Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Σετ αξεσουάρ μπάνιου

Δημιουργήστε ένα μοντέρνο μπάνιο με απλό τρόπο

Το μπάνιο αποδεικνύεται ένα από τα δωμάτια-πρόκληση όταν έρχεται η ώρα της ανακαίνισης ενός σπιτιού. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δαπανηρό, είναι μάλλον δύσκολο να το κάνετε μόνοι σας και πιθανόν να χρειάζεται να ακολουθήσετε κάποιες κρατικές οικοδομικές προδιαγραφές και κανονισμούς. Και δε σταματά εδώ. Σίγουρα η τουαλέτα και ο νιπτήρας είναι απαραίτητα στοιχεία, αλλά αν τοποθετηθούν, δύσκολα μετακινούνται σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη.

Αν τα αναλογιστείτε αυτά, ίσως βρείτε ιδιαίτερα δελεαστικό να αλλάξετε μόνο τα διακοσμητικά είδη του μπάνιου, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλή λύση ανανέωσης. Είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε ένα μοντέρνο μπάνιο εάν χρησιμοποιήσετε υπέρ σας τα σωστά αντικείμενα από την ήδη υπάρχουσα διακόσμηση, όπως παλιά πλακάκια ή υλικά.

Είτε το μπάνιο σας αποπνέει κάτι από τη δροσερή δεκαετία του '50, είτε την τρέλα του '60, την ηρεμία του '70 ή το έντονο στυλ του '80, η καλύτερη συμβουλή μας είναι να πορευτείτε με αυτό – κι όχι αντίθετα σε αυτό. Το να δώσετε σε ένα μπάνιο με λουλουδάτα πλακάκια ή πορτοκαλί νιπτήρα μια πιο σύγχρονη εμφάνιση μπορεί να φαίνεται αδύνατο – γι' αυτό καλύτερα μην το δοκιμάσετε καν. Σταματήστε να παλεύετε με τις τρελές επιλογές που έκαναν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες. Αντ' αυτού προσπαθήστε να τις αποδεχτείτε και να δημιουργήσετε στο χώρο σας μια μικρή νοσταλγική χρονοκάψουλα.

Διακόσμηση μπάνιου με κλασικό ύφος

Ένα σετ αξεσουάρ μπάνιου με απλό και κομψό σχέδιο, το οποίο θα δείχνει εντυπωσιακό σχεδόν σε κάθε μπάνιο είναι το σετ LANE. Έχει vintage εμφάνιση, ενώ είναι ιδιαίτερα μοντέρνο. Ταιριάζει απόλυτα σε κάθε μπάνιο, είτε αυτό έχει στυλ του '50, το '60 ή του '70.

Βρείτε περισσότερες συμβουλές για να ανακαινίσετε το μπάνιο σας με χαμηλό κόστος εδώ.

Ιδανικό για ένα μπάνιο του 1960

Το δάπεδο terrazzo, ή αλλιώς το γνωστό μωσαϊκό, ήταν μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή για τα μπάνια την περίοδο του 1960. Το δάπεδο terrazzo αποτελείται από τσιμέντο με κομματάκια μάρμαρου ή γρανίτη, με λεία επιφάνεια. Εάν είστε από τους τυχερούς που έχουν μωσαϊκό πάτωμα, η λύση βρίσκεται στο σετ αξεσουάρ μπάνιου VADSTENA, το οποίο έχει την όψη μωσαϊκού. 


Εναρμονισμός με το χίπι μπάνιο του 1970

Τη δεκαετία του '70, τόσο τα σπίτια μας, όσο και τα ρούχα μας είχαν μια βαριά boho εμφάνιση. Ήταν η εποχή των χίπις που αγαπούσαν τη φύση, τα μακραμέ κρεμαστά διακοσμητικά τοίχου, τα ξύλινα αντικείμενα και οτιδήποτε οργανικό. Τα ήπια χρώματα και το απαλό φινίρισμα των αξεσουάρ TINGSRYD θα ταιριάξουν σε ένα μπάνιο του 1970. 


Χρυσό και κρυστάλλινο look για το σαγηνευτικό 1980

Θυμάστε τη σαπουνόπερα του '80 "Δυναστεία"; Θυμάστε όταν γύριζε ο Μπλέηκ στο σπίτι και πήγαινε κατευθείαν στο μπαρ για να βάλει ένα ποτό στο κρυστάλλινο ποτήρι; Η λαμπερή εμφάνιση των προϊόντων LUCKSTA, τα καθιστά τέλεια επιλογή για το μπάνιο του 1980.

 

Έχετε διακοσμητικά tips για να μετατρέψετε ένα παλιομοδίτικο μπάνιο, σε ένα σύγχρονο, γεμάτο στυλ μπάνιο; Γράψτε μας στα σχόλια! 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες του μπάνιου

Πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες του μπάνιου

Μετατρέψτε το μπάνιο στο σπίτι σε μια όαση σπα

Μετατρέψτε το μπάνιο στο σπίτι σε μια όαση σπα

Στο προσκήνιο: Σετ πετσέτες μπάνιου

Στο προσκήνιο: Σετ πετσέτες μπάνιου

Δώστε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας

Δώστε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας