ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ JYSK

Στόχος της JYSK είναι η ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας σε όλους τους σχετικούς τομείς της επιχείρησής μας.
Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για μερικές από τις πολλές πρωτοβουλίες μας για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

SUSTAINABILITY IN JYSK
Παρακαλούμε αποδεχτείτε τα cookies στατιστικών για να δείτε τα βίντεο
Ενημέρωση συγκατάθεσης
Body


Οι δεσμεύσεις της JYSK

Η JYSK δεσμεύεται:

- Να κάνει περισσότερα από το εύλογο μερίδιό της για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

- Να πωλεί προϊόντα κατασκευασμένα από πρώτες ύλες, που έχουν συλλεχθεί υπεύθυνα

- Να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας και να επαναχρησιμοποιεί τα άχρηστα υλικά

Αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Η JYSK έχει φιλόδοξα σχέδια για τη μείωση των εκπομπών αερίων που συμβάλλουν στη δημιουργία του φαινομένου του θερμοκηπίου, τα οποία εκπέμπονται από τη λειτουργία και τη θέρμανση όλων των καταστημάτων, των κέντρων διανομής και των γραφείων, έως το 2030.

Καταβάλλουμε προσπάθειες για να καταστήσουμε τις εγκαταστάσεις μας πιο αποδοτικές, να μεταβούμε στη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές και να αποκλείσουμε τα ορυκτά καύσιμα. Στις προσπάθειές μας, εμπλέκουμε επίσης, την εφοδιαστική αλυσίδα και τους συνεργάτες μας στις μεταφορές, ώστε να επιτύχουμε ουδετερότητα από πλευράς διοξειδίου του άνθρακα σε όλες τις δραστηριότητες μας, έως το 2050.

Body


Υπεύθυνη συλλογή πρώτων υλών

Προσβλέπουμε σε ένα μέλλον όπου όλα τα προϊόντα θα κατασκευάζονται από ανανεώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά που παράγονται υπεύθυνα.
Δεσμευόμαστε ξεχωριστά για κάθε πηγή υλικού:

Δάση:
Η JYSK θα προμηθεύεται αποκλειστικά ξύλο και χαρτί από πιστοποιημένες υπεύθυνες πηγές.

Βαμβάκι και άλλοι γεωργικοί πόροι:
Η JYSK θα προμηθεύεται όλο το βαμβάκι από πιο υπεύθυνες πηγές και θα επιδιώκει να χρησιμοποιεί κορυφαίες πιστοποιήσεις και βέλτιστες πρακτικές για άλλα ανανεώσιμα υλικά.

Ανακυκλωμένα υλικά:
Η JYSK θα εργαστεί για τη μεγιστοποίηση της χρήσης ανακυκλωμένων υλικών στα προϊόντα της, χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητα ή η ασφάλεια.

Περισσότερο βιώσιμο ξύλο

Μέχρι το τέλος του 2024, όλα τα προσφάτως αγορασμένα προϊόντα της JYSK, καθώς και οι συσκευασίες από ξύλο, χαρτόνι ή χαρτί θα φέρουν την πιστοποίηση FSC® (FSC® N001715). Αναζητήστε προϊόντα με τη σήμανση FSC κατά τις αγορές σας στη JYSK.

Το FSC, ακρωνύμιο του Forest Stewardship Council® (Συμβούλιο Δασικής Διαχείρισης), είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός και ένα σύστημα πιστοποίησης του ξύλου και του χαρτιού που προέρχονται από αειφόρα δάση ή άλλες υπεύθυνες πηγές.

Το 2006, η JYSK ήταν ένα από τα πρώτα μέλη, όταν το FSC ίδρυσε τμήμα στη Δανία.

SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK

Περισσότερο βιώσιμο βαμβάκι

Μέχρι το τέλος του 2024, η JYSK δεσμεύεται να προμηθεύεται 100% πιο βιώσιμο βαμβάκι για όλα τα προϊόντα κλωστοϋφαντουργίας.

Αυτό περιλαμβάνει την Better Cotton (BC), ανακυκλωμένο βαμβάκι ή οργανικό βαμβάκι.

SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
x
Body


Ελεγμένα για την ασφάλειά σας

Το OEKO-TEX® είναι το κορυφαίο παγκοσμίως πρόγραμμα επισήμανσης υγείας, σχετικά με τα προϊόντα κλωστοϋφαντουργίας.
Η πλειοψηφία των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων της JYSK, φέρουν την πιστοποίηση Standard 100. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν δεν περιέχει επιβλαβή επίπεδα χημικών ουσιών.

Στη JYSK, θα βρείτε επίσης την πιστοποίηση MADE IN GREEN by OEKO-TEX σε ορισμένα από τα προϊόντα μας. Το MADE IN GREEN by OEKO-TEX® είναι προέκταση του Standard 100 by OEKO-TEX . Αυτό διασφαλίζει επίσης, τη φιλική προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνη παραγωγή.

Παρακαλούμε αποδεχτείτε τα cookies στατιστικών για να δείτε τα βίντεο
Ενημέρωση συγκατάθεσης

Περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά

Εστιάζουμε στις πρώτες ύλες των προϊόντων. Καθιστούμε τις συσκευασίες μας περισσότερο βιώσιμες.

Η JYSK εργάζεται για τη μείωση των συσκευασιών όσο το δυνατόν περισσότερο, τη μεγιστοποίηση του ανακυκλωμένου περιεχομένου και τον σχεδιασμό συσκευασιών που θα είναι εύκολο να ανακυκλώνονται.

SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
Body


Περισσότερες βιώσιμες συσκευασίες

Εστιάζουμε στις πρώτες ύλες των προϊόντων. Καθιστούμε τις συσκευασίες μας περισσότερο βιώσιμες.

Η JYSK εργάζεται για τη μείωση των συσκευασιών όσο το δυνατόν περισσότερο, τη μεγιστοποίηση του ανακυκλωμένου περιεχομένου και τον σχεδιασμό συσκευασιών που θα είναι εύκολο να ανακυκλώνονται.

Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών

Body


Η εστίαση της JYSK

Η JYSK συμμορφώνεται με τους Παγκόσμιους Στόχους για να εξασφαλίσει ότι οι βασικές της προσπάθειες στον τομέα της βιωσιμότητας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης εστιάζουν στους τομείς που έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο σε ολόκληρη την αλυσίδα αξιών της.

Με βάση αυτό, έχουμε επιλέξει πέντε Παγκόσμιους Στόχους που αφορούν περισσότερο τις δραστηριότητές μας.

Body

 

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ JYSK στη JYSK.COM

 

Διαβάστε περισσότερα
SUSTAINABILITY IN JYSK
{"items":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":{"0":{"x":"2","y":"0","width":"8","height":"4"},"1":{"x":"0","y":"4","width":"12","height":"8"},"2":{"x":"3","y":"13","width":"6","height":"9"},"3":{"x":"2","y":"23","width":"8","height":"8"},"4":{"x":"3","y":"31","width":"6","height":"5"},"5":{"x":"2","y":"36","width":"8","height":"10"},"6":{"x":"3","y":"46","width":"6","height":"5"},"7":{"x":"4","y":"51","width":"4","height":"8"},"8":{"x":"3","y":"59","width":"6","height":"6"},"9":{"x":"3","y":"65","width":"6","height":"4"},"10":{"x":"4","y":"69","width":"4","height":"7"},"11":{"x":"3","y":"76","width":"6","height":"6"},"12":{"x":"2","y":"82","width":"8","height":"9"},"13":{"x":"2","y":"91","width":"8","height":"8"},"14":{"x":"3","y":"99","width":"6","height":"9"},"15":{"x":"3","y":"108","width":"6","height":"4"},"16":{"x":"3","y":"112","width":"6","height":"8"},"17":{"x":"2","y":"120","width":"8","height":"6"},"18":{"x":"2","y":"126","width":"8","height":"8"},"19":{"x":"3","y":"134","width":"6","height":"3"},"20":{"x":"2","y":"137","width":"8","height":"8"},"21":{"x":"2","y":"145","width":"8","height":"8"},"22":{"x":"0","y":"153","width":"12","height":"9"}}},"settings":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":{"always_show_resize_handle":false,"float":true,"cell_height":50,"auto_height":true,"height":0,"vertical_margin":10,"horizontal_margin":10,"width":12,"field_id":"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469","cellHeight":50,"verticalMargin":10,"alwaysShowResizeHandle":false,"itemClass":"grid-stack-item","placeholderClass":"grid-stack-placeholder","placeholderText":"","handle":".grid-stack-item-content","handleClass":null,"auto":true,"minWidth":768,"staticGrid":false,"_class":"grid-stack-instance-8848","animate":false,"resizable":{"autoHide":true,"handles":"se"},"draggable":{"handle":".grid-stack-item-content","scroll":false,"appendTo":"body"},"disableDrag":false,"disableResize":false,"rtl":false,"removable":false,"removableOptions":{"accept":".grid-stack-item"},"removeTimeout":2000,"verticalMarginUnit":"px","cellHeightUnit":"px","disableOneColumnMode":false,"oneColumnModeClass":"grid-stack-one-column-mode","isNested":false}}}