Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Ανακαινισμένο καθιστικό

Δώστε στο καθιστικό σας μια οικονομική μίνι ανακαίνιση

Η νέα χρονιά δίνει την ευκαιρία σε ένα νέο, φρέσκο ξεκίνημα. Μια μικρή ανανέωση στο σπίτι μπορεί να είναι γρήγορη και εύκολη, και οι συμβουλές που έχουμε για εσάς θα σας βοηθήσουν να μην "τινάξετε τη μπάνκα στον αέρα".

Επιβιώστε στο κρύο και το σκοτάδι με χρώματα

Εάν θέλετε να δώσετε ζωντάνια στο καθιστικό σας, δε χρειάζεται να βγείτε και να αγοράσετε έναν νέο πολύχρωμο καναπέ για να αντικαταστήσετε τον παλιό σας γκρι. Χρησιμοποιήστε μικρά αξεσουάρ, όπως χαλάκια για να φωτίσετε το χώρο. Είναι εύκολο να τα αντικαταστήσετε και εάν διαθέτετε επαρκή χώρο, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε μέχρι την επόμενη φορά που θα θελήσετε να τονώσετε χρωματικά το χώρο. Τότε, μπορείτε απλά να τα ξαναστρώσετε και να δώσετε πάλι νέα διάθεση στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας.
 

Ανανεώστε τον καναπέ σας

Είναι απλό και εύκολο: Νέα διακοσμητικά μαξιλαράκια ή καλύμματα μαξιλαριών θα ανανεώσουν τον καναπέ σας, αλλά και ολόκληρο το σαλόνι σας. Παρατηρήστε πώς μπορείτε να πετύχετε δύο τελείως διαφορετικά στυλ, αναμειγνύοντας χρώματα, υλικά και μεγέθη. Μόλις τελειώσετε, ο καναπές σας θα δείχνει φρέσκος, άνετος και αναπαυτικός ξανά.
 

Ώρα για "hygge"

Στη Δανία, χειμώνας σημαίνει ώρα για "hygge" στο σπίτι. Με μερικές αλλαγές, μπορείτε να μετατρέψετε μια γωνιά του καθιστικού σας στο τέλειο μέρος για να χουχουλιάσετε όταν έξω έχει παγωνιά. Τοποθετήστε αφράτα μαξιλαράκια και ζεστά ριχτάρια σε μια άνετη πολυθρόνα, ανάψτε κεράκια και απολαύστε τη στιγμή.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες, που θα σας εμπνεύσουν, και λύσεις για το καθιστικό σας εδώ

Ζεστός φωτισμός

Δε χρειάζεται να βγάλετε έξω όλα τα σύνεργα βαψίματος, ούτε να καλύψετε το πάτωμα και τα έπιπλα. Για να κάνετε πιο φωτεινό ένα χώρο αρκεί να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές πηγές φωτισμού, όπως επιτραπέζια φωτιστικά, λαμπάκια σε γιρλάντα και κεριά, και να δημιουργήσετε έτσι μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας.
 

Εύκολη αποθήκευση 

Τέλος, αυτά τα tips αποτελούν οικονομικές λύσεις, αλλά μπορεί να απαιτούν χρόνο...  Το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεφορτωθείτε όσα πράγματα δε χρειάζεστε και να οργανώσετε το σπίτι σας. Τα αποθηκευτικά κουτιά και τα καλάθια, σε διάφορα μεγέθη και υλικά, απαιτούν χαμηλό budget και είναι ένας τρόπος διακόσμησης, ενώ αποθηκεύετε τα μικρά αντικείμενα καθημερινής χρήσης, τα οποία όμως δεν είναι αναγκαίο να φαίνονται.


Θέλετε κι άλλες συμβουλές για την ανακαίνιση του σπιτιού σας; Τότε, συνεχίστε διαβάζοντας τη blog δημοσίευση για την ανανέωση του μπάνιου σας

Ποιες είναι οι δικές σας συμβουλές ανακαίνισης του σπιτιού; Μοιραστείτε τις μαζί μας στα σχόλια παρακάτω!

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG