Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Γυναίκες που πανηγυρίζουν μπροστά από την τηλεόραση

Ιδέες πάρτυ για τη βραδιά του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision

Πλησιάζει η ημέρα του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision για το 2019 και αν υπάρχει ένα γεγονός το οποίο αποτελεί την τέλεια αφορμή να καλέσετε φίλους για να διασκεδάσετε, να πιείτε κοκτέιλ και να τσιμπήσετε μικρές νοστιμιές – αυτή είναι η ευκαιρία σας. Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision είναι γεμάτος με εντυπωσιακές ερμηνείες, πανέμορφες παρουσίες, γκλίτερ και πολύχρωμο κομφετί. Κάποιοι από εμάς τον λατρεύουν άνευ όρων, ενώ κάποιοι άλλοι απλά τον παρακολουθούν.

Ακόμα και σε ένα μικρό διαμέρισμα, μπορείτε να κάνετε λίγο χώρο για τα ενθουσιώδη πλήθη που είναι έτοιμα να παρτάρουν. Ρίξτε μια ματιά στα πράγματα που πρέπει να έχετε αν θέλετε να είστε έτοιμοι για το πάρτυ, όπως πρακτικά έπιπλα, και ετοιμαστείτε για το πιο φαντασμαγορικό γεγονός της χρονιάς – ή το πιο κιτς για μερικούς.

Όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο 

Βεβαιωθείτε, απλά, ότι διαθέτετε χώρο για να κρεμάσουν οι καλεσμένοι σας τα τζάκετ τους και ότι υπάρχουν στο σαλόνι αρκετές άνετες θέσεις για όλους.  

Ιδέες πάρτυ που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

Ο διαγωνισμός της Eurovision είναι θέμα εμφάνισης – γι' αυτό δημιουργήστε μια εντυπωσιακή διακόσμηση με υψηλής αισθητικής διακοσμητικά που θα χαρίσουν λάμψη στη βραδιά.  

Σε ένα πάρτυ για το διαγωνισμό της Eurovision κανείς δεν περιμένει ότι θα πάει σε δείπνο τριών πιάτων. Αντίθετα, όλοι περιμένουν νόστιμες λιχουδιές και δροσιστικά αναψυκτικά. Για να αποτρέψετε τυχόν "ατυχήματα" επιλέξτε φανταστικά γυάλινα ποτήρια με καπάκι. 

Η ψηφοφορία της Eurovision δεν είναι θέμα μόνο της κριτικής επιτροπής

Διασκεδάστε ψηφίζοντας τα αγαπημένα σας τραγούδια κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Καθώς οι διαγωνιζόμενοι ερμηνεύουν τα τραγούδια τους, μπορείτε να πάρετε χαρτί και μολύβι και να σημειώνετε τι βαθμολογία θα έδινε ο καθένας σας. Εσείς πού θα δώσετε το 12άρι σας; Στο τέλος, δείτε ποιος από εσάς μάντεψε σωστά τον νικητή της βραδιάς.

Καλή διασκέδαση! 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη