Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Torikorttelit στο Ελσίνκι - υπαίθριος χώρος

Καθίσματα για 800 άτομα με την JYSK

Ενώ ο Covid-19 σάρωσε το έθνος, η Torikorttelit στο Ελσίνκι αποφάσισε να προσφέρει στους κατοίκους της πόλης έναν τρόπο να κοινωνικοποιούνται χωρίς να διακινδυνεύουν την υγεία τους. 

Το αποτέλεσμα ήταν πάνω από 830 καθίσματα, που στήθηκαν στην πλατεία Senator του Ελσίνκι. Η πλατεία Senator είναι μια τεράστια βεράντα στο κέντρο της πόλης. 

Για αυτό το γιγάντιο έργο, ο διευθυντής παραγωγής Esa Kandelberg προσέγγισε την JYSK, για να ρωτήσει αν θα ήμασταν σε θέση να παραδώσουμε τραπέζια και καρέκλες για περισσότερα από 800 άτομα. Ευτυχώς, η απάντηση ήταν θετική. 

Ο Φινλανδός διευθυντής B2B Iivari Hovi ήταν έτοιμος για την πρόκληση:

"Η επίπλωση της γιγάντιας βεράντας της πλατείας Senator ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον έργο για εμάς λόγω του μεγάλου αριθμού προϊόντων και του επείγοντος χρονοδιαγράμματος. Με αυτή την εμπειρία, είμαι ακόμη πιο πεπεισμένος για την ικανότητά μας να χειριζόμαστε ακόμη και μεγάλα έργα επίπλων", λέει ο Hovi.
 

Παράδοση υπό πίεση

Ο Esa Kandelberg είχε συνεργαστεί με την JYSK σε ένα προηγούμενο έργο και έτσι αποφάσισε να επικοινωνήσει μαζί μας.

"Λάβαμε ένα αίτημα από τους διοργανωτές της γιγαντιαίας βεράντας της Senator να κατασκευάσουμε ένα έπιπλο μεγάλου μεγέθους σύμφωνα με τα σχέδια που επέλεξε ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων. Η JYSK επιλέχθηκε ως προμηθευτής λόγω του εξαιρετικού καταλόγου προϊόντων της και της μεγάλης ικανότητας παράδοσης. Τα ενοικιαζόμενα έπιπλα της εταιρείας μας είχαν προηγουμένως συμπεριλάβει προϊόντα JYSK, οπότε ήταν φυσικό να διερευνήσουμε και τη δυνατότητα της JYSK", λέει η Esa Kandelberg.

Το αποτέλεσμα ήταν ένας υπαίθριος χώρος με την κατάλληλη κοινωνική απόσταση κατά τον Ιούλιο και τον Αυγούστου του 2020. 
Ο πρώτος μήνας της γιγάντιας βεράντας της πλατείας Senator ήταν επιτυχημένος. Τις καλύτερες ημέρες, έως και 7.000-8.000 επισκέπτες απόλαυσαν την καλοκαιρινή βεράντα."

Senate Square equipped with garden furniture
Senate Square equipped with garden furniture

Γιατί μπορούμε να σας βοηθηήσουμε

"Με τα προσιτά προϊόντα μας, την αξιόπιστη παράδοση και τους εξειδικευμένους υπαλλήλους μας, είμαστε υπερήφανοι για τη διαφανή επικοινωνία και τη δίψα μας να φέρνουμε εις πέρας δύσκολα έργα. 

"Σε σύγκριση με τον επείγοντα χαρακτήρα της παραγγελίας, η παράδοση ήταν εξαιρετική. Η επικοινωνία επί του θέματος ήταν σαφής και γρήγορη και τα αιτήματα και οι αλλαγές μας απαντήθηκαν άμεσα. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την JYSK στο μέλλον και θα τη συνιστούσα σίγουρα", λέει ο Product Manager Esa Kandelberg.

Αν έχετε ένα έργο παρόμοιου μεγέθους ή αν είστε απλά περίεργοι να μάθετε περισσότερα για την JYSK B2B και για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντα ευτυχείς να μιλήσουμε μαζί σας.


Themistoklis Katsis - B2B Manager

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την εμπειρία σας με την JYSK B2B όσο το δυνατόν καλύτερη και απρόσκοπτη. Ως εκ τούτου, αν έχετε τις οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή απλά θέλετε να μιλήσετε για το επόμενο έργο σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ενός από τα παρακάτω κανάλια. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 211 1993542

E-mail: b2b-gr@JYSK.com

Επικοινωνία