Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ - επιπλωμένες σουίτες

Διακοπές με στυλ με την JYSK

Στην καρδιά της πρωτεύουσας της Κρήτης βρίσκεται το νεόκτιστο Tertsa Suites. Χτισμένες από την Gelasakis Touristiki OE, οι σουίτες αποτελούν κορυφαίο προορισμό για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ταξιδεύουν στην Κρήτη για να γνωρίσουν τον πλούσιο και αρχαίο πολιτισμό της.

Όταν οι σουίτες έπρεπε να επιπλωθούν, ο ιδιοκτήτης της Gelasakis Touristiki OE, Σπύρος Γελασάκης, απευθύνθηκε στην JYSK. 

Το αποτέλεσμα αυτού του τηλεφωνήματος ήταν μια ολοκληρωμένη και φιλόδοξη συνεργασία διακόσμησης, όπου η JYSK θα παρείχε κρεβάτια, στρώματα, κομοδίνα και πολλά άλλα για την επίπλωση των πολυτελών σουιτών.

Εμπειρία σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Κάθε στοιχείο, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, επιλέχθηκε προσεκτικά για να εξασφαλίσει άνεση και σκανδιναβικό στυλ, αντανακλώντας τη μέγιστη δέσμευση για την ικανοποίηση των επισκεπτών.

Με ένα τόσο ολοκληρωμένο έργο, η επικοινωνία, οι συμφωνίες παράδοσης και οι καταρτισμένοι υπάλληλοι είναι απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία. Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης Σπύρος Γελασάκης έκανε τη σωστή επιλογή όταν εμπιστεύτηκε την JYSK.

"Θέλαμε να διακοσμήσουμε το νεόκτιστο Tertsa Suites στο Ηράκλειο και η JYSK ήταν μια εξαιρετική
επιλογή. Η εμπειρία μας από την πολύ καλή καθοδήγηση και επικοινωνία με το τμήμα B2B σε συνδυασμό με τα value for money προϊόντα, ήταν εξαιρετική!" εξηγεί ο Σπύρος.

Πολυτέλεια και στυλ για κάθε προϋπολογισμό

Ο εξοπλισμός τόσων πολλών σουιτών με έπιπλα που όχι μόνο δίνουν μια οικεία και συνεκτική αίσθηση, αλλά και εμπνέουν τους επισκέπτες να χαλαρώσουν στις διακοπές τους, μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο.

Ευτυχώς, η JYSK ειδικεύεται στο μοναδικό, σκανδιναβικό στυλ που τόσο πολλές άλλες χώρες βρίσκουν ελκυστικό.

Με τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων μας, που κυμαίνεται από μεγάλα έπιπλα μέχρι και τα πιο μικρά διακοσμητικά αντικείμενα, θα έχουμε πάντα κάτι για εσάς και το σχέδιό σας.

Αν θέλετε να επιπλώσετε τη δική σας εταιρεία ή απλά θέλετε κάποια έμπνευση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την αρμόδια ομάδα B2B. Θα θέλαμε πολύ να σας βοηθήσουμε με το έργο σας, όπως ακριβώς βοηθήσαμε την Gelasakis Touristiki OE.


Themistoklis Katsis - B2B Manager

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την εμπειρία σας με την JYSK B2B όσο το δυνατόν καλύτερη και απρόσκοπτη. Ως εκ τούτου, αν έχετε τις οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή απλά θέλετε να μιλήσετε για το επόμενο έργο σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ενός από τα παρακάτω κανάλια. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 211 1993542

E-mail: b2b-gr@JYSK.com

Επικοινωνία