Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Εγκαίνια καταστήματος JYSK Γιαννιτσών

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε στο νέο κατάστημα JYSK Γιαννιτσών

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο νέο κατάστημα JYSK Γιαννιτσών, την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 09:00 π.μ.! Ελάτε να μοιραστούμε τη χαρά, αλλά και εξαιρετικές προσφορές εγκαινίων, δώρα και άλλες προωθητικές ενέργειες.

📍 Βρείτε το κατάστημα JYSK Γιαννιτσών στον χάρτη

🎁 Δώρο 50 δωροκάρτες JYSK αξίας 20€

🚚 Δωρεάν μεταφορικά

🛍️ Δώρο μία MY BIG BLUE BAG

Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες για τις ενέργειες και τα δώρα

Δωροκάρτα JYSK

Ελάτε πρώτοι & κερδίστε μία δωροκάρτα

Οι 50 πρώτοι πελάτες που θα πραγματοποιήσουν αγορές 20€ και άνω, θα λάβουν δώρο μια δωροκάρτα JYSK αξίας 20€, για τις επόμενες αγορές τους. Εξαργυρώστε τη δωροκάρτα κάνοντας τις αγορές σας σε οποιοδήποτε κατάστημα JYSK Ελλάδας ή διαδικτυακά στη JYSK.gr. 

Σας περιμένουμε όλους στις 09:00 που θα ανοίξουν οι πόρτες του καταστήματος!

Η δωροκάρτα δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

Και δωρεάν μεταφορικά;

Η απάντηση είναι: Ναι! Πραγματοποιήστε τις αγορές σας στα εγκαίνια του νέου καταστήματος JYSK Γιαννιτσών, από την Πέμπτη 16.05 μέχρι και το Σάββατο 18.05.2024, και παραλάβετε δωρεάν στον χώρο σας.

Ισχύει για αγορές επίπλων και στρωμάτων άνω των 100€, που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα.
Ισχύει για δωρεάν μεταφορικά εντός του νομού.

Δωρεάν μεταφορικά
Δώρο μία My Blue Bag

Πάρτε μια MY BIG BLUE BAG

Όλοι όσοι θα παρευρεθείτε στα εγκαίνια τουνέου μας καταστήματος JYSK την πρώτη μέρα, 16.05.2024, θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μαζί με τις αγορές σας μια επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα MY BIG BLUE BAG, με χρέωση μόνο 0,09€ για περιβαλλοντικό τέλος. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε την τσάντα για να μεταφέρετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει σε κάθε επίσκεψή σας.

Ισχύει μόνο για μία τσάντα για κάθε πελάτη.

Εξαιρετικές προσφορές εγκαινίων με κέρδος ως και 75%

Τα εγκαίνια κάθε καταστήματος JYSK είναι μια γιορτή! Έτσι, από τη γιορτή δεν μπορούν να λείπουν οι εξαιρετικές προσφορές εγκαινίων! Ελάτε στο νεό κατάστημα JYSK Γιαννιτσών και ανακαλύψτε μοναδικά έπιπλα Σκανδιναβικού σχεδιασμού, υψηλής ποιότητας είδη ύπνου, όπως στρώματα, μαξιλάρια και παπλώματα, μοντέρνα διακοσμητικά και ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι σας σε εξαιρετικές τιμές εγκαινίων.

Κερδίστε ως και 75% και αποκτήστε τα αγαπημένα σας προϊόντα! Ξεχωρίσαμε για εσάς μερικές από τις top προσφορές 👇

*Θυμηθείτε ότι οι προσφορές που παρουσιάζονται εδώ και στα φυλλάδιο εγκαινίων ισχύουν μόνο για τα εγκαίνια και μόνο για το νέο μας κατάστημα JYSK Γιαννιτσών, ενώ δεν είναι διαθέσιμες online. Ακόμα, ισχύουν μόνο για μία εβδομάδα: Πέμπτη 16.05 - Τετάρτη 22.05.2024, ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.   

Δείτε το φυλλάδιο εγκαινίων για το νέο κατάστημα JYSK Γιαννιτσών