Λειτουργικές ντουλάπες ρούχων

Βρες την ιδανική ντουλάπα για τα ρούχα σου και βάλε σε τάξη το υπνοδωμάτιο σου σήμερα. Απόκτησε μια ντουλάπα με ανοιγόμενες πόρτες ή διάλεξε ανάμεσα από τις ντουλάπες με συρόμενες πόρτες της συλλογής μας. Στη JYSK διαθέτουμε ποιοτικές και φθηνές ντουλάπες, σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, για να μπορείτε να επιλέξετε την ντουλάπα που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις.
Βεβαιωθείτε ότι το εσωτερικό της ντουλάπας διαθέτει όσα ράφια χρειάζεστε για να τοποθετήσετε ξεχωριστά τις μπλούζες από τα σορτσάκια ή ανακαλύψτε στη JYSK επιπλέον εξαρτήματα, σχεδιασμένα για τις ντουλάπες της συλλογής μας και φτιάξτε τη όπως σας εξυπηρετεί. Ακόμα, αν θέλετε μια ντουλάπα μόνο με ράφια και ράγα για τα κρεμαστά σας ρούχα, μπορείτε να βρείτε στη JYSK συρταριέρες για τα υπόλοιπα είδη ρουχισμού και τα αξεσουάρ σας.  

Ντουλάπες για κάθε δωμάτιο του σπιτιού

Δεν διαθέτουν όλα τα σπίτια μεγάλα υπνοδωμάτια ή κάποια διαθέτουν επιπλέον αποθήκη ή μεγάλο χώρο στο χωλ. Εκμεταλλευτείτε κάθε πιθανό μέρος του σπιτιού για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας και να διατηρήσετε το χώρο σε τάξη. Προσθέστε μια ντουλάπα στην αποθήκη για να οργανώσετε τα χειμερινά ή τα καλοκαιρινά και να μπορείτε να εναλλάσσετε γρήγορα την γκαρνταρόμπα σας όταν αλλάζει η εποχή. Ακόμα, μπορείτε να βάλετε μια ντουλάπα στο χωλ και να κρεμάτε αμέσως τα μπουφάν και τα παλτά ή τις τσάντες σας. Έτσι, θα είναι πάντα τακτοποιημένο το σαλόνι σας. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε μια πλαστική ντουλάπα στο μπαλκόνι ή μια υφασμάτινη παπουτσοθήκη στην είσοδο του σπιτιού και να φυλάσσετε τα παπούτσια σας. Οι ντουλάπες μπορούν να φανούν χρήσιμες και πρακτικές σε κάθε σπίτι και σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Γι' αυτό αποκτήστε σήμερα τη δική σας ντουλάπα και μην προσπαθείτε μάταια να χωρέσετε όλα τα υπάρχοντά σας σε αυτή που ήδη έχετε.

Αποκτήστε τη δική σας ντουλάπα υπνοδωματίου

Αισθάνεστε ότι έχει καταλάβει όλο το διαθέσιμο χώρο στη ντουλάπα και σας έχει αφήσει μια γωνίτσα; Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τη δική σας ντουλάπα; Οι επιλογές στη JYSK είναι αμέτρητες. Βρείτε μια μικρή δίφυλλή ντουλάπα ή αν ο χώρος σάς το επιτρέπει προσθέστε μια τετράφυλλη ντουλάπα και δώστε στα ρούχα σας τον χώρο που αξίζουν. Βάλτε σε τάξη τα παντελόνια, τα σακάκια, τις φόρμες και τα τζιν σας.