Εγκαίνια καταστήματος JYSK Γέρακα

20.06.2024

Από τον Γέρακα ξεκινάει για το 2018 ο κύκλος εγκαινίων νέων καταστημάτων για την JYSK καθώς η Δανέζικη αλυσίδα  που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει το δέκατο τέταρτο κατάστημα στην Ελλάδα συνεχίζοντας σταθερά τα πλάνα επέκτασής της.

 

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν δώδεκα ακόμα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.  Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

 

Ο Γιώργος Τσιρώνης, Περιφερειακός Διευθυντής της JYSK , εξηγώντας την στρατηγική  της εταιρείας αναφέρει : «Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στις αρχές αυτές βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα».

 

Στα πλαίσια της στρατηγικής αυτής, η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στον Γέρακα, αυτό το σημείο πλέον έχει βρεθεί, στη Λ. Μαραθώνος 149 και ο Περιφερειακός Διευθυντής κος Τσιρώνης και οι υπάλληλοι του νέου καταστήματος  ανυπομονούν να καλωσορίσουν τους πελάτες με μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα, παπλώματα, λευκά είδη, έπιπλα σπιτιού, είδη διακόσμησης αλλά και πολλά άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης για το σπίτι.

 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Τσιρώνης: «Οι πελάτες στο νέο μας κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένα για όλο το σπίτι.

Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία  μας Click & Collect».

 

Σχετικά με το κατάστημα JYSKστο Γέρακα

 

  • Το κατάστημα έχει 8 υπαλλήλους.
  • Διευθυντής του καταστήματος είναι ο κύριος Βαγγέλης Πλιούμπης.
  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι πάνω από 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
  • Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, στις 9 το πρωί.
  • Το κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος 149, στο ρεύμα προς Αθήνα, στον 1Ο όροφο της Media Markt.

 

 

 

Σχετικά με τη JYSKGROUP

 

H JYSK GROUP έχει τις ρίζες της στη Σκανδιναβία: το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979. Σήμερα, η JYSK GROUP έχει πάνω από 2.500 καταστήματα και 22.000 υπαλλήλους σε 49 χώρες με ετήσιο τζίρο 3.12 δις €.  Στη Γερμανία και την Αυστρία το όνομά της είναι Dänisches Bettenlager και JYSK στον υπόλοιπο κόσμο. Στόχος της JYSK GROUP είναι να αποκτήσει παρουσία σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας σπουδαίες προσφορές σε όλους. Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της JYSK είναι ο Lars Larsen o οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης των αλυσίδων επίπλου Bolia.com, IDEmøbler και ILVA καθώς και άλλων επιχειρήσεων.

 

www.JYSK.com.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με:

 

Κώστας Δημόπουλος, Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας

kdi@jysk.com

 

Γεώργιος Τσιρώνης,  Περιφερειακός Διευθυντής JYSK Ελλάδας

gts@jysk.com