Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Panoramic - Υπέροχη θέα με άνεση και ζεστασιά

Υπέροχη θέα με άνεση και ζεστασιά

Με θέα τη γραφική και ειδυλλιακή λίμνη Colibita στη Ρουμανία, βρίσκεται ένα πρόσφατα ολοκληρωμένο, πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με το όνομα Panoramic. 

Από τότε που άνοιξε τις πόρτες του το 2021, το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες ένα μαγευτικό τοπίο καθώς και πολυάριθμες εγκαταστάσεις που ενθαρρύνουν τη χαλάρωση και τον χρόνο διακοπών χωρίς άγχος.

Όταν ήρθε η ώρα να επιπλώσει αυτό το μαργαριτάρι στη ρουμανική ύπαιθρο, ο διαχειριστής Nicolaie Givan απευθύνθηκε στην JYSK B2B για να ακούσει τι είχαμε να προσφέρουμε από πλευράς επίπλων, τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. 

"Επιλέξαμε την JYSK λόγω της ποιότητας των προϊόντων, καθώς και των καλών τιμών. Επιπλέον, μας αρέσει πολύ ο σκανδιναβικός σχεδιασμός, ο οποίος πιστεύουμε ότι ταιριάζει απόλυτα στην ορεινή περιοχή στην οποία βρισκόμαστε", λέει η Nicolaie Givan.

Απόλυτος συνδυασμός περιβάλλοντος και κτιρίων

Δεδομένου ότι η θέα και η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι τόσο αναπόσπαστα μέρη της ταυτότητας του ξενοδοχείου, η JYSK θεώρησε ιδιαίτερα σημαντικό να βρει έναν τρόπο ώστε τα έπιπλα και ο σχεδιασμός να συνδυάζονται άψογα με τη φύση που περιβάλλει το ξενοδοχείο. 

Οι καθαρές γραμμές, τα ήπια χρώματα και η εμφανής συνοχή φέρνουν την όμορφη φύση σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζια, καρέκλες τραπεζαρίας - όλα από την JYSK και όλα επιλεγμένα με γνώμονα τη συγκεκριμένη τοποθεσία. Προκειμένου να μεταφερθεί η συνοχή προς τα έξω, η JYSK επέλεξε επίσης να παρέχει τα έπιπλα εξωτερικού χώρου, τόσο για τα μπαλκόνια, όσο και για τα καθιστικά και το χώρο χαλάρωσης γύρω από την πισίνα υπερχείλισης. 

Παράδοση υπό πίεση

Με έργα μεγάλης κλίμακας όπως αυτό, είναι σημαντικό η επικοινωνία μεταξύ της εταιρείας και της JYSK να είναι άψογη. Προκειμένου να διασφαλιστεί αυτό, η ομάδα μας ήταν σε συνεχή επαφή με την Panoramic, και το θετικό αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο για όλους. 

"Η ομάδα της JYSK B2B ήταν ακριβής, τόσο στην επικοινωνία μας μαζί τους όσο και στους χρόνους παράδοσης. Ήμασταν πολύ απασχολημένοι, αλλά η JYSK παρέδωσε τα πάντα στην ώρα τους", λέει ο Nicolaie Givan.


Themistoklis Katsis - B2B Manager

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την εμπειρία σας με την JYSK B2B όσο το δυνατόν καλύτερη και απρόσκοπτη. Ως εκ τούτου, αν έχετε τις οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή απλά θέλετε να μιλήσετε για το επόμενο έργο σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ενός από τα παρακάτω κανάλια. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 211 1993542

E-mail: b2b-gr@JYSK.com

Επικοινωνία