Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Κορίτσι που κρατάει αεροπλάνο-παιχνίδι στον αέρα

Λίστα αεροπορικού ταξιδιού

Οι διακοπές πλησιάζουν. Εάν είστε λίγο σαν κι εμάς, τότε πρώτα ξεκινάτε να ετοιμάζετε τα πράγματα των παιδιών και μετά του συντρόφου σας. Έπειτα ακολουθούν τα είδη γενικής χρήσης και τέλος τα δικά σας. Όμως, μια πολύ καλή ιδέα είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι θα κάνει το ταξίδι σας πραγματικά ωραίο. Αυτές οι ταξιδιωτικές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα υπέροχο ταξίδι και μια ευχάριστη διαμονή, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.
 

Πώς να συσκευάσετε υγρά προϊόντα περιποίησης

Υπάρχουν περιορισμοί στην ποσότητα των υγρών που μπορείτε να μεταφέρετε στην καμπίνα του αεροπλάνου μέσα στη χειραποσκευή σας. Τα αναψυκτικά υπολογίζονται ως υγρά, αλλά ως υγρά υπολογίζονται και τα σαμπουάν, η αντιηλιακή κρέμα, το σπρέι των μαλλιών, η οδοντόκρεμα, οι καλλυντικές κρέμες και οτιδήποτε άλλο είναι σε υγρή μορφή, σε μορφή γέλης ή πάστας. Αυτά τα προϊόντα πρέπει να μεταφέρονται σε διαφανή πλαστική σακούλα μέγιστης χωρητικότητας 1 λίτρου. Κανένα από τα σκευάσματα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 100 ml.

Οποιοδήποτε υγρό ανιχνευθεί στον έλεγχο θα χρειαστεί να περάσει από επανέλεγχο - και δεν το θέλετε κάτι τέτοιο, καθώς μπορεί να σας καθυστερήσει. Αποκτήστε ένα σετ ταξιδιού, το οποίο να ικανοποιεί τις απαιτήσεις για μια ομαλή επιβίβαση.
 

Βεβαιωθείτε ότι η βαλίτσα σας ξεχωρίζει

Εάν μια βαλίτσα καμπίνας είναι μικρή για εσάς και χρειάζεστε να πάρετε μία μεγαλύτερη την οποία θα χρειαστεί να παραδώσετε κατά το check-in, σκεφτείτε ότι μετά θα χρειαστεί να την περιμένετε στο διάδρομο αποσκευών. Για το λόγο αυτό, βεβαιωθείτε ότι θα είναι εύκολο να την αναγνωρίσετε – επιλέξτε να πάρετε μια βαλίτσα σε ένα ασυνήθιστο χρώμα ή τοποθετήστε μια κορδέλα για να την ξεχωρίζετε.
 

Παραμείνετε ζεστοί στο αεροπλάνο

Το A/C στο αεροπλάνο είναι πολύ αποτελεσματικό – με άλλα λόγια, θα έχει ψύχρα και ίσως κρυώνετε. Μπορείτε να παραμείνετε ζεστοί με ένα κουβερτάκι, που θα έχετε φροντίσει να πάρετε μαζί σας, και ένα επιπλέον ζευγάρι κάλτσες.
 

Φέρτε παιχνίδια για τα παιδιά

Όταν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας αναγνωστικά βιβλία, βιβλία ζωγραφικής και μικρά παιχνίδια. Εάν σκοπεύετε να πάρετε μαζί σας και κάποιο tablet ή laptop, τότε ίσως να χαλαρώσετε κι εσείς λίγο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, καθώς θα βλέπουν ταινίες ή θα παίζουν παιχνίδια.

Πώς να κοιμηθείτε στο αεροπλάνο

Σε μια πτήση μεγάλης διάρκειας, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να πάρετε έναν υπνάκο ώστε να φτάσετε στον προορισμό σας ξεκούραστοι και φρέσκοι, έτοιμοι για νέες περιπέτειες. Με ένα μαξιλάρι ταξιδιού, μπορείτε να απολαύσετε έναν άνετο ύπνο και να αποφύγετε να ξυπνήσετε με πιάσιμο στο λαιμό σας. Εάν ταξιδεύετε με μωρό ή με μικρό παιδί, βεβαιωθείτε ότι θα έχουν έναν ευχάριστο ύπνο σε μία ασφαλή κούνια ταξιδιού, μόλις φτάσετε στον προορισμό σας.

Θυμηθείτε τις ωτοασπίδες

Κάτι τόσο διακριτικό, αλλά με σημαντικά αποτελέσματα. Οι ωτοασπίδες είναι η απάντηση που ψάχνατε στην ερώτηση "πως να κοιμηθείτε στο αεροπλάνο". Μπορούν να αποδειχθούν πρακτικές ακόμα και για το δωμάτιο του ξενοδοχείου, εάν οι γείτονες είναι θορυβώδεις.

Μείνετε υγιείς

Εάν ανησυχείτε σχετικά με το ποιος έχει χρησιμοποιήσει το μαξιλάρι πριν από εσάς στην πτήση ή στο ξενοδοχείο, τότε πάρτε μαζί σας την προστατευτική θήκη του μαξιλαριού σας και απολαύστε έναν καθαρό ύπνο, χωρίς ανησυχίες.
  

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping

Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping

Όμορφα και απαραίτητα είδη για την παραλία

Όμορφα και απαραίτητα είδη για την παραλία

Ιδέες για εκδρομές το σαββατοκύριακο

Ιδέες για εκδρομές το σαββατοκύριακο

Κουρασμένοι μετά από τις διακοπές; Επιστρέψτε στις συνήθειες του ύπνου σας

Κουρασμένοι μετά από τις διακοπές; Επιστρέψτε στις συνήθειες του ύπνου σας