Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων Κήπου στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Καναπέδες σαλονιού κήπου ανθεκτικοί στο νερό στο χρώμα της άμμου και σε γκρι χρώμα

Οδηγός για έπιπλα κήπου που στεγνώνουν γρήγορα και έπιπλα παντός καιρού

Δεν έχετε αρκετό χρόνο ή αρκετό αποθηκευτικό χώρο; Γιατί δεν κάνετε τα πράγματα εύκολα για τον εαυτό σας, αποκτώντας αδιάβροχα έπιπλα κήπου, τα οποία δεν θα χρειάζονται να μετακινείτε τα μαξιλάρια τους μέσα σε περίπτωση βροχής ή υγρασίας; 

Υπάρχουν δύο τύποι επίπλων κήπου με υδατοαπωθητικές ιδιότητες: τα έπιπλα εξωτερικού χώρου που στεγνώνουν γρήγορα και τα έπιπλα κήπου παντός καιρού.

Εύκολα στη συντήρηση, υπέροχα στην αίσθηση

Τα έπιπλα κήπου της JYSK της κατηγορίας γρήγορου στεγνώματος μπορούν να μείνουν έξω στη βροχή για λιγότερο χρόνο και να στεγνώσουν μέσα σε λίγες ώρες, ανάλογα με τον αέρα και τη θερμοκρασία. Έτσι, είναι εύκολο για εσάς να τα χειριστείτε και να τα συντηρήσετε κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Τα έπιπλα κήπου παντός καιρού είναι ακόμα πιο ανθεκτικά. Είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στα διάφορα καιρικά φαινόμενα και δεν χρειάζεται να αποθηκεύονται, ούτε κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το ακρυλικό ύφασμα και ο αφρός που χρησιμοποιούνται στους καναπέδες παντός καιρού παράγονται με τέτοιο τρόπο ώστε το νερό να μην απορροφάται, αλλά αντίθετα να κυλάει. Τα μαξιλάρια στεγνώνουν μέσα σε λίγες ώρες, αναλόγως τη θερμοκρασία και τον αέρα.

Ποιος τύπος είναι κατάλληλος για εσάς, το αίθριο ή το μπαλκόνι σας; Όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας για άνεση, τον χώρο που διαθέτετε για αποθήκευση, και το κλίμα στο οποίο ζείτε. Σε αυτόν τον οδηγό μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τα οφέλη κάθε τύπου. 

Πόσο συχνά και πόσο βρέχει;

Έχετε πολλές βροχοπτώσεις ή σύντομες, αλλά συχνές νεροποντές; Ή βρέχει σπάνια, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να προστατέψετε τα μαξιλάρια κήπου από τις ψιχάλες; 

Σε περίπτωση που ζείτε σε ένα μέρος με συχνές βροχές και θέλετε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έπιπλα του εξωτερικού χώρου σας αμέσως λίγο μετά το τέλος της βροχής, τότε, τα έπιπλα κήπου παντός καιρού είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Τα καλύμματά τους είναι ανθεκτικά στο νερό και στεγνώνουν γρήγορα. Επιπλέον, οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων, τόσο στο κάλυμμα όσο και στο εσωτερικό των μαξιλαριών των επίπλων κήπου. 

Όλα τα έπιπλα της σειράς σαλονιού κήπου UHRE παντός καιρού είναι ιδανικά για χαλάρωση όταν βγαίνει ο ήλιος και δεν απαιτούν συντήρηση ανεξαρτήτως καιρού – με ήλιο ή με βροχή, αυτά τα έπιπλα μπορούν να παραμείνουν έξω.

Αν ζείτε σε ένα μέρος με μικρής διάρκειας μπουρίνια και μαζεύετε τα μαξιλάρια κήπου στο εσωτερικό για να τα προστατέψετε, τότε, τα έπιπλα κήπου που στεγνώνουν γρήγορα είναι για εσάς. Με μαξιλάρια που διαθέτουν ειδικά υφάσματα με ελαστική μεμβράνη, που απωθεί το νερό να διεισδύσει σε αυτά, τα έπιπλα κήπου που στεγνώνουν γρήγορα είναι ανθεκτικά στη βροχή. 

Σετ σαλονιού κήπου σε σκούρο γκρι χρώμα από υλικό που στεγνώνει γρήγορα
Σαλόνι κήπου BYMARKA 5 ατ. γρήγορου στεγνώματος γκρι
1500€/σετ
1999€ /σετ
Κέρδος 25%
Μόνο διαδικτυακά

Διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος 

Έχετε ένα κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών, μια σοφίτα, μια αποθήκη στο υπόγειο, όπου μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε τα μαξιλάρια κήπου και να έχετε άμεση πρόσβαση όταν το θελήσετε; Τότε, τα έπιπλα κήπου που στεγνώνουν γρήγορα είναι κατάλληλα για εσάς. Ενώ μπορούν να αντέξουν την υγρασία και τις νεροποντές, το να τα αποθηκεύσετε στο εσωτερικό κατά τους χειμερινούς μήνες είναι σημαντικό για να αυξηθεί η διάρκεια ζωής τους.

Με ψάθα σε φυσικό χρώμα και μαξιλάρια σε υπόλευκο χρώμα, το σετ σαλονιού κήπου DYVIG, που στεγνώνει γρήγορα, θα δώσει στη βεράντα σας μια κομψή εμφάνιση για τα επόμενα χρόνια.

Σετ σαλονιού κήπου που στεγνώνει γρήγορα με ψάθα σε φυσικό χρώμα και μαξιλάρια σε υπόλευκο χρώμα
Σαλόνι κήπου DYVIG 5 ατ. γρήγορου στεγνώματος λευκό
800€/σετ
1199€ /σετ
Κέρδος 33%
Μόνο διαδικτυακά

Αν, από την άλλη, δυσκολεύεστε να βρείτε τον χώρο για την αποθήκευση των μαξιλαριών κήπου, τα έπιπλα κήπου παντός καιρού είναι ιδανικά. Καθώς δεν χρειάζονται συντήρηση ανεξάρτητα από τον καιρό, μπορείτε να τα αφήσετε έξω όλο τον χρόνο. 

Έχετε περιέργεια για τα υπόλοιπα υλικά των επίπλων κήπου; Ρίξτε μια ματιά στον λεπτομερή οδηγό μας.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η αποθήκευση των αδιάβροχων επίπλων σας κατά τους χειμερινούς μήνες μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των επίπλων σας. Μπορείτε να τα καθαρίσετε εύκολα με νερό, σαπούνι και μια απαλή βούρτσα. Τα υφάσματα παντός καιρού προστατεύουν ακόμα από τη λάσπη, τη βρωμιά, τα παγωτά και το κρασί, ώστε όλοι να μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το καλοκαίρι.

Τα καλύμματα παντός καιρού είναι UV-προστατευμένα, που σημαίνει ότι και οι δύο καναπέδες σαλονιού κήπου της συλλογής μας VEDBY και UHRE διατηρούν το χρώμα τους για μεγαλύτερο διάστημα.

Σας εμποδίζει ο καιρός να απολαύσετε τον εξωτερικό σας χώρο;  

Είναι όμορφα και ζεστά, αλλά υπάρχουν μερικά σύννεφα στον ουρανό που προμηνύουν βροχή. Αν η σκέψη να μεταφέρετε τα μαξιλάρια από τα έπιπλα κήπου μέσα-έξω σας κάνει να θέλετε να μείνετε μέσα, ένα σαλόνι κήπου που στεγνώνει γρήγορα ή ένας καναπές σαλονιού κήπου είναι για εσάς. Ένα ψιλόβροχο δεν πρέπει να σας εμποδίζει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη βεράντα ή τον κήπο σας. 

Ένα σετ σαλονιού κήπου διαθέτει άφθονο χώρο για όλους. Το σαλόνι κήπου VONGE 5 ατόμων στεγνώνει γρήγορα και αποτελείται από έναν άνετο καναπέ, δύο καρέκλες σαλονιού κήπου και ένα τραπεζάκι σαλονιού κήπου. 

Σαλόνι κήπου σε σκούρο γκρι χρώμα και ξαπλώστρα με καλύμματα που στεγνώνουν γρήγορα
Σαλόνι κήπου VONGE 5 ατ. μαύρο
650€/σετ
1699€ /σετ
Μια εξαιρετική προσφορά
Κέρδος 62%

Η κομψή σειρά επίπλων κήπου VONGE περιλαμβάνει επίσης μία ξαπλώστρα με πρακτικά υλικά που στεγνώνουν γρήγορα. Το παχύ μαξιλάρι και η ρυθμιζόμενη πλάτη την καθιστούν ιδιαίτερα άνετη. 

Ξαπλώστρα με υλικά που στεγνώνουν γρήγορα
Ξαπλώστρα VONGE Π75xΜ210 γρήγορου στεγ. μαύρο
350€/τμχ
499€ /τμχ
Κέρδος 30%
Μόνο στο κατάστημα

Τα οφέλη των επίπλων κήπου που στεγνώνουν γρήγορα ή είναι παντός καιρού

Και οι δύο τύποι επίπλων κήπου είναι ιδανικοί αν σας αρέσει να περνάτε χρόνο χαλαρώνοντας, παίζοντας με τα παιδιά σας ή κουβεντιάζοντας με φίλους, αντί να περνάτε χρόνο μετακινώντας τα μαξιλάρια μέσα-έξω. Τα έπιπλα κήπου που στεγνώνουν γρήγορα είναι η τέλεια επιλογή για εσάς που ζείτε σε ένα μέρος με μικρής διάρκειας βροχοπτώσεις και για εσάς που έχετε χώρο για να αποθηκεύετε τα μαξιλάρια. Τα έπιπλα κήπου παντός καιρού είναι για όποιον δίνει προτεραιότητα στην άνεση και στην ανθεκτικότητα. 

Τα οφέλη των επίπλων κήπου που στεγνώνουν γρήγορα

Τα οφέλη των επίπλων κήπου παντός καιρού

  • Μπορούν να μείνουν έξω σε σύντομες βροχοπτώσεις
  • Στεγνώνουν γρήγορα
  • Τα παχιά μαξιλάρια τους προσφέρουν εξαιρετική άνεση
  • Εξοικονόμηση χρόνου από τη μεταφορά των μαξιλαριών μέσα-έξω
  • Περισσότερος χρόνος για διασκέδαση και παγωτά
  • Μπορείτε να τα αφήσετε έξω όλο τον χρόνο
  • Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις σταματήσει η βροχή
  • Εξοικονόμηση χρόνου. Το κάλυμμα απωθεί τη βρωμιά και είναι εύκολο στο καθάρισμα
  • Απολαύστε το για τα επόμενα χρόνια. Το κάλυμμα είναι UV-προστατευμένο – άρα το χρώμα δεν ξεθωριάζει 
  • Περισσότερος χρόνος για διασκέδαση και χαλάρωση

Διακοσμήστε τα έπιπλα κήπου και τον εξωτερικό σας χώρο με γλάστρες, φαναράκια, διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια, και δημιουργήστε το τέλειο σημείο χαλάρωσης τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού. 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου

Οδηγός: Φτιάξτε έναν καναπέ από μονάδες για το αίθριο

Οδηγός: Φτιάξτε έναν καναπέ από μονάδες για το αίθριο