Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Ανακαίνιση JYSK καταστήματος Γέρακα

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε ξανά στο ανακαινισμένο κατάστημα JYSK

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά στο ανακαινισμένο κατάστημα JYSK Γέρακα, την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 09:00 π.μ.! Ελάτε να μοιραστούμε τη χαρά, αλλά και εξαιρετικές προσφορές εγκαινίων, δώρα και άλλες προωθητικές ενέργειες.

📍 Βρείτε το κατάστημα JYSK Γέρακα στον χάρτη

🎁 Δώρο 50 δωροκάρτες JYSK αξίας 20€

🚚 Δωρεάν μεταφορικά

🛍️ Δώρο μία MY BIG BLUE BAG

Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες για τις ενέργειες και τα δώρα

Δωροκάρτα JYSK

Ελάτε πρώτοι & κερδίστε μία δωροκάρτα

Οι 50 πρώτοι πελάτες που θα πραγματοποιήσουν αγορές 20€ και άνω, θα λάβουν δώρο μια δωροκάρτα JYSK αξίας 20€, για τις επόμενες αγορές τους. Εξαργυρώστε τη δωροκάρτα κάνοντας τις αγορές σας σε οποιοδήποτε κατάστημα JYSK Ελλάδας ή διαδικτυακά στη JYSK.gr. 

Σας περιμένουμε όλους στις 09:00 που θα ανοίξουν οι πόρτες του καταστήματος!

Η δωροκάρτα δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

Και δωρεάν μεταφορικά;

Η απάντηση είναι: Ναι! Πραγματοποιήστε τις αγορές σας στα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος JYSK Γέρακα, από την Πέμπτη 16.05 μέχρι και το Σάββατο 18.05.2024, και παραλάβετε δωρεάν στον χώρο σας.

Ισχύει για αγορές επίπλων και στρωμάτων άνω των 100€, που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα.
Ισχύει για δωρεάν μεταφορικά εντός του νομού.

Δωρεάν μεταφορικά
Δώρο μία My Blue Bag

Πάρτε μια MY BIG BLUE BAG

Όλοι όσοι θα παρευρεθείτε στα εγκαίνια του ανακαινισμένου μας καταστήματος JYSK την πρώτη μέρα, 16.05.2024, θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μαζί με τις αγορές σας μια επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα MY BIG BLUE BAG, με χρέωση μόνο 0,09€ για περιβαλλοντικό τέλος. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε την τσάντα για να μεταφέρετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει σε κάθε επίσκεψή σας.

Ισχύει μόνο για μία τσάντα για κάθε πελάτη.

Εξαιρετικές προσφορές εγκαινίων με κέρδος ως και 75%

Τα εγκαίνια κάθε καταστήματος JYSK είναι μια γιορτή και το ίδιο ισχύει και όταν ανακαινίζουμε ένα από τα καταστήματά μας! Έτσι, από τη γιορτή δεν μπορούν να λείπουν οι εξαιρετικές προσφορές εγκαινίων! Ελάτε στο ανακαινισμένο κατάστημα JYSK Γέρακα και ανακαλύψτε μοναδικά έπιπλα Σκανδιναβικού σχεδιασμού, υψηλής ποιότητας είδη ύπνου, όπως στρώματα, μαξιλάρια και παπλώματα, μοντέρνα διακοσμητικά και ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι σας σε εξαιρετικές τιμές εγκαινίων.

Κερδίστε ως και 75% και αποκτήστε τα αγαπημένα σας προϊόντα! Ξεχωρίσαμε για εσάς μερικές από τις top προσφορές 👇

*Θυμηθείτε ότι οι προσφορές που παρουσιάζονται εδώ και στο φυλλάδιο εγκαινίων ισχύουν μόνο για τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος JYSK Γέρακα, ενώ δεν είναι διαθέσιμες online. Ακόμα, ισχύουν μόνο για μία εβδομάδα: Πέμπτη 16.05 - Τετάρτη 22.05.2024, ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.   

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών