Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Ένα υπνοδωμάτιο με τρία διαφορετικά στυλ

Ξυπνήστε στο ανανεωμένο σας υπνοδωμάτιο

Με μερικές μικρές, οικονομικές αλλαγές, μπορείτε να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρά σας. Σας παρουσιάζουμε τρία διαφορετικά στυλ. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει τη δική του ατμόσφαιρα. Ποιο είναι το αγαπημένο σας;

Εστιάζοντας στις τάσεις και στα διακοσμητική είδη, όπως στα χαλάκια, στα μαξιλάρια, στα κομοδίνα και στα κλινοσκεπάσματα, στα πορτατίφ και στα κάδρα, μπορείτε να αλλάξετε το στυλ του υπνοδωματίου σας και να δώσετε στον εαυτό σας νέα ενέργεια κάθε πρωί.

Ξυπνήστε στην ηρεμία

Ένα υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ένας χώρος χαλάρωσης. Γι' αυτό, αφιερώστε λίγο χρόνο για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο σας με τέτοιον τρόπο που θα σας κάνει να ξυπνάτε σε ένα ήρεμο περιβάλλον.

Ένα υπνοδωμάτιο διακοσμημένο με ριγέ σετ παπλωματοθήκης, κίτρινο κουβερλί και πράσινα μαξιλάρια


Θέλετε η κρεβατοκάμαρά σας να είναι ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης; Τότε, διακοσμήστε την με ουδέτερα χρώματα και κάντε συνδυασμούς με αποχρώσεις όπως ροδακινί, μωβ ή μελιτζανί.

Κομοδίνο, πορτατίφ και ράφι με διακοσμητικά είδη
Κομοδίνο EGELEV δρυς
85€/τμχ
109€ /τμχ
Κέρδος 22%
Μόνο διαδικτυακά


Φέρτε τη φύση στο υπνοδωμάτιο με φυσικές αποχρώσεις και διακοσμητικά είδη, όπως κοχύλια και φυτά. Σε απρόβλεπτους καιρούς, θέλουμε να έχουμε την αίσθηση της ηρεμίας, κι αυτό επιτυγχάνεται με αυτό το στυλ υπνοδωματίου.

Ριγέ σετ παπλωματοθήκης με μαξιλαροθήκη, ριγέ διακοσμητικό μαξιλάρι και πράσινο
Μαξιλάρι MARSFIOL 45x45
7,50€/τμχ
11,99€ /τμχ
Μια εξαιρετική προσφορά
Κέρδος 37%

Ξυπνήστε σε ένα ισορροπημένο περιβάλλον

Όλοι προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας στη ζωή. Είτε στη δουλειά, είτε στην προσωπική μας. Διακοσμήστε το υπνοδωμάτιο σας έτσι ώστε να έχει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη λειτουργικότητα και στα όμορφα είδη.


Η ιδέα είναι ότι ακόμα και με την πάροδο του χρόνου θα μπορείτε να βρίσκετε νέα οπτική στις επιφάνειες και στις χρήσεις των ειδών που έχετε επιλέξει.


Σχετικά με τα χρώματα, βρείτε έμπνευση στις σκανδιναβικές θάλασσες και στους αμμόλοφους, με τους ανοιχτόχρωμους και φυσικούς τόνους.


Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι, καθώς τα χρώματα είναι τα βασικά συνδυασμένα με έναν πικάντικο τόνο εδώ και εκεί. Αυτό διευκολύνει να μεταφέρετε τα είδη τριγύρω στο σπίτι, αν αναζητάτε μια ανανέωση.

Ξυπνήστε σε ένα πολύχρωμο μέρος

Κρεβάτι στρωμένο με φλοράλ σετ παπλωματοθήκης και διακοσμητικά μαξιλάρια σε μπλε και ροζ αποχρώσεις


Ίσως να χρειάζεστε να ξεκινήσετε ή να τελειώσετε τη μέρα σας σε μια πανδαισία χρωμάτων. Αυτό το στυλ υπνοδωματίου συνδυάζει τη δημιουργικότητα με την χαλάρωση με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο.


Επιλέξτε χρώματα με ένα σκανδιναβικό άγγιγμα, όπως κόκκινα με υπέροχα παστέλ και συνδυάστε τα με χακί και ψυχρές αποχρώσεις του μπλε. Ο συνδυασμός των χρωμάτων θα φέρει στο υπνοδωμάτιο σας την ατμόσφαιρα του σκανδιναβικού καλοκαιριού.


 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με παπλωματοθήκες

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με παπλωματοθήκες