριστούγεννα δεν πρέπει να είναι αγχωτικά, ειδικά όταν πρόκειται για την αγορά δώρων. Συγκεντρώσαμε σε μια λίστα ιδέες δώρων που σχετίζονται με το μπάνιο για να σας βοηθήσουμε φέτος τα Χριστούγεννα.

Το τέλειο δώρο τόσο για εκείνη, όσο και για εκείνον


Στη JYSK διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή σετ μπάνιου. Διατίθενται σε διάφορες σειρές, οι οποίες αποτελούνται από είδη που ταιριάζουν μεταξύ τους, όπως δοχείο υγρού σαπουνιού, θήκες οδοντόβουρτσας και πιγκάλ.


Αναλόγως του budget σας μπορείτε να επιλέξετε να δώσετε ένα μόνο είδος ή όλο το σετ.

Ιδέες δώρων προσωπικής περιποίησης

Όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του σπιτιού, οι άνθρωποι συχνά τείνουν να παραμελούν το μπάνιο. Τα μπάνια έχουν τόσες δυνατότητες και μπορούν να μετατραπούν στο προσωπικό μας καταφύγιο χαλάρωσης και ευεξίας.

Αρωματικά έλαια, ένα ρόλερ προσώπου, επαναχρησιμοποιούμενοι δίσκοι μακιγιάζ ή νεσεσέρ, είναι μερικά από τα είδη που μπορούν να προσθέσουν λίγη πολυτέλεια στην καθημερινότητα. Ιδανικά για χριστουγεννιάτικο δώρο για εκείνους που πιστεύετε ότι πρέπει να τους κακομάθετε.


Μία καλή ιδέα είναι να δημιουργήσετε ένα καλάθι ειδικά με τα είδη που θα ταίριαζαν στο πρόσωπο που θέλετε να το δωρίσετε γεμάτο με είδη spa. Δείτε τις επιλογές που ακολουθούν, για να δημιουργήσετε το δικό σας καλάθι δώρου:

Ένα κλασικό δώρο για εκείνη και εκείνον

Οι πετσέτες είναι ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο δώρο για κάποιο λόγο. Τις χρησιμοποιούμε καθημερινά και ένα σετ πετσετών αναβαθμίζει την αισθητική του μπάνιου.


Είτε δίπλα στο νιπτήρα, είτε στο μπάνιο των φιλοξενούμενων, είτε βγαίνοντας από το μπάνιο, είτε τυλίγετε τα μαλλιά σας μετά από ένα αναζωογονητικό μπάνιο, χρειάζεστε τουλάχιστον τέσσερις πετσέτες. Επιλέξτε κι ένα πατάκι μπάνιου και το δώρο σας αμέσως θα αποκτήσει άλλη διάσταση για τον παραλήπτη.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες του μπάνιου

Πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες του μπάνιου

Μετατρέψτε το μπάνιο στο σπίτι σε μια όαση σπα

Μετατρέψτε το μπάνιο στο σπίτι σε μια όαση σπα

Στο προσκήνιο: Σετ πετσέτες μπάνιου

Στο προσκήνιο: Σετ πετσέτες μπάνιου

Δώστε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας

Δώστε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας