Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Τρία κρεμαστά φωτιστικά από μπαμπού που κρέμονται πάνω από τραπεζαρία και ένα πορτατίφ από ρατάν

Δείτε το σπίτι σας με νέο φως

Ρίξτε άπλετο φως στο σκοτάδι του χειμώνα. Τα διακοσμητικά φωτιστικά μπορούν να αλλάξουν τη διάθεση στο σπίτι σας και να κάνουν τη διαφορά, χωρίς να κοστίζουν ακριβά.

Ρίξτε φως στο χειμωνιάτικο τοπίο

Ο χειμώνας μπορεί να είναι μακρύς και σκοτεινός, αλλά με μικρές προσθήκες φωτισμού στο σπίτι σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα, που θα κάνει τον χειμώνα να δείχνει πιο σύντομος.

Επιτραπέζιο φωτιστικό και λάμπα δαπέδου από μπαμπού


Μπορείτε να τοποθετήσετε το επιτραπέζιο φωτιστικό ALBERT σε κάποιο ράφι, στον μπουφέ ή στο κομοδίνο. Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από ρατάν και δίνει ένα ζεστό φως στο δωμάτιο, δημιουργώντας υπέροχες σκιάσεις.

Εάν χρειάζεστε λίγο περισσότερο φως μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε και μια λάμπα δαπέδου, όπως τη λάμπα DANI. Είναι ιδανικό για να φωτίσετε τις σκοτεινές γωνιές. Το φωτιστικό DANI είναι κατασκευασμένο από μπαμπού και θα είναι σύντομα διαθέσιμο.


Ακόμα μια υπέροχη λάμπα δαπέδου είναι η KRISTOF. Ο σχεδιασμός της είναι πιο κλασικός και κομψός, που σημαίνει ότι ταιριάζει στους περισσότερους χώρους. Το ύψος της λάμπας KRISTOF θα βοηθήσει να απλωθεί το φως σε όλο το δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε το μαζί με το φωτιστικό οροφής για επιπλέον φως. Ιδανικό για να το βάλετε δίπλα στο αγαπημένο σας σημείο που κάθεστε και διαβάζετε.

Δημιουργήστε hygge με διακοσμητικό φωτισμό

Το φως δεν είναι μόνο φως. Με τα σωστά φωτιστικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα στο σπίτι. Τον χειμώνα, είναι δελεαστικό να μείνετε λίγο μέσα. Ωστόσο, το φυσικό φως δεν είναι κάποιες φορές επαρκές και ένα μόνο φωτιστικό, όπως το φωτιστικό οροφής, ίσως να μην είναι αρκετό.

Τρία κρεμαστά φωτιστικά οροφής από μπαμπού πάνω από τραπεζαρία


Τοποθετήστε αρκετά κρεμαστά φωτιστικά το ένα δίπλα στο άλλο, για να έχετε τον ιδανικό φωτισμό στην τραπεζαρία σας. Το κρεμαστό φωτιστικό της συλλογής μας, SIGVARD, είναι κατασκευασμένο από μπαμπού, που το κάνει μοντέρνο και εντυπωσιακό.


Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές πηγές φωτισμού, οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση βάθους στο δωμάτιο. Το επιτραπέζιο φωτιστικό PATRIK μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο home office, όσο και στη βιβλιοθήκη ή σε ένα ράφι στο σαλόνι.


Τα κεριά προσθέτουν ζεστασιά σε έναν χώρο, είναι υπέροχα διακοσμητικά και επιπλέον πηγή φωτός. Όταν θέλετε να κάνετε πιο ζεστή την ατμόσφαιρα ανάψτε μερικά κεριά τριγύρω στο σπίτι και φωτίστε τις σκοτεινές γωνιές.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων